Ο Δημήτρης προσπαθεί να ξεσκεπάσει το Λεγάτο στο Έρωτας Μετά

Παίζει επανάληψη αλλά εμείς σας έχουμε τη συνέχεια μόνο εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Δημήτρης προσπαθεί να ξεσκεπάσει το Λεγάτο στο Έρωτας Μετά

Καταιγιστικές οι εξελίξεις που μας περιμένουν στη σειρά "Έρωτας Μετά". Ο Δημήτρης προσπαθεί να ξεσκεπάσει τον Λεγάτο, παρουσία της Σοφίας. Διαβάστε τι μας περιμένει.

Μπορεί λόγω κορωνοϊού να βλέπουμε αυτές τις ημέρες επαναλήψεις ωστόσο εμείς σας έχουμε όλα εκείνα που μα περιμένουν τις επόμενες ημέρες στη σειρά του Alpha.

Αναλυτικά όσα θα δούμε

Επεισόδιο: 86

Ο Δημήτρης προσπαθεί να ξεσκεπάσει τον Λεγάτο, παρουσία της Σοφίας αλλά τελικά δεν καταφέρνει τίποτα. Ο Χρήστος καλείται στο αστυνομικό τμήμα για να αναγνωρίσει τον Θοδωρή σε σχέση με την απόπειρα δολοφονίας κατά του Αποστόλη.

Μετά το πρώτο της βράδυ στο ξενοδοχείο, η Ηλέκτρα δέχεται επίσκεψη από τον Κωνσταντίνο που της λέει να γυρίσει στο σπίτι και πως ο ίδιος θα μείνει εκεί. Ο Γιώργος προσπαθεί να πιέσει τον Θοδωρή για να μάθει τι ξέρει ενώ την ίδια στιγμή ο Ηλίας λέει στην Κατερίνα να ενημερώσει την Όλγα για το σχέδιο εισαγωγής της Δούκας στο χρηματιστήριο. Και αν δεν θέλετε να χάσετε τίποτα από την σειρά σας έχουμε συγκεντρωμένες όλες όλες τις εξελίξεις που έρχονται στα 4 νέα επεισόδια.

Έρωτας Μετά: Ο Λεγάτος πηγαίνει την Άννα στο ίδιο πάρκο που και η Ειρήνη βγάζει βόλτα τον Μιχαλάκη

Επεισόδιο: 87

Ο Λεγάτος πηγαίνει την Άννα στο ίδιο πάρκο που και η Ειρήνη βγάζει βόλτα τον Μιχαλάκη, με κίνδυνο να τους δει. Ο Γιώργος και ο Τόνι κάνουν έρευνα στο αμάξι της Αλίκης και βρίσκουν ένα όπλο κι ένα κλειδί το οποίο δεν ξέρουν τί ανοίγει.

Ο Δημήτρης ζητάει από τον Νίκο να τον βοηθήσει με το θέμα του Λεγάτου, ενώ ο Κων/νος έρχεται σε σύγκρουση με τη Μάγδα σχετικά με την πρόταση του Ηλία για το χρηματιστήριο. Ένα μήνα πριν το ατύχημα, η Άννα αρχίζει να φοβάται ότι τα πράγματα έχουν αγριέψει με τους εκβιασμούς κι έτσι ο Κωνσταντίνος αναγκάζεται να βρει έναν τρόπο να τα τακτοποιήσει όλα προτού να είναι αργά.