Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Έρωτας Μετά: Δείτε πρώτοι τα 3 νέα επεισόδια (18-20/5) πριν τα παίξει ο Alpha

Όλα όσα μας περιμένουν!

Έρωτας Μετά: Δείτε πρώτοι τα 3 νέα επεισόδια (18-20/5) πριν τα παίξει ο Alpha
TV 16.05.2020 16:42
Από Πένυ Πέτρου

Σας έχουμε τα τρία νέα επεισόδια (18-20/5) της σειράς Έρωτας Μετά. Δείτε τα εδώ πριν αυτά παιχτούν στην τηλεόραση του Alpha. Ποια εκείνα που μας περιμένουν στη σειρά τις επόμενες ημέρες; Ο Κωνσταντίνος εξοργίζεται, τα βάζει μαζί της και αρνείται να δεχτεί το γεγονός. Δεν το αντέχει.

Η σειρά έχει επιστρέψει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα στην τηλεόραση και έχουμε τώρα και τα νέα επεισόδια που θα προβληθούν από την Δευτέρα ως και την Τετάρτη.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον Alpha

«’Ερωτας μετά» - Επεισόδιο: 83 Δευτέρα 18/5

Η Αντιγόνη ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο ότι ο Μιχαλάκης είναι δικό του παιδί και του αποκαλύπτει ότι το έμαθε με εξέταση DNA που έκανε κρυφά από όλους. Ο Κωνσταντίνος εξοργίζεται, τα βάζει μαζί της και αρνείται να δεχτεί το γεγονός. Δεν το αντέχει. H Αντιγόνη το ανακοινώνει σε όλους. Άλλο ένα συγκλονιστικό δεδομένο στη ζωή τους που πρέπει να διαχειριστούν. Αλλά κυρίως, πρέπει να βρουν τρόπο να το μάθουν ο Χρήστος και τα παιδιά.Εν τω μεταξύ ο Λεγάτος συνεχίζει να στέλνει τα αινιγματικά βίντεο της Άννας προς όλους.Η αστυνομία παρακολουθεί στενά τις κινήσεις της Αλίκης και πλησιάζει πολύ στο να αποκαλύψει πολλά.

«’Ερωτας μετά» - Επεισόδιο: 84 Τρίτη 19/5

Η Ηλέκτρα και ο Χρήστος έρχονται σε ρήξη όταν η Ηλέκτρα λέει στον Χρήστο για τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA του Μιχαλάκη. Ο Χρήστος αρνείται να το δεχτεί. Για τον ίδιο λόγο η Ηλέκτρα τσακώνεται με τον Κωνσταντίνο, αυτή τη φορά πολύ έντονα και πολύ επιθετικά. Τον θέτει προ των ευθυνών του και του ζητάει να δει επιτέλους μια φορά την αλήθεια και να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Εν τω μεταξύ η Αλίκη βρίσκεται νεκρή σε ερημική τοποθεσία. Δείτε ωστόσο εδώ και την Βάσω Λασκαράκη να βουρκώνει σαν την "Άννα" από την σειρά. Συγκλονίζει το βίντεο.

«’Ερωτας μετά» - Επεισόδιο: 85 τετάρτη 20 Τετάρτη 20/5

Η Ηλέκτρα βοηθάει το Χρήστο για τα νομικά θέματα που αφορούν στην πατρότητα του Μιχαλάκη, τώρα που οι εξετάσεις έδειξαν ότι είναι παιδί του Κωνσταντίνου. Βγαίνει το διαζύγιο και η Ηλέκτρα αποφασίζει να φύγει από το σπιτι. Το ανακοινώνει στα παιδιά της. Δεν έχει πλέον χώρο μέσα σ’ αυτό το σπίτι. Η Κατερίνα και ο Ηλίας αποφασίζουν να παντρευτούν.Ο Νίκος πηγαίνει για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα σχετικά με την Αλίκη, εκεί μαθαίνει ότι είναι νεκρή και όλο το σκοτεινό παρελθόν της. Καινούριες υποψίες του γεννιούνται σε σχέση με την εμπλοκή της Αλίκης στην υπόθεση της μητέρας του.Ο Δημήτρης έχει εντοπίσει τον Λεγάτο και τον παρακολουθεί.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποκλειστικό! Βγαίνει το διαζύγιο Ηλέκτρας - Κωνσταντίνου στο Έρωτας Μετά

Κώστας Νικούλι: Ο "Δημήτρης" από το Έρωτας Μετά αποκαλύπτει! Ο Λεγάτος κρατάει την Άννα!

Share