Μαύρο πένθος στο Γυναίκα χωρίς όνομα - Η Μάρθα βάζει τέλος στην ζωή της

Αποκλειστικό "βόμβα" για την σειρά του ΑΝΤ1

Μαύρο πένθος στο Γυναίκα χωρίς όνομα - Η Μάρθα βάζει τέλος στην ζωή της

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται να φέρουν τα πάνω κάτω σε μια από τις πιο αγαπημένες σειρές του ΑΝΤ1. Μαύρο πένθος θα πέσει στο Γυναίκα χωρίς όνομα αφού η Μάρθα θα βάλει ένα τέλος στην ζωή της κι εμείς, μάλιστα, έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το πως θα συμβεί αυτό και θα την προτρέψει να το κάνει, πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Η Μαρίνα μαθαίνει τα πάντα για τη γυναίκα που είχε σαν μάνα της και δεν μπορεί να τη συγχωρήσει. Η Μάρθα δεν αντέξει την κατακραυγή όλων και παίρνει την πιο τραγική απόφαση.

Η Μαρίνα καταλάβει με τον χειρότερο τρόπο το παιχνίδι που παίζει η Μάρθα τόσο καιρό πίσω από την πλάτη της. Μόλις ακούει το ηχογραφημένο υλικό, όπου η Μάρθα κανονίζει με τον Νίκο να βγάλουν από τη μέση την Κάτια, σοκάρεται και χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της. «Δεν το πιστεύω... Η Μάρθα;», μονολογεί και είναι μισολιπόθυμη. Η Μάρθα -ανήξερη ακόμα- συνεχίζει το θέατρο και τις ραδιουργίες πίσω από την πλάτη των υπολοίπων. Η Μαρίνα αποκαλύπτει σε όλους όλα όσα έμαθε για τη Μάρθα. «Είχατε δίκιο κι εγώ τόσο καιρό δεν σας άκουγα. Εκείνη τα έκανε όλα», τους λέει και πάει διαλυμένη να την αντιμετωπίσει.

Όταν τη συναντά της ανακοινώνει ότι ξέρει την αλήθεια για ότι κάνει τόσο καιρό πίσω από την πλάτη της. «Μαρίνα μου εγώ... », πάει να δικαιολογηθεί η Μάρθα. «Σταμάτα πια. Δεν αντέχω άλλο τα ψέματά σου. Πώς μπόρεσες; Ήξερες ποια είναι η μάνα μου από την αρχή και δεν είπες τίποτα. Εξαιτίας σου έγιναν όλα», της φωνάζει. Η Μάρθα προσπαθεί να την πείσει πως ήθελε μόνο να την προστατεύσει, αλλά η Μαρίνα δεν την πιστεύει πια. «Δεν θα σε συγχωρήσω ποτέ γι’ αυτό που έκανες. Ποτέ, τ’ ακούς;», είναι τα λόγια της.

Η Μαρίνα σκέφτεται να καταδώσει τη Μάρθα στην αστυνομία

Η Μαρίνα και η Ρένα προσπαθούν να διαχειριστούν την προδοσία της Μάρθας. Την ίδια στιγμή η Μάρθα, μόνη κι απογοητευμένη, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της. «Αυτό πρέπει να κάνω. Αλλωστε πια έμεινα μόνη και η Μαρίνα με μισεί», σκέφτεται. Την ίδια ώρα η Μαρίνα δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ της προδοσίας της γυναίκας που είχε σαν μάνα. Σκέφτεται να δώσει τα στοιχεία που έχει στην αστυνομία, ώστε η Μάρθα να συλληφθεί. Η Μάρθα, που δεν μπορεί να αντέξει την κατακραυγή όλων, είναι έτοιμη να βάλει τέλος στη ζωή της. Πώς να συνεχίσει έτσι από εδώ και πέρα; Για εκείνη δεν υπάρχει άλλη λύση. Η Κάτια και η Ρένα όμως την προλαβαίνουν και προσπαθούν να της αλλάξουν γνώμη. «Αν κάνεις κάτι τέτοιο, όχι μόνο δεν θα βοηθήσεις κανένα αλλά θα δημιουργήσεις ενοχές στη Μαρίνα. Σκέψου το. Θα της κάνεις περισσότερο κακό», της λένε. Η Μάρθα αποφασίζει να μείνει στο προσκήνιο και να αναλάβει τις ευθύνες της, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Την ίδια ώρα η Μαρίνα είναι σε δίλημμα, για το τι πρέπει να κάνει στη Μάρθα. Τελικά παίρνει μια σημαντική απόφαση...

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη για το περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα κάθε εβδομάδα.

Και μετά από αυτή την συγκλονιστική αποκάλυψη να σας υπενθυμίσουμε πως στο Youweekly.gr έχουμε πάντα πρώτοι τις εξελίξεις της ημέρας πριν παιχτούν στην τηλεόραση κι αν θέλετε να ξέρετε σήμερα θα γίνει μακελειό στη σειρά! Δες εδώ για να μην περιμένεις μέχρι το απόγευμα!