Γάμος "βόμβα" στο 8 Λέξεις - Παντρεύονται για χάρη του παιδιού

Αποκλειστικό "φωτιά"

Γάμος

Μια συγκλονιστική εξέλιξη κατ'αποκλειστικότητα για την αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις, έχουμε και θα σας μεταφέρουμε! Θα συμβεί γάμος "βόμβα" για χάρη ενός παιδιού!

Η Ερση συνεχίζει να βρίσκετε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ ο Οδυσσέας προσπαθεί αν βρει τον μάρτυρα που θα την αθωώσει. Ο Σίμος του υπόσχεται ότι θα τον βοηθήσει, καθώς δείχνει να γνωρίζει αυτό το πρόσωπο, ενώ η Ηλιάνα, με σύμμαχο τον Αλέκο με τον οποίο έρχονται κοντά, προσπαθεί να «επικοιωνήσει» με τη νεκρή κόρη της.

Η Ηλιάνα δεν μπορεί να πιστέψει πως η γυναίκα που τη χτύπησε με το αμάξι έχει κοντά κόκκινα μαλλιά και αμέσως της μπαίνουν ιδέες. Την ίδια στιγμή η Ναυσικά, δυστυχώς, δεν βρίσκει το κουράγιο να πει στην Τζουλιάνα την αλήθεια για τη μητέρα της. Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας συνεχίζει την έρευνα για τον μάρτυρα της Ερσης, κανείς όμως δεν φαίνεται να αναγνωρίζει αυτόν τον άντρα από το σκίτσο! Παράλληλα η Ερση μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς αιμορραγεί και κινδυνεύει η ζωή του αγέννητου μωρού της!

Η Λουκία πιάνει δουλειά στο γραφείο του Μιχαήλ

Η Ηλιάνα συναντιέται με τη Βίκυ, τη γυναίκα με τα κόκκινα μαλλιά, και της λέει για το όνειρο που βλέπει τον τελευταίο καιρό. Η αντίδραση της νεαρής γυναίκας είναι έντονη και μη αναμενόμενη! Στο μεταξύ η Λουκία τα πηγαίνει πολύ καλά στη συνέντευξη και γίνεται πλέον μέλος της ομάδας της Αναγέννησης. Παράλληλα, ο Αλέκος εκφράζει για άλλη μια φορά στην Ηλιάνα πόσο τη νοιάζεται: «Θα είμαι πάντα δίπλα σου, να ξέρεις ότι αισθάνομαι πράγματα για σένα», της ομολογεί και τη φιλάει στο στόμα! Την ίδια στιγμή ο Σίμος αναγνωρίζει τον άντρα στο σκίτσο και παίρνει τον Οδυσσέα τηλέφωνο: «Νομίζω ότι μπορώ να σε βοηθήσω. Τον τύπο στο σκίτσο τον ξέρω», του λέει και οι ελπίδες του Οδυσσέα αναπτερώνονται πολύ περισσότερο όταν ο Σίμος του δίνει το επίθετο του μάρτυρα που θα βοηθήσει την Ερση να αθωωθεί. Αμέσως ξεκινάνε με τον Σπύρο και πάλι την έρευνα στα χωριά της Κέρκυρας, ενώ η Ναυσικά ζει δραματικές στιγμές, καθώς προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να πει στη μικρή Τζουλιάνα για τον θάνατο της μαμάς της. Οταν το ίδιο το παιδί τής δίνει την αφορμή, του λέει: «Η μαμά σου είναι άρρωστη στο νοσοκομείο», θέλοντας να φέρει με το μαλακό την τραγική είδηση. Η Λουκία αρχίζει να δουλεύει ως γραμματέας στο γραφείο του Μιχαήλ, αλλά το γεγονός ότι τα ψέματα που λένε στη Ρωξάνη γίνονται όλο και περισσότερα κάθε μέρα που περνάει, την κάνουν να θέλει να παραιτηθεί. Η Ηλιάνα καλεί τη Βίκυ στο σπίτι της και την παρακαλεί να τη βοηθήσει να επικοινωνήσει με το πνεύμα της Αριάδνης, αλλά η Βίκυ τρομοκρατημένη αρνείται και της εξηγεί πως αυτές οι μεταφυσικές της αναζητήσεις στο παρελθόν την είχαν φοβίσει πολύ.

Ο Ακης δίνει το «πράσινο φως» στον Αλέκο για την Ηλιάνα

Στην Κέρκυρα, έκπληκτος ο Οδυσσέας ακούει τη Νόνα να του λέει ότι γνωρίζει ποιος είναι ο άντρας του σκίτσου! Η Νόνα γεμίζει ελπίδες τον Οδυσσέα, καθώς του δίνει πληροφορίες που μπορεί να τον οδηγήσουν στον εντοπισμό του μάρτυρα-κλειδί για την υπόθεση της Ερσης. Tην ίδια στιγμή η Σμαράγδα τσεκάρει τα όριά της στη χαρτοπαιχτική λέσχη και όλα δείχνουν ότι έχει παρασυρθεί από την έξαψη της στιγμής, ενώ ο Σίμος την πιέζει να φύγουν. Η Ναυσικά βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, μιας και η Τζουλιάνα τη ρωτάει κάθε μέρα για την πορεία της υγείας της μαμάς της, ενώ ο Φοίβος παραμένει στο κρεβάτι, παρόλο που οι αιματολογικές εξετάσεις δείχνουν ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Στο μεταξύ η Ολυμπία δέχεται να γνωρίσει τον Νικηφόρο και να φάνε όλοι μαζί.

Η εκπαίδευση της Λουκίας συνεχίζεται, παρόλο που η ίδια νιώθει πολύ άβολα απέναντι στη Ρωξάνη. Παράλληλα η Αλίκη περιγράφει με λεπτομέρειες όλο το χρονικό της κακοποίησής της στον Εκτορα, ενώ εκείνος αρχίζει να γίνεται όλο και πιο τρυφερός απέναντί της. Η Βίκυ συναντιέται με την Ηλιάνα και δέχεται να κάνει μια προσπάθεια «επικοινωνίας» με το πνεύμα της Αριάδνης. Την ίδια στιγμή ο Αλέκος μιλάει ανοιχτά στον Ακη για τα συναισθήματά του για την Ηλιάνα: «Εχω αισθήματα για την κόρη σου, Ακη. Οσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ δένομαι μαζί της και πιστεύω ότι το ίδιο αισθάνεται κι αυτή», παραδέχεται κι εκείνος του δίνει το πράσινο φως να προχωρήσει μαζί της, αλλά τον προειδοποιεί: «Πρόσεχε καλά, αν την πληγώσεις κι εσύ θα με βρεις απέναντί σου και πίστεψέ με δεν θα το ήθελες». Ο Σπύρος έρχεται Αθήνα, αλλά η υποδοχή από τον Μιλτιάδη είναι ψυχρή κι όλα δείχνουν πως θα ξεσπάσει καβγάς ανάμεσά τους, ενώ ο Εκτορας δίνει ελπίδες στην Αλίκη και της δηλώνει: «Θα παλέψω να σε βγάλω από εδώ με όλες μου τις δυνάμεις, αυτό σου το υπόσχομαι». Ο Φοίβος επικοινωνεί με τον νέο εντολέα του και με έκπληξη ανακαλύπτει πως πρόκειται για γυναίκα, ενώ ο Οδυσσέας επισκέπτεται την Ερση και την ενημερώνει για την πορεία της έρευνάς του.

Ο Νικηφόρος κάνει πρόταση γάμου στην Εύα

Η Ρωξάνη καλεί τη Λουκία στο σπίτι για φαγητό, φέρνοντας σε τρομερά αμήχανη θέση τον Μιχαήλ, ενώ ο Σίμος πείθεται για την αθωότητα της Ερσης και αποφασίζει να βοηθήσει τον Οδυσσέα να εντοπίσουν τον μάρτυρα. Ο Μιλτιάδης απαιτεί από την Ιφιγένεια να μείνει μαζί τους στην Αθήνα και συγκρούεται ανοιχτά με τον Σπύρο: «Τι θέλεις; Δεν φτάνει που την έχεις καταντήσει μια νοικοκυρά. Θα μείνει μαζί μας να συνεχίσει τις σπουδές της, να δει τι θα κάνει στη ζωή της εκτός από να σου μαγειρεύει», του λέει.

Στο μεταξύ ο Νικηφόρος κάνει πρόταση γάμου στην Εύα, αλλά εκείνη αρνείται να τον παντρευτεί. Η Βίκυ κάνει μια ακόμη απόπειρα «επικοινωνίας» με την Αριάδνη και με αυτόματη γραφή δίνει κάποιους κωδικούς στην Ηλιάνα που της υπαγορεύει η… Αριάδνη. Η Ναυσικά αναγκάζεται να πει τη σκληρή αλήθεια στη Τζουλιάνα: «Αγάπη μου, η μανούλα έφυγε, ανέβηκε στον ουρανό και θα σε προσέχει από εκεί ψηλά. Θα μείνω δίπλα σου σε ό,τι κι αν χρειαστείς», της λέει και η μικρή αντιδρά έντονα. Η Ναυσικά, διαλυμένη ψυχολογικά, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον πόνο και τον θυμό της Τζουλιάνας και να την κάνει να συνειδητοποιήσει πως η ζωή της θα αλλάξει δραματικά από δω και πέρα, καθώς αργά ή γρήγορα θα την αναλάβουν οι κοινωνικές υπηρεσίες και θα οδηγηθεί σε ίδρυμα. Ο Νικηφόρος νιώθει πολύ απογοητευμένος από την άρνηση της Εύας να τον παντρευτεί κι αυτή προσπαθεί να του εξηγήσει ποιοι είναι οι λόγοι που δεν της επιτρέπουν να προχωρήσει μαζί του σ’ αυτό το βήμα. Τα πράγματα όμως θα γίνουν ακόμα χειρότερα όταν η Εύα θα φέρει την Ολυμπία για να γνωρίσει τον Νικηφόρο. Η μικρή είναι τόσο αγενής και προσβλητική, που τους φέρνει σε τρομερά δύσκολη θέση. Η Ηλιάνα εξακολουθεί να εκλιπαρεί τη Βίκυ να τη φέρει σε «επαφή» ξανά με την Αριάδνη, ενώ η Ρωξάνη δίνει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη και εντυπωσιάζει τους πάντες. Οταν, όμως, η Λουκία θα έρθει επίσκεψη στο σπίτι τους, η πρώτη της επαφή με τον μικρό Αγγελο θα προκαλέσει μια αντίδραση που θα ξαφνιάσει απίστευτα τη Ρωξάνη.

