"Φωτιά" στο Έρωτας Μετά - Ο Νίκος μαθαίνει ότι η Αλίκη είναι νεκρή

Το επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Κανονική "φωτιά" είναι οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Έρωτας Μετά» μιας και ο Νίκος μαθαίνει από την Αστυνομία ότι η Αλίκη είναι νεκρή. Σήμερα όπως αποφάσισε ο σταθμός για το καλό όλων, θα παίξει παλιό επεισόδιο αλλά εμείς έχουμε την συνέχεια μόνο εδώ.

Μπορεί λόγω κορωνοϊού να σταματήσουν οι εξελίξεις στις σειρές, ωστόσο εμείς έχουμε όλα τα spoilers πριν παιχτούν στον AlphaTv!

Επεισόδιο: 85

Η Ηλέκτρα βοηθάει το Χρήστο για τα νομικά θέματα που αφορούν στην πατρότητα του Μιχαλάκη, τώρα που οι εξετάσεις έδειξαν ότι είναι παιδί του Κωνσταντίνου. Βγαίνει το διαζύγιο και η Ηλέκτρα αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Το ανακοινώνει στα παιδιά της. Δεν έχει πλέον χώρο μέσα σ’ αυτό το σπίτι. Η Κατερίνα και ο Ηλίας αποφασίζουν να παντρευτούν. Ο Νίκος πηγαίνει για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα σχετικά με την Αλίκη, εκεί μαθαίνει ότι είναι νεκρή και όλο το σκοτεινό παρελθόν της. Καινούριες υποψίες του γεννιούνται σε σχέση με την εμπλοκή της Αλίκης στην υπόθεση της μητέρας του. Ο Δημήτρης έχει εντοπίσει τον Λεγάτο και τον παρακολουθεί.

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε πως ο ALPHA έχει πάρει απόφαση να τελειώσει το Έρωτας Μετά αλλά να κρατήσει την Βάσω Λασκαράκη για ένα άλλο project! Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ!

Η «Άννα» από το Έρωτας Μετά θα γίνει δολοφόνος

Δολοφόνος θα δούμε να γίνεται η Άννα στην σειρά «Έρωτας Μετά», την οποία υποδύεται η Βάσω Λασκαράκη. Θ βάψει τα χέρια της με αίμα στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA , που εξασφάλισε αποκλειστικά για εσάς το TV24.

Η Αννα, όπως έχετε ήδη δει, έχει πέσει στα χέρια του Ιωάννη Λεγάτου (Γιώργος Νινιός), ενός άντρα που εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα εμφανίστηκε στη ζωή της άτυχης γυναίκας. Ο άγνωστος αυτός άντρας ζει μια παράλληλη ζωή, καθώς εκτός από την πλευρά που όλοι οι γύρω του γνωρίζουν, παράλληλα κρύβει πολλά σκοτεινά και θανάσιμα μυστικά. Ενα από αυτά είναι η Πέννυ, μια γυναίκα ερωτευμένη μαζί του, αλλά και ψυχικά ασθενής, που μπορεί να φτάσει στα άκρα προκειμένου να τον διεκδικήσει. Οταν αυτή η γυναίκα ανακαλύπτει την ύπαρξη της Αννας στη ζωή του, δεν διστάζει να ορμήσει στο διαμέρισμα και να προσπαθήσει να τη σκοτώσει! Λίγο πριν το μοιραίο, εμφανίζεται ο Λεγάτος και την εμποδίζει. Ομως εκείνη δεν θα το βάλει κάτω.

Στο μεταξύ, ο Τόνι με την Αντι βγαίνουν το πρώτο τους ραντεβού, την ίδια στιγμή που ένα καινούριο βίντεο της Αννας έρχεται για να τους αναστατώσει όλους. Ο Κωνσταντίνος που συνεχίζει να λέει πως έχει αμνησία, ανακαλύπτει τον Λεγάτο και φτάνοντας έξω από το σπίτι του, του ζητάει εξηγήσεις για το παρελθόν του με την Αννα. Ομως, εκπλήσσεται που βλέπει εκεί τη Σοφία. Την ίδια ώρα, η Αννα προσπαθώντας να σώσει τη ζωή της σκοτώνει την Πέννυ, η οποία επιχείρησε για ακόμη μία φορά να της επιτεθεί θανάσιμα! Ο Λεγάτος εξαφανίζει το πτώμα, όμως σύντομα η αστυνομία το ανακαλύπτει και η υπόθεση γίνεται πρώτο θέμα στις ειδήσεις. Ο Γιώργος καλεί τον Λεγάτο στο τμήμα για να δώσει κατάθεση και καταφέρνει να ξεγλιστρήσει. Οταν επιστρέφει στο διαμέρισμα, δίνει στην Αννα συγχαρητήρια που σκότωσε την Πέννυ και της δείχνει κομμάτι από τις ειδήσεις που ανακοινώνουν τη δολοφονία της. Την ίδια στιγμή η Ολγα προειδοποιεί τον Κωνσταντίνο να σταματήσει να ψάχνει την Αννα, γιατί είναι πολύ επικίνδυνο.

Ο ύποπτος ρόλος του Φώτη

Ο Γιώργος ζητάει τη βοήθεια του Φώτη σε σχέση με το εάν πρέπει ή όχι να δεχθεί την πρόταση/εκβιασμό του Πετρόπουλου, ενώ η Αλίκη λέει στον Σταύρο ότι ο Θοδωρής απέτυχε να σκοτώσει τον Δαλέση και πως τον έχει σπίτι της. Ο Γιώργος σοκάρεται όταν βλέπει τον Φώτη μαζί με την Αλίκη και οι πρώτες υποψίες για τον ρόλο του πρώην αρχηγού της αστυνομίας μπαίνουν στο μυαλό του! Καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και αποφασίζει να ψάξει τις παλιές υποθέσεις του στο Σώμα.

Ο Δημήτρης αποκαλύπτει την αλήθεια

Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Αντι ότι είναι γιος της Αννας, πράγμα που τη σοκάρει. Η Ηλέκτρα λέει στον Χρήστο ότι η Αντι ξέρει πια την αλήθεια για τον Δημήτρη, αναγκάζοντάς τον να μιλήσει στον Νίκο και στην Ειρήνη. Ο Νίκος αντιδράει έντονα για όσα μαθαίνει και δεν δέχεται τον Δημήτρη για αδελφό του. Την ίδια στιγμή η Ειρήνη είναι πιο διαλλακτική και θέλει να τον γνωρίσει, πράγμα που τη φέρνει σε κόντρα με τον αδελφό της. Η Ηλέκτρα συναντιέται με τη Σοφία προσπαθώντας να μάθει όσα μπορεί για τον Λεγάτο, ενώ ο Τόνι, μετά την επίσκεψη στο γραφείο του τελευταίου, ενημερώνει τον Γιώργο για τα ευρήματα της έρευνάς του.