Πέτα τη φριτέζα: Ραγδαίες εξελίξεις (24/2) - Ο Μένιος στήνει «θανατηφόρα» παγίδα σε Μαμαντού

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέτα τη φριτέζα: Ραγδαίες εξελίξεις (24/2) - Ο Μένιος στήνει «θανατηφόρα» παγίδα σε Μαμαντού

Ραγδαίες θα είναι και σήμερα 24/2 οι εξελίξεις στη σειρά Πέτα τη Φριτέζα! Ο Μένιος στήνει «θανατηφόρα» παγίδα σε Μαμαντού και Παυλίνα και το χωριό δε θα μυρίσει ποτέ ξανά το ίδιο.

Αναλυτικά τι θα δούμε απόψε στη σειρά του ΑΝΤ1:

Επεισόδιο 37: «Καλαμάρι- δώρο γάμου του Αντρέα»

Ο Αντρέας βρίσκει την κούτα που έχουν αρπάξει απ’ τη Λούνα και αναρωτιέται για ποιο λόγο να κάνουν κάτι τέτοιο. Η παρέα της Λαγουδέρας τα μπαλώνει δύσκολα αλλά τα καταφέρνει. Η Λούνα καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και κάνει αυτοψία στο μαγαζί του Σουρμπούτη όπου και φύλαγε το «εμπόρευμα» της. Μια «εμφάνιση» από το παρελθόν αναστατώνει τον Αντρέα ενώ οι προετοιμασίες για το πολυαναμενόμενο bachelor του Αντρέα προμηνύουν ένα party που θα είναι κάτι παραπάνω από συνταρακτικό. Ο Μένιος στήνει «θανατηφόρα» παγίδα σε Μαμαντού και Παυλίνα και το χωριό δε θα μυρίσει ποτέ ξανά το ίδιο. Ο Κίμωνας, την ίδια ώρα. στήνει μια πιο ιδιαίτερη «παγίδα» στη Φωτεινή και βάζει σε όλο το project Michelin, φωτιά.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του Πέτα τη φριτέζα - Ραγδαίες οι εξελίξεις και στην συνέχεια της σειράς

Επεισόδιο 38: «Bachelor- μασκέ με σεφταλιά της Φάλον»

Το bachelor του Αντρέα είναι σχεδόν έτοιμο ν’ αρχίσει και ο Κίμωνας πετάει στα σκουπίδια την υπόσχεση του για αυτοσυγκράτηση. Σωκράτης και Λάκης φτάνουν – για ακόμα μια φορά- στα άκρα προκειμένου να μεταμφιεστούν για το μεγάλο event. Η Λούνα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα σχετικά με την ξαφνική μεταστροφή Λάκη και Σωκράτη προς το πρόσωπό της και αναθέτει σε Αλέκο και Ζαμπέλα να μεθύσουν τον Αντρέα για να του αποσπάσουν πληροφορίες. Το πάρτι ξεκινά και την υπέρλαμπρη εμφάνισή της κάνει η Φάλον μεταμφιεσμένη. Μαζί με την τρέλα της και την στολή της όμως έχει φέρει κι έναν «σκελετό» απ’ τη «ντουλάπα» της Λούνας. Κάποιον που μπορεί να καταστρέψει τον επικείμενο γάμο του Αντρέα…