Έρωτας μετά: Τι θα δούμε σήμερα (19/2) - Ο Κωνσταντίνος ξεσπά μετά την αποκάλυψη

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Έρωτας μετά: Τι θα δούμε σήμερα (19/2) - Ο Κωνσταντίνος ξεσπά μετά την αποκάλυψη

Μάθετε όλα όσα θα δούμε σήμερα (19/2) στη σειρά "Έρωτας μετά". Ο Κωνσταντίνος ξεσπάει μετά την αποκάλυψη του Ηλία και μετά από έναν έντονο διάλογο με την Ηλέκτρα καταλήγουν να φιληθούνε.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ALPHA

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 68

Ο Γιώργος επιστρέφει στο αστυνομικό τμήμα, μαθαίνει για το τηλεφώνημα του αγνώστου στη Νόρα και ζητάει από τον Τόνι να το ερευνήσει. Η Άντι πείθει τον Γεράσιμο και τη Λίζα να πάνε το δεύτερο κινητό του Κωνσταντίνου στην αστυνομία ενώ την ίδια στιγμή η Αλίκη ξεκαθαρίζει στον Σταύρο ότι δεν αντέχει άλλο να δουλεύει γι’ αυτόν. Ο Κωνσταντίνος ξεσπάει μετά την αποκάλυψη του Ηλία και μετά από έναν έντονο διάλογο με την Ηλέκτρα καταλήγουν να φιληθούνε. Τέλος, ο αστυνόμος εσωτερικών υποθέσεων λέει στον Γιώργο ότι στο μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση του βρέθηκαν τα αποτυπώματα του Χαρίτου, του άνδρα που βρήκαν νεκρό στην αποθήκη.

Μάλιστα οι εξελίξεις στο Έρωτας μετά ήταν καταιγιστικές και τις προηγούμενες εβδομάδες με τα νούμερα του Alpha να απογειώνονται!

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, στις 21:50

Όσα θα δούμε στο Έρωτας μετά την Πέμπτη (20/2) - Περισσότερες "καυτές" εξελίξεις

Επεισόδιο: 69

Ο Κωνσταντίνος μαθαίνει από την Ηλέκτρα για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αντιγόνης, σπεύδει στην κλινική για να τη δει ενώ η Όλγα προσεγγίζει τον Δημήτρη προσπαθώντας να του αποσπάσει πληροφορίες για τον Σταύρο. Ο Τόνι βρίσκει στο τελευταίο βίντεο της Άννας ένα στοιχείο που τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο να ανακαλύψει την ταυτότητα αυτού που έχει την Άννα ενώ η Νόρα, μετά το περιστατικό με τα λουλούδια, ξεσπάει εναντίον του ανεβάζοντας στο μπλογκ της ένα κείμενο ως απάντηση. Τέλος, ο Κωνσταντίνος κι ο Ηλίας παίρνουν τ’ αποτελέσματα που δείχνουν αν όντως είναι αδέρφια.