Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

TiVi ΣΙΡΙΑΛ: Όλες οι εξελίξεις - σοκ για τις τηλεοπτικές σειρές

Και όσα θα βρείτε στο TV24

TiVi ΣΙΡΙΑΛ: Όλες οι εξελίξεις - σοκ για τις τηλεοπτικές σειρές
TV 23.04.2020 09:24
Από Youweekly Team

Μη χάσετε αυτή τη βδομάδα, το περιοδικό TiVi ΣΙΡΙΑΛ που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας, και σας έχει τα πιο "καυτά" αποκλειστικά και εξελίξεις - σοκ για τα επόμενα επεισόδια από όλες τις τηλεοπτικές σειρές που παίζονται αυτές τις ημέρες, και όχι μόνο.

Elif: Φωτορομάντζο - Η Αρζού νεκρή - Καρέ όλες οι εικόνες! Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα κλέβει την Δρόσω! Στο ΤiVi ΣΙΡΙΑΛ μόνο με 1 ευρώ! Το μοναδικό τηλεοπτικό περιοδικό που συνεχίζει όλες τις σειρές από εκεί που σταμάτησαν στην τηλεόραση!

Πέρα από το Tivi ΣΙΡΙΑΛ που κυκλοφορεί, μην χάσετε και το TV24

Στο Tv24 που κυκλοφορεί σ' όλα τα περίπτερα! Όλες οι τηλεοπτικές εξελίξεις από αγαπημένα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης!

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης διώχνει την Ανέτ με κλωτσιές! 8 Λέξεις: Βίκυ και Μιλτιάδης χαροπαλεύουν! Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μαρίνα πάει φυλακή! Elif: Η Γκοντζά δηλητηριάζει την Αρζού!

Επίσης, επανακυκλοφορεί η μάσκα του Tv24 που έχει γίνει ανάρπαστη! Είναι βαμβακερή, πλενόμενη και προστατεύει χωρίς να κουράζει! Μιας και είπαμε για αποκλειστικά, σας έχουμε τις 10 πιο συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το τέλος από τις 8 λέξεις!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η ανακοίνωση του Κούλλη Νικολάου για τις 8 Λέξεις

Elif: Κάποιος βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο - Καθηλώνουν οι εξελίξεις (22/4)

Share