Καταιγιστικές εξελίξεις 16/3 στην σειρά «Έρωτας Μετά» - Οι εξετάσεις βρίσκουν DNA της Άννας

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καταιγιστικές εξελίξεις 16/3 στην σειρά «Έρωτας Μετά» - Οι εξετάσεις βρίσκουν DNA της Άννας

Οι σημερινές 16/3 εξελίξεις στην καθημερινή δραματική σειρά «Έρωτας Μετά» είναι καταιγιστικές καθώς οι εξετάσεις βρίσκουν DNA της Άννας στα ρούχα του μωρού, μετά από εξονυχιστική ανάλυση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στο πάρκο απ’ όπου εξαφανίστηκε ο Μιχαλάκης.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον Alpha

Δευτέρα 16 Μαρτίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 82

Ο Λεγάτος φέρνει τον Μιχαλάκη στην Άννα. Η Άννα συγκλονίζεται από την εικόνα και την αγκαλιά του μωρού της. Της το αφήνει λίγο και της τον παίρνει. Οι άλλοι έξω, σε πανικό αναζητούν τον Μιχαλάκη. Όταν επιστρέφουν σπίτι, τον βρίσκουν εκεί. Οι εξετάσεις βρίσκουν DNA της Άννας στα ρούχα του μωρού. Μετά από εξονυχιστική ανάλυση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στο πάρκο απ’ όπου εξαφανίστηκε ο Μιχαλάκης, όπως και από τις γύρω περιοχές και κοντά στο σπίτι του Χρήστου, ο Τόνι εντοπίζει μια γυναικεία φιγούρα που έχει το μωρό αγκαλιά. Είναι η Αλίκη.

Εξελίξεις "φωτιά" και στο επόμενο επεισόδιο (17/3) - Όσα θα δούμε την Τρίτη στο "Έρωτας μετά"

Τρίτη 17 Μαρτίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 83

Η Αντιγόνη ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο ότι ο Μιχαλάκης είναι δικό του παιδί και του αποκαλύπτει ότι το έμαθε με εξέταση DNA που έκανε κρυφά από όλους. Ο Κωνσταντίνος εξοργίζεται, τα βάζει μαζί της και αρνείται να δεχτεί το γεγονός. Δεν το αντέχει. H Αντιγόνη το ανακοινώνει σε όλους. Άλλο ένα συγκλονιστικό δεδομένο στη ζωή τους που πρέπει να διαχειριστούν. Αλλά κυρίως, πρέπει να βρουν τρόπο να το μάθουν ο Χρήστος και τα παιδιά.
Εν τω μεταξύ ο Λεγάτος συνεχίζει να στέλνει τα αινιγματικά βίντεο της Άννας προς όλους.
Η αστυνομία παρακολουθεί στενά τις κινήσεις της Αλίκης και πλησιάζει πολύ στο να αποκαλύψει πολλά. Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε πως ο ALPHA έχει πάρει απόφαση να τελειώσει το Έρωτας Μετά αλλά να κρατήσει την Βάσω Λασκαράκη για ένα άλλο project! Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ!