Μην ψαρώνεις: Τι θα δούμε σήμερα (13/2) - Ο Τάκης αποφασισμένος να...

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Μην ψαρώνεις: Τι θα δούμε σήμερα (13/2) - Ο Τάκης αποφασισμένος να...

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις για το σημερινό επεισόδιο της σειράς "Μην ψαρώνεις"! Ο Τάκης είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει την γυναίκα που ξελόγιασε τον γαμπρό του.

Αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα (13/2) στον ANT1

Επεισόδιο 34:

Ο Τάκης είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει την γυναίκα που ξελόγιασε τον γαμπρό του. Αλλά μέχρι τότε θέλει να αποσπάσει την υπόσχεση του Μανώλη ότι θα μείνει κοντά στην κόρη του. Η Στέλλα, πάντα με σύμμαχο την Τίνα, καταφεύγει στα «μεγάλα μέσα» για να σώσει τον γάμο της. Επισκέπτεται τη Μάρμω, μία χαρτορίχτρα εγγύηση στο να σώζει παντρεμένα ζευγάρια από τη φθορά της ρουτίνας! Η Σάντυ, κουρασμένη από τις τελευταίες περιπέτειες, θέλει να πάρει μία απόσταση από τον Μανώλη, αλλά ο Μανώλης δε συμφωνεί με αυτή την τακτική. Αρνείται να υποχωρήσει στην πίεση του πεθερού του και παίρνει δραστικές αποφάσεις: Υπόσχεται στη Σάντυ ότι θα πει στη Στέλλα την αλήθεια και ότι όλα θα μπουν πια στη θέση τους. Η Ρόζα ζει το απόλυτο μπέρδεμα, ενώ ο Λεωνίδας ανακαλύπτει έντρομος ότι ο Στέλιος βρίσκεται στα ίχνη του εραστή της γυναίκας του και η εκδίκησή του είναι θέμα χρόνου. Η Νενέλα υποδέχεται στο σπίτι της τον πατέρα της Στέλλας που είναι κολλητός του Κοσμά! Και κάπως έτσι, μία μεγάλη έχθρα γεννιέται!

Δείτε και τα όσα αποκάλυψε η 'Νενέλα' για τον ρόλο της στη σειρά "Μην ψαρώνεις"!

Ο Αθερίδης αποκάλυψε το όνομα του εγγονού! - Τι είπε ο πρωταγωνιστής του "Μην Ψαρώνεις"

Ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε το όνομα του εγγονού του και συγκινήθηκε μέχρι και η Φαίη Σκορδά! Πώς θα τον βγάλουν;

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την κόρη του Φωτεινή και τον νεογέννητο εγγονό του, ο οποίος θα πάρει το όνομά του!

«Δε ξέρω αν μπορεί ο εγγονός μου, που θα πάρει το όνομά μου, να ξεπεράσει σε αγάπη την κόρη μου. Με την κόρη μου έχω μια αρρώστια. Ένα κόλλημα πολύ μεγάλο. Η αγάπη είναι ένα πολύ ανοιχτό πράγμα που απλά μεγαλώνει. Δε μπαίνει θέμα συγκρίσεων. Εγώ στον εγγονό μου έχω τη χαρά της ύπαρξής του, αλλά δεν έχω την ευθύνη του. Κι αυτό το πράγμα πολλαπλασιάζει τη χαρά μου» είπε ο Θοδωρής Αθερίδης! Δείτε το σχετικό βίντεο: