Κυκλοφόρησαν στα περίπτερα Tv24 και TiVi ΣΙΡΙΑΛ - Δείτε όλα τα "καυτά" αποκλειστικά!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Κυκλοφόρησαν στα περίπτερα Tv24 και TiVi ΣΙΡΙΑΛ - Δείτε όλα τα

"Καυτά" αποκλειστικά για τις αγαπημένες μας σειρές έρχονται από το Τv24 και το TiVi ΣΙΡΙΑΛ που μόλις κυκλοφόρησαν στα περίπτερα! Δείτε πρώτοι όλες τις εξελίξεις που αναμένουμε τις επόμενες ημέρες στα τηλεοπτικά σίριαλ.

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στις σειρές που αγαπάμε να βλέπουμε με το Tv24 και το TiVi ΣΙΡΙΑΛ να μας φέρνουν όλα όσα θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες! Έρχονται τα πάνω - κάτω στις Άγριες Μέλισσες αλλά και στις 8 Λέξεις. Θα γίνει χαμός στα επόμενα επεισόδια!

Δείτε όλα τα αποκλειστικά με το Tv24 που μόλις κυκλοφόρησε

Στις Άγριες Μέλισσες έρχεται το τέλος των γυναικών, ενώ στις "8 Λέξεις" η Τζουλιάνα πέφτει θύμα απαγωγής και Φοίβος έχει εντολή να σκοτώσει τον πατέρα του!

Χαμός και στο "Γυναίκα χωρίς όνομα" όπου θα δούμε την Εύα και τον Αργύρη στο... κρεβάτι! Μια παγίδα και ένας άγριος τσακωμός θα φέρει αναστάτωση στη σειρά του ΑΝΤ1.

Παράλληλα οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση μας πάνε σε ένα ακόμα μοναδικό ταξίδι. Που θα μας ταξιδέψουν το Σάββατο; Μην χάσετε το Tv24 που κυκλοφόρησε με επιπλέον 6 ένθετα και μόλις 1,50 ευρώ!

Μάλιστα σας έχουμε και εμείς ένα σούπερ αποκλειστικό για το "Γυναίκα χωρίς όνομα". Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις και μαύρο πένθος! Δείτε εδώ τι μας περιμένει.

"Καυτά" αποκλειστικά και στο TiVi ΣΙΡΙΑΛ που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στην "Elif" καθώς το TiVi ΣΙΡΙΑΛ φέρνει το μεγάλο φινάλε σε φωτορομάντζο! Τι θα δούμε στην καθημερινή σειρά του Star;

Σοκ οι εξελίξεις και στις Άγριες Μέλισσες. Η ψεύτικη εγκυμοσύνη της Ασημίνας και ο άνδρας... δόλωμα για τον Κλεομένη! Καρέ καρέ όλα τα σατανικά σχέδια!

Τέλος "βόμβα' έρχεται και για τις "8 Λέξεις" με την Ρωξάνη να πέφτει στα ναρκωτικά αλλά και στο "Γυναίκα χωρίς όνομα" όπου η Έλλη δέχεται μια άγρια επίθεση!

Τέλος, νέες απίστευτες Εικόνες από τον Τάσο Δούση! Που θα μας ταξιδέψει αυτή την εβδομάδα;

Μην χάσετε το TiVi ΣΙΡΙΑΛ με 3 ένθετα μόνο με 1 ευρώ!