Η Ρωξάνη μαθαίνει τα ψέματα του Μιχαήλ

Η Ναυσικά νιώθει αδύναμη μπροστά στην κοινωνική λειτουργό και αναγκάζεται να αφήσει τη μικρή Τζουλιάνα να φύγει μαζί της στο ίδρυμα. Η Λουκία αποκαλύπτει στη Ρωξάνη πως πρόσφατα έχασε το παιδί της, ο Μιχαήλ όμως συνεχίζει να παίζει θέατρο πως δεν ξέρει τίποτα και τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Στο μεταξύ, η αντιπαλότητα λόγω της Σμαράγδας, κάνει τον Σίμο και τον Λουκά να πιαστούν στα χέρια. Μετά από πίεση, ο Εκτορας εξομολογείται στον Νικηφόρο ότι του αρέσει η Αλίκη: «Ωραία ναι, με ενδιαφέρει αυτή η γυναίκα. Εχει κάτι πολύ διαφορετικό», του ομολογεί! Την ίδια στιγμή η Ηλιάνα βρίσκεται σε απόγνωση και τελικά πείθει τη Βίκυ να επικοινωνήσει για άλλη μια φορά με την Αριάδνη, ενώ ο Μιλτιάδης έρχεται σε μεγάλη αντιπαράθεση με τον Εκτορα καθώς του ζητάει να αφήσει την υπόθεση της Αλίκης για άλλο δικηγόρο. Η Ηλιάνα είναι μόνη στο σπίτι με τον Αλέκο και οι δυο τους έρχονται πιο κοντά από ποτέ, αφού προχωράνε τη σχέση τους κάνοντας έρωτα. Ο Ακης ανακοινώνει κάτι στη Ναυσικά που τη σοκάρει απίστευτα, ενώ η Ρωξάνη μαθαίνει ότι ο Μιχαήλ της λέει ψέματα εδώ και καιρό και δεν πηγαίνει οδοντίατρο όπως της έλεγε: «Γιατί με κοροϊδεύεις; Δεν πήγες ποτέ στον οδοντίατρο, Μιχαήλ. Θέλω να μου εξηγήσεις πού πήγαινες και τι έκανες και φυσικά γιατί τόσο καιρό μου έλεγες ψέματα». Ο Μιχαήλ προσπαθεί να μπαλώσει τα ψέματα που της έχει πει, αλλά εκείνη δεν δείχνει να πείθεται από τις δικαιολογίες του. Τα νέα της απόσυρσης του φαρμάκου φτάνουν στα αυτιά της Ναυσικάς αλλά και του Μάρκου, ο οποίος υποψιάζεται πως ο Ακης με τη Ναυσικά έχουν κάνει κάποια νέα επιχειρηματική συμφωνία. Ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος με την προοπτική της σχέσης ανάμεσα στον Αλέκο και την Ηλιάνα κι έρχεται σε κόντρα με τον πατέρα του: «Νομίζεις ότι η κόρη σου είναι σε θέση να κάνει σχέση και να προχωρήσει τη ζωή της;», τον ρωτάει και ο Ακης γίνεται έξαλλος. Η Εύα εκνευρισμένη βάζει στη θέση της την Ολυμπία για τη συμπεριφορά της απέναντι στον Νικηφόρο, ενώ η έρευνα του Μιχαήλ για τον εντοπισμό του Σπύρου αποδίδει καρπούς. Ο Εκτορας αγνοεί τη Στέλλα και τον Μιλτιάδη, που τον συμβουλεύουν να μην προχωρήσει με την υπόθεση της Αλίκης και τελικά μαλώνει και με τους δύο. Στο μεταξύ η Βίκυ «επικοινωνεί» για μια ακόμη φορά με την Αριάδνη, δημιουργώντας μεγάλη ταραχή στην Ηλιάνα, ενώ ο Ακης βλέπει τον Σίμο μαζί με τη Σμαράγδα και γίνεται έξαλλος.

Αν θέλετε να μάθετε όλα τα spoiler και τις εξελίξεις για την σειρά, τα έχουμε μαζέψει όλα εδώ

Ρεπορτάζ από το περιοδικό TvSirial που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα