Σπίτι είναι: Τι μας περιμένει σήμερα (10/3) - Σε σεμινάριο... καφεμαντείας η Ελένη!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπίτι είναι: Τι μας περιμένει σήμερα (10/3) - Σε σεμινάριο... καφεμαντείας η Ελένη!

Διαβάστε όλα όσα μας περιμένουν σήμερα (10/3) στη σειρά "Σπίτι είναι". Θα γίνει χαμός μετά και την απόφαση της Ελένης να πάει σε σεμινάριο καφεμαντείας! Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι όταν θα θελήσει να τους πει τον καφέ; Θα "πέσει" μέσα στις προβλέψεις της; Δείτε όσα μας περιμένουν σήμερα στη σειρά του Alpha.

Τα πάνω - κάτω θα έρθουν στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, με τις εξελίξεις τα τρέχουν. Η Ελένη θα ζητήσει χρήματα για το σεμινάριο και όλοι θα υποθέσουν ότι θα ασχοληθεί πλέον σοβαρά με την υποκριτική! Όμως εκείνη έχει άλλα σχέδια που θα σοκάρουν τους υπόλοιπους. Ο Σωτήρης ειδικά, είναι πολύ θυμωμένος μετά και την απόφασή της και αρνείται να της κάνει την χάρη και να του πει το φλιτζάνι!

Σπίτι είναι

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον Alpha

Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις στο σεμινάριο καφεμαντείας που πάει η Ελένη; - Χαμός σήμερα (10/3) στο "Σπίτι είναι"

Η Ελένη «δανείζεται» κάποια χρήματα από την μητέρα της για να πάει σε ένα σεμινάριο κι ενώ αρχικά όλοι χαίρονται ότι επιτέλους πήρε την υποκριτική στα σοβαρά, αποκαλύπτεται ότι εκείνη πήγε σε σεμινάριο «καφεμαντείας». Μετά το αρχικό σοκ, όλοι της κάνουν το χατίρι να τους πει το φλιτζάνι, εκτός από τον Σωτήρη, που έχει θυμώσει πάρα πολύ μαζί της.

Στην προσπάθεια του να την προστατέψει από το να παρουσιάζεται ως «αφελής» στους γύρω της, προσβάλει αυτή και την «τέχνη» της. Μήπως όμως βιάστηκε να μιλήσει; Πως είναι δυνατόν όλες οι προβλέψεις της Ελένης να βγαίνουν αληθινές; Δείτε και την απίστευτη αποκάλυψη που έκανε η ηθοποιός της σειράς Μπέτυ Μαγγίρα. Διαβάστε εδώ όλα όσα είπε!