Κώστας Νικούλι: Ο "Δημήτρης" από το Έρωτας Μετά αποκαλύπτει! Ο Λεγάτος κρατάει την Άννα!

Αποκαλύπτει διάφορα για την σειρά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κώστας Νικούλι: Ο

Ο Κώστας Νικούλι, που υποδύεται τον Δημήτρη από την σειρά του ALPHA, Έρωτας Μετά, επιμένει όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του πω ο Λεγάτος κρατάει την Άννα!

Εχει κερδίσει το βραβείο του πρωτοεμφανιζόμενου ηθοποιού το 2014 στην ταινία «Ξενία» του Πάνου Κούτρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, κι έκτοτε ο Κώστας Νικούλι έχει κάνει σημαντικά βήματα στην καλλιτεχνική του πορεία. Φέτος τον παρακολουθούμε στη δραματική σειρά του ALPHA «Ερωτας μετά» στον ρόλο του Δημήτρη, που ψάχνει απεγνωσμένα να ανακαλύψει τη μητέρα του Αννα.

Αν και σας έχουμε δει να λαμβάνετε μέρος στις σειρές «Ου φονεύσεις» και «Σπίτι είναι...», ο «Ερωτας μετά» είναι η πρώτη τηλεοπτική σας συνεργασία με… full time απασχόληση.

«Τώρα έχω πάρει… όλο το πακέτο (γελάει)».

Σας πήρε χρόνο να βρείτε τα τηλεοπτικά πατήματά σας σε μια καθημερινή σειρά;

«Το θέατρο και ο κινηματογράφος έχουν διαφορετική διαχείριση απ’ ό,τι η τηλεόραση. Οταν μεταπηδάς από τον έναν τομέα στον άλλον χρειάζεται χρόνος για να μπεις σε αυτόν τον καινούριο κόσμο. Πήρε λίγο χρόνο το να μάθω πώς λειτουργεί και τι πρέπει να γίνεται καθημερινά. Ευτυχώς δεν δυσκολεύτηκα. Εχω έμπειρους συναδέλφους και συνεργάτες και εντάχθηκα χωρίς να καταλάβω ότι πιο πριν ήμουν εκτός».

Ο Δημήτρης είναι ένα παιδί ουσιαστικά χωρίς ταυτότητα.

«Αυτό είναι και το ενδιαφέρον, γιατί όλοι ψάχνουμε να βρούμε μια ταυτότητα και εν τέλει τη θέση μας στην κοινωνία. Αν βρεις αυτό που σε ορίζει, την οικογένειά σου, ξέρεις και πού ανήκεις, οπότε κατ’ επέκταση θα βρεις και τον δρόμο σου γενικότερα. Τον Δημήτρη τον ενδιαφέρει να γευτεί τη θαλπωρή. Με κάποιο τρόπο έκανε τα πράγματα αντίθετα. Βίωσε την κοινωνία και όχι με τον καλύτερο τρόπο. Στην προσπάθειά του να επιβιώσει μπήκε σε ίδρυμα, στις φυλακές ανηλίκων, στη συνέχεια στις φυλακές ενηλίκων. Οταν μαθαίνει ότι υπάρχει μια μητέρα, θέλει να μάθει τι σημαίνει οικογένεια και γι’ αυτό είναι τόσο μεγάλο το κίνητρό του να ξαναβρεί την Αννα».

Είναι ο μόνος που δεν τα παρατάει.

«Είναι ξεκάθαρος ο στόχος του. Δεν μπορεί να τον επηρεάσει κανένας. Μέσα από τις κακές συναναστροφές που είχε βρήκε την άκρη του νήματος. Από το τίποτα του άνοιξαν τα μάτια. Κάθε φορά έρχονται καινούρια πράγματα κι ενισχύουν το κίνητρό του. Αυτά λειτουργούν καταλυτικά για τον ήρωα. Ο Δημήτρης έχει βοηθήσει πολύ στο να οδηγηθούν τα πράγματα στη σωστή κατεύθυνση».

Εμαθε ποια είναι η μητέρα του. Θα μάθει ποιος είναι ο πατέρας του;

«Εχει αναφερθεί αλλά δεν τον αφορά αυτό το κομμάτι γιατί ο πατέρας του τού θυμίζει τη μαύρη του πλευρά και θέλει να τη διώξει από πάνω του».

Ο Χρήστος του φέρθηκε από την αρχή με κατανόηση.

«Ούτε ο ήρωας το περίμενε αλλά ούτε εγώ διαβάζοντας το σενάριο. Εν τέλει καταλαβαίνω πως και ο Χρήστος από την πλευρά του, έχοντας χάσει τη γυναίκα του, κάθε φορά που βρίσκει κάτι από τη ζωή της, βιώνει ένα κομμάτι από εκείνη που του λείπει. Ενώνει το παζλ και παράλληλα ενισχύει την παρουσία της».

Η Ειρήνη, η αδελφή του, τον δέχτηκε πιο καλά απ’ ό,τι ο αδελφός του ο Νίκος.

«Η Ειρήνη μπήκε στον ρόλο της μητέρας γιατί είναι η μόνη γυναίκα μέσα στο σπίτι. Με κάποιο τρόπο αναγκάζεται να παίξει τον ρόλο της Αννας και αγκαλιάζει τον Δημήτρη. Κατανοεί την κατάσταση. Νομίζω ότι έχει την ανάγκη να μάθει για την ιστορία του αδελφού της και της μητέρας της. Με τον Νίκο υπάρχει μια σύγκρουση που δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί. Ετσι είναι την αρχή τα αρσενικά. Συγκρούονται μέχρι να βρουν τις κοινές γραμμές. Ο Νίκος είναι και μικρότερος σε ηλικία και ο Δημήτρης τον κατανοεί. Δεν του πάει κόντρα. Προσπαθεί να τον προσεγγίσει με άλλον τρόπο».

Ο Λεγάτος τι θέλει από την Αννα;

«Χτίζεται ο ρόλος του με δεδομένο πως σε ό,τι κάνει είναι αλάνθαστος. Οταν πήρε τον Μιχαλάκη ήθελε να δείξει σε όλους ότι μπορεί να κάνει τα πάντα και ό,τι είναι πολύ πιο κοντά τους από όσο οι άλλοι νόμιζαν. Κανένας δεν ξέρει τι θέλει. Ούτε εμείς γνωρίζουμε τι συμβαίνει και δεν έχουμε δει ακόμη την αχίλλειο πτέρνα του. Βρισκόμαστε ακόμη σε αμυντική στάση. Το θέμα είναι να μπούμε στη δράση. Ομως ο Δημήτρης επιμένει ότι αυτός κρατάει την Αννα. Το ξέρει. Του το λέει το ένστικτό του».

Θα βρει κάποιον σύμμαχο στην αναζήτησή του;

«Ναι και θα τον βοηθήσει γενικότερα και σε άλλα επίπεδα».

Θα βρεθεί σύντομα η Αννα;

«Δεν το ξέρει κανείς αυτό. Για όλα όσα θα ακολουθήσουν, τη συνέχεια θα τη δείτε επί της οθόνης».

Ωστόσο, δείτε ποιο θα είναι το τέλος της σειράς εδώ!

ΠΗΓΗ Tv24