Φτερωτός Θεός: Και επίσημα μαζί Λεϊλά και Εμρέ!

Απίστευτες εξελίξεις στη σειρά! Μάθετε πρώτοι εδώ

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Φτερωτός Θεός: Και επίσημα μαζί Λεϊλά και Εμρέ!

Και επίσημα μαζί Λεϊλά και Εμρέ στον Φτερωτό Θεό. Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά του ΣΚΑΙ, με τους νέους έρωτες να πρωταγωνιστούν. Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια που προβάλλονται στο κανάλι του Φαλήρου;

Tζαν και Σανέμ έχουν αποφασίσει να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η ανακοίνωση του νέου όμως δεν χαροποιεί τις οικογένειές τους. Την ίδια στιγμή ο Γιγίτ προσπαθεί να κάνει δική του τη Σανέμ προσφέροντάς της μια θέση στην εταιρεία του. Ολα βαίνουν καλώς, όμως ο ο Τζαν δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Σε νέες περιπέτειες θα μπλεχτεί και η Λεϊλά έπειτα από την απόφασή της να βάλει ένα τέλος στα προβλήματά της με τον Οσμάν.

Η Λεϊλά βρίσκει επιτέλους το θάρρος να πει στους γονείς της ότι χώρισε με τον Οσμάν. Την ίδια στιγμή, ο Οσμάν αποκαλύπτει στην αδελφή του τα ίδια νέα για τον χωρισμό του. Μόνο που εκείνος φαίνεται να μην το έχει δεχτεί. Η Πολέν επέστρεψε στο Λονδίνο κι έτσι τώρα η κυρία Χιουμά αναζητά νέο σύμμαχο στην προσπάθειά της να χωρίσει τον Τζαν και τη Σανέμ.

Εκείνη θα σταθεί στο πλάι τους. Εν τω μεταξύ ο Τζαν επιμένει και πάλι να αφήσει η Σανέμ τη δουλειά της στον εκδοτικό οίκο και να γυρίσει στην «Υπέροχη Ιδέα». Ευτυχώς η αγάπη υπερισχύει και οι διαφωνίες τους δεν κρατούν για πολύ.

Ο Εμρέ ζητά από τη Λεϊλά να παραδεχτεί ότι τον θέλει ακόμα και να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον έρωτά τους. Εν τω μεταξύ ο Οσμάν της ανακοινώνει ότι θα φύγει για λίγο καιρό, γιατί κέρδισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια σειρά και τα γυρίσματα θα είναι σε διαφορετικές πόλεις. Η Σανέμ και οι γονείς της κάνουν «επίθεση φιλίας» στην κυρία Χιουμά για να την κάνουν να νιώσει πιο άνετα μαζί τους, όμως εκείνη παραμένει επιφυλακτική, ωστόσο ο πρωταγωνιστής της σειράς είναι σήμερα φαντάρος. Θα πάθετε πλάκα.

Το ερωτικό γράμμα του Γιγίτ!

Η οικογένεια της Σανέμ δέχεