Μην ψαρώνεις: Μια σχέση τελειώνει οριστικά - "Βόμβα" οι εξελίξεις (11/3)

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μην ψαρώνεις: Μια σχέση τελειώνει οριστικά -

"Βόμβα" οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς "Μην Ψαρώνεις". Η σχέση της Νενέλας με τον Κοσμά τελειώνει οριστικά και αμετάκλητα! Διαβάστε όλα όσα μας περιμένουν σήμερα (11/3).

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ANT1

Επεισόδιο 40:

Η Σάντυ έχει χάσει την πρόσφατη μνήμη της και το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι πως είναι παντρεμένη με τον Διονύση. Τίποτα δεν την συνδέει πια με τον Μανώλη. Και φυσικά η Νενέλα σπεύδει να εκμεταλλευτεί το γεγονός κανονίζοντας να πάρει την κόρη της και να την πάει κοντά στον άντρα της.

Στην προσπάθειά της αυτή βρίσκει αναπάντεχο βοηθό τη Στέλλα και την Τίνα, ενώ η σχέση της με τον Κοσμά τελειώνει οριστικά και αμετάκλητα, όταν μαθαίνει πως ήξερε για τον κρυφό δεσμό της κόρης της και δεν της είχε πει κουβέντα. Στο μεταξύ για τον Μανώλη προέχει να μιλήσει στα παιδιά του για να τον χωρισμό του με τη Στέλλα και κανονίζει συγκέντρωση των Αραποστάθηδων. Η Τάνια ξαναβρίσκεται με τον Κωνσταντίνο και διαπιστώνουν ότι είναι και οι δύο ξανά ελεύθεροι και διαθέσιμοι...Δείτε και τα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της η τηλεοπτική "Νενέλα". Τι είπε η ηθοποιός:

Εξελίξεις "βόμβα" και στο επόμενο επεισόδιο της σειράς "Μην ψαρώνεις| - Τι θα δούμε την Πέμπτη (12/3);

Επεισόδιο 41:

Μπορεί η Νενέλα να μην κατάφερε να φυγαδεύσει την κόρη της στο εξωτερικό, αλλά η Σάντυ εξακολουθεί να μη θυμάται τίποτα από το πρόσφατο παρελθόν της. Κι όσο συμβαίνει αυτό, η μητέρα της το εκμεταλλεύεται και φροντίζει να την κρατάει μακριά από τον Μανώλη. Από την άλλη, η Στέλλα που νομίζει ότι έχει καταφέρει να απαλλαγεί από την αντίζηλό της, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να παραμείνει στο σπίτι του Μανώλη που είναι ο μόνος που έχει μαύρα μεσάνυχτα για την κατάσταση της αγαπημένης του. Η Τάνια προσπαθεί να κάνει τον Λεωνίδα να ζηλέψει χρησιμοποιώντας τον Κωνσταντίνο και ο Μπίλυ δοκιμάζει μία νέα προσέγγιση στη Ρόζα