Θρίλερ στις 8 Λέξεις: Η Λουκία κάνει απόπειρα αυτοκτονίας - Η Ρωξάνη εγκαταλείπει τον Μιχαήλ

Αποκλειστικό!

Θρίλερ στις 8 Λέξεις: Η Λουκία κάνει απόπειρα αυτοκτονίας - Η Ρωξάνη εγκαταλείπει τον Μιχαήλ

Ένα θρίλερ θα εξελιχθεί η σειρά 8 Λέξεις κι έχουμε την αποκλειστικότητα "βόμβα"! Εκτός από το ότι η Ρωξάνη εγκαταλείπει τον Μιχαήλ, η Λουκία κάνει απόπειρα αυτοκτονίας! Έχουμε καρέ καρέ τι θα συμβεί στην σειρά του ΣΚΑΙ.

Ο Οδυσσέας κάνει τα αδύνατα δυνατά να βγάλει την Ερση από τη φυλακή και φαίνεται ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Αντίθετα, η Ηλιάνα βουλιάζει όλο και περισσότερο στη δίνη που την έχει ρίξει η Βίκυ και ο μόνος που την πλησιάζει ακόμα περισσότερο είναι ο Αλέκος, με τον οποίο έρχονται πολύ πιο κοντά. Η Σμαράγδα εθίζεται άσχημα στον τζόγο και ο Μιχαήλ, ενώ αναγκάζεται να παντρευτεί τη Ρωξάνη, συνεχίζει τη σχέση του με τη Λουκία.

Αμηχανία επικρατεί μετά το ερωτικό φιλί τους και η Λουκία με τον Μιχαήλ υπόσχονται ότι δεν θα επιτρέψουν να συμβεί ποτέ ξανά. Παράλληλα, την ώρα της διάρρηξης, ο Φοίβος επιστρέφει στο σπίτι του και ο Εκτορας που βρίσκεται μέσα ψάχνει τρόπο διαφυγής από το μπαλκόνι!

Η Ναυσικά αποφασίζει να υιοθετήσει την Τζουλιάνα

Στο μεταξύ, η Ναυσικά επικοινωνεί με την κοινωνική λειτουργό και επισκέπτεται την Τζουλιάνα στο ορφανοτροφείο: «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να σε πάρω ένα Σαββατοκύριακο στο σπίτι μου», της υπόσχεται και το κοριτσάκι δείχνει να είναι χαρούμενο μαζί της. Την ίδια στιγμή ο Αλέκος λέει στον Ακη όλη την αλήθεια για τη σχέση που έχει αναπτύξει με την Ηλιάνα και του δείχνει πως νοιάζεται πραγματικά γι’ αυτήν, ενώ ο Οδυσσέας πιάνει τον Μάρκο με τη Ναυσικά «στα πράσα» και καταλαβαίνει ότι πάνε για επανασύνδεση. Η Βίκυ επικοινωνεί και πάλι με την Αριάδνη, η οποία έχει ένα καινούριο, ακόμα πιο μυστήριο μήνυμα για την Ηλιάνα, ενώ η έρευνα του Μιχαήλ αποδίδει καρπούς και ο Οδυσσέας μαθαίνει πού βρίσκεται ο μάρτυρας που μπορεί να αθωώσει την Ερση!

Η Ηλιάνα συμπεραίνει ότι το όνομα «Μυρτώ» που υπαγόρευσε η Αριάδνη στη Βίκυ, αφορά στη Νόνα και πάει Κέρκυρα για να τη βρει, ενώ λέει ψέματα σε όλους: «Ξέρετε, πρέπει να πάω στην Κέρκυρα γιατί ο μάστορας με χρειάζεται για την ανακαίνιση», δικαιολογείται και φεύγει άμεσα. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες περί υιοθεσίας, αφού η Ναυσικά έχει αποφασίσει να υιοθετήσει την Τζουλιάνα. Την ίδια στιγμή ο Οδυσσέας δεν καταφέρνει να δει την Ερση στο επισκεπτήριο, γιατί στις φυλακές γίνονται επεισόδια και είναι πολύ ανήσυχος για τη σωματική της ακεραιότητα, καθώς δεν γνωρίζει τι έκταση μπορεί να πάρουν οι φασαρίες. Παράλληλα ο Σίμος, θέλοντας να βοηθήσει την Ερση, ανεβάζει στο σάιτ του ένα άρθρο που υπερασπίζεται την αθωότητά της και κάνει έκκληση προκειμένου να βρεθεί ο μάρτυρας-άλλοθι της Ερσης. Ο Μιχαήλ αναγνωρίζει και επίσημα σαν παιδί του τον μικρό Αγγελο και κάνει μια κουβέντα με τη Ρωξάνη για να εξομαλύνουν τη μεταξύ τους άσχημη κατάσταση: «Μπορεί να έχουν γίνει διάφορα, αλλά να ξέρεις ότι σ’ αγαπάω κι εσένα και τον γιο μας. Ηθελα να πάρει το όνομά μου Αγγελος Καλέργης και όχι μόνο...», της λέει.

Ο Οδυσσέας μπροστά σε μια νέα προδοσία

Ο Μάρκος με τον Μιχαήλ, γυρίζοντας στο σπίτι και μη γνωρίζοντας ότι ο Οδυσσέας είναι εκεί, λένε κάτι που δεν θα ήθελαν να έχει ακούσει ο Οδυσσέας ποτέ! Ο Οδυσσέας νιώθει προδομένος από την ανακάλυψη πως ο Μάρκος και ο Μιχαήλ είχαν επαφές αυτά τα χρόνια και προσπαθεί να μάθει αν συνέβαινε κάτι αντίστοιχο με τη Ναυσικά και τον Νικηφόρο. «Θέλω να ξέρω αν κι εσείς γνωρίζατε πού ήταν ο πατέρας μου και μου το κρύβατε. Αν μιλούσατε μαζί του όλα αυτά τα χρόνια όπως έκανε ο Μιχαήλ πίσω από την πλάτη μου. Αν με κοροϊδεύατε κι εσείς, όπως αυτός και μ’ αφήνατε να τρέχω σαν τον τρελό να μάθω πού είναι κι αν ζει», τους ρωτάει, ψυχικά ράκος. Εκείνοι όμως το αρνούνται κι αποφασίζουν να κάνουν οικογενειακό συμβούλιο για να ακουστούν αλήθειες. Η Νόνα τα χάνει με αυτά που ακούει από την Ηλιάνα και τη συμβουλεύει: «Ακου κορίτσι μου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απομακρυνθείς από αυτήν τη Βίκυ», της λέει και παράλληλα ειδοποιεί τον Οδυσσέα για όσα έμαθε. Ο Σπύρος αναλαμβάνει να βοηθήσει την Ιφιγένεια στο διάβασμα κάνοντας τις περιλήψεις της ύλης, ενώ εκείνη δέχεται μια πρόταση για ένα διαφημιστικό, ενώ την ίδια στιγμή ο Σίμος ξαναπιάνει την Ολυμπία να πετάει το φαγητό της και ειδοποιεί την Εύα πως κάτι δεν πάει καλά. Στο μεταξύ η Ναυσικά τονίζει στον Μιχαήλ πως ήρθε η ώρα να προχωρήσει το θέμα του γάμου με τη Ρωξάνη, ενώ ο Λουκάς προειδοποιεί τον Μιλτιάδη πως η Κατερίνα ξανακύλησε στην υπερκατανάλωση. Η Σμαράγδα αρχίζει να εθίζεται στον τζόγο χωρίς να το συνειδητοποιεί, ενώ ο Φοίβος εκτελεί ένα ακόμα συμβόλαιο θανάτου. Το οικογενειακό συμβούλιο των Καλλέργηδων γίνεται αλλά δεν βγαίνει κανένα συμπέρασμα και καταλήγει σε φιάσκο, καθώς κανείς δεν πιστεύει τις δικαιολογίες του Μάρκου και του Μιχαήλ σχετικά με τους λόγους που διατηρούσαν κρυφή την επικοινωνία τους όλα αυτά τα χρόνια. Η Ιφιγένεια πείθει τον Σπύρο να προχωρήσουν με τη διαφήμιση των vegan καλλυντικών, αγνοώντας πως εκείνος συνεχίζει να τρώει σουβλάκια πίσω από την πλάτη της. Η Κατερίνα ενδίδει στην καταναλωτική της μανία και αποφασίζει να αρπάξει κρυφά την πιστωτική κάρτα του Μιλτιάδη. Ο Ακης μαθαίνει ότι η Σμαράγδα ξημεροβραδιάζεται σε χαρτοπαιχτική λέσχη και βάζει την Ηλιάνα να την «ψαρέψει», ενώ η Ναυσικά επισκέπτεται και πάλι την Τζουλιάνα και η ψυχολογική κατάσταση του παιδιού την ανησυχεί πολύ. Η Σμαράγδα εντοπίζει την περίεργη συμπεριφορά της Ολυμπίας σε σχέση με το φαγητό και προειδοποιεί τον Σίμο: «Το παιδί δεν μου φαίνεται καλά. Δεν είδες ότι δεν τρώει; Κάνει ότι τρώει! Πρέπει να προσέξετε πολύ, είναι πολύ εύκολο ν’ αρχίσει να κατρακυλάει στη νευρική ανορεξία. Δεν είναι αστείο», του τονίζει ανήσυχη.

Η Νόνα δίνει μια σωτήρια πληροφορία για την Ερση

Στο μεταξύ, όπως η Ναυσικά έτσι και ο Μάρκος πιέζει τον Μιχαήλ να προχωρήσει στην επισημοποίηση της σχέσης του με τη Ρωξάνη: «Σκέφτομαι ότι η κατάστασή μου δεν μου επιτρέπει να κάνω γάμους και πανηγύρια, όμως θα μπορούσαμε κάλλιστα να κάνουμε ένα σύμφωνο συμβίωσης», του προτείνει. Την ίδια στιγμή η Βίκυ δίνει όλο και περισσότερες πληροφορίες στην Ηλιάνα από την «επικοινωνία» της με την Αριάδνη και πλέον η Ηλιάνα έχει παθιαστεί μ’ αυτήν την ιστορία. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ με τη Ρωξάνη αποφασίζουν να προχωρήσουν σε σύμφωνο συμβίωσης, παρόλο που η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι σχετικά ψυχρή και ο Μιχαήλ δείχνει μέρα με τη μέρα να έρχεται όλο και πιο κοντά στη Λουκία. Ο Σπύρος με την Ιφιγένεια έχουν αρχίσει να διαπραγματεύονται την αμοιβή τους από τα διαφημιστικά που θα κάνουν για τα καλλυντικά και το συμβόλαιο τους δεσμεύει να είναι vegan στην πραγματικότητα, πράγμα που δεν ισχύει, καθώς ο Σπύρος εξακολουθεί να «τσακίζει» τα σουβλάκια, κρυφά από την Ιφιγένεια! Ο Οδυσσέας αναγκάζεται να λέει ψέματα στην Ερση: «Κάνε λίγο ακόμα υπομονή, πολύ λίγο σου το υπόσχομαι, είμαι πάρα πολύ κοντά στον μάρτυρα», την καθησυχάζει για να μην πέφτει η ψυχολογία της, ενώ ο Εκτορας πηγαίνει για φαγητό στο σπίτι του Μιλτιάδη και προσπαθεί να ψυχολογήσει τον Φοίβο. Ενα κάποιο φως αρχίζει να διαφαίνεται στην υπόθεση της Ερσης όταν η Νόνα παίρνει τηλέφωνο τον Οδυσσέα και του δίνει μια σημαντική πληροφορία και στη συνέχεια πείθει τον Οδυσσέα πως ο Σπύρος Δημητριάδης βρίσκεται στην Κέρκυρα κι αυτός κλείνει αεροπορικό εισιτήριο για να πάει να τον συναντήσει. Στο μεταξύ και ο Εκτορας στην φυλακή δίνει τη δική του υπόσχεση: «Βρίσκομαι πολύ κοντά στην αποφυλάκισή σου», λέει στην Αλίκη...

Ο Οδυσσέας με τον Σπύρο βρίσκουν τον μάρτυρα

Οι Πετροσιάν βγαίνουν για φαγητό με τη Σμαράγδα και τον Λουκά και ο Τζίμι φλερτάρει τον Λουκά, πράγμα που εξοργίζει τον Χορέν! Στο μεταξύ η αστυνομία οδηγεί τον Εκτορα στο τμήμα καθώς η ηλικιωμένη γυναίκα στης οποίας το σπίτι μπήκε, τον αναγνώρισε από την τηλεόραση, ενώ η Τζουλιάνα λέει στη Ναυσικά: «Δεν θέλω να μείνω εκεί, θέλω να ζήσω μαζί σου», γεγονός που την κάνει ακόμα πιο ευαίσθητη απέναντι στο μικρό αυτό κορίτσι. Ο Μιχαήλ νιώθει αμήχανα απέναντι στη Λουκία και της ζητάει να βρεθούμε το βράδυ στο σπίτι της για να της εξηγήσει κάποια πράγματα. Παράλληλα ο Οδυσσέας με τον Σπύρο εντοπίζουν το σπίτι του μάρτυρα και μένουν άναυδοι μόλις ανοίγει η πόρτα… Είναι επιτέλους αυτός! Ο Οδυσσέας πείθει τον Σπύρο Δημητριάδη να καταθέσει και ειδοποιεί τον Εκτορα να πάει στην Κέρκυρα για να τρέξει τις διαδικασίες. Στην Κέρκυρα καταφθάνουν και οι αντιπρόσωποι της εταιρείας vegan καλλυντικών, με την Ιφιγένεια να ανυπομονεί να υπογράψει τα συμβόλαια για το διαφημιστικό. Ο Ακης ανησυχεί για τις νέες συνήθειες της Ηλιάνας και βάζει τον Αλέκο να την έχει από κοντά: «Δεν θέλω να την αφήσεις από τα μάτια σου. Πρόσεξε, η Ηλιάνα είναι ακόμα πολύ ευάλωτη», τον προειδοποιεί. Η Ολυμπία καταφέρνει να ξεγελάσει τον Σίμο και να τον πείσει ότι τρώει όταν της κάνει κουβέντα, ενώ ο Μιχαήλ και η Ρωξάνη υπογράφουν το σύμφωνο συμβίωσης και η υπόλοιπη οικογένεια τους συγχαίρει. Ο Μιχαήλ όμως νιώθει την ανάγκη να εξηγήσει στη Λουκία τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτόν τον «γάμο» και της εξομολογείται: «Αν δεν υπήρχε το παιδί, θα είχα χωρίσει». Ο Δημήτρης προτείνει στη Βικτώρια να συνεργαστούν στο εφοπλιστικό κομμάτι και να ενώσουν τις δυνάμεις τους, ενώ η Ναυσικά και ο Μάρκος ανακοινώνουν στην Ερση πως είναι ζήτημα χρόνου να αποφυλακιστεί. Η Σμαράγδα συνεχίζει να χάνει μεγάλα ποσά στα χαρτιά και η Βίκυ έρχεται ξανά σε «επαφή» με την Αριάδνη και με τον τρόπο της λέει στην Ηλιάνα πως θα ξαναγίνει μητέρα.

Από το περιοδικό TvSirial που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ σας αποκαλύψαμε αν η σειρά θα κοπεί την επόμενη σεζόν από τον ΣΚΑΙ! Τα νέα είναι ευχάριστα ή δυσάρεστα;