Σπίτι είναι: Τι θα δούμε σήμερα (17/2) - Μια καινούρια καριέρα ξεκινά για τον ταπεινό ηλεκτρολόγο!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Σπίτι είναι: Τι θα δούμε σήμερα (17/2) - Μια καινούρια καριέρα ξεκινά για τον ταπεινό ηλεκτρολόγο!

Δείτε όλες τις εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο της σειράς "Σπίτι είναι"! Μια καινούρια καριέρα ξεκινάει για τον ταπεινό ηλεκτρολόγο με όλη την οικογένεια να αναρωτιέται πού είναι την ώρα που κάνει πρόβες.

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Alpha:

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 32

Η Ελένη κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο και ψάχνει πρωταγωνιστή για την παράστασή της. Οργανώνει οντισιόν στο σπίτι της αλλά αυτό που δεν ξέρει είναι ότι υπάρχει κάποιος με καλλιτεχνικές ανησυχίες μέσα στην ίδια της την οικογένεια! Κι αφού στην οντισιόν δεν πατάει ψυχή αυτός ο κάποιος αποκαλύπτεται και είναι ο Βασίλης! Η Ελένη ενθουσιάζεται αλλά ο Ανέστης και ο Σωτήρης αρχίζουν το δούλεμα και τον αποπαίρνουν, οπότε ο Βασίλης συμφωνεί να πάρει το ρόλο αλλά κρυφά από τους υπόλοιπους. Μια καινούρια καριέρα ξεκινάει για τον ταπεινό ηλεκτρολόγο με όλη την οικογένεια να αναρωτιέται πού είναι την ώρα που κάνει πρόβες. Κι ακόμα δεν ξέρουμε και ποιος θα το πει στη Σούλα...

Η ηθοποιός της σειράς Μπέτυ Μαγγίρα είναι φυσικά fashion icon! Τα φωτογραφικά κλικ την έπιασαν μαζί με τα παιδάκια της!

Περισσότερες εξελίξεις στο επεισόδιο της Τρίτης (18/2) - Τι θα δούμε στο "Σπίτι είναι"

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 33

«Σπίτι είναι… εκεί που εκεί που η τύχη είναι με το μέρος σου»

Η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται και αφού καίγεται η λάμπα του καθρέφτη του μπάνιου της Ράνιας, ο Αλκίνοος σπάει από απροσεξία το μικρό καθρεφτάκι που έχει πάρει ο πατέρας του για να τελειώσει το ξύρισμά του. Ο Σωτήρης γίνεται έξαλλος γιατί το έχει για πολλή μεγάλη γρουσουζιά αλλά η Ράνια και ο Αλκίνοος δεν συμμερίζονται τις ανησυχίες του μέχρι που η μία ατυχία διαδέχεται την άλλη και επηρεάζει όλα τα μέλη της οικογένειας. Ο Σωτήρης χτυπάει σε χέρι, πόδι και μέση και η Ράνια χάνει την εμπιστοσύνη του προέδρου της εταιρίας και το καινούριο πανάκριβο βάζο της. Ελένη και κ. Ζωίτσα σπεύδουν να τους "ξεματιάσουν" αλλά με μεγάλη έκπληξη διαπιστώνουν ότι για τις αναποδιές που τους συμβαίνουν, δεν ευθύνεται ο σπασμένος καθρέφτης αλλά μία χαλασμένη σκούπα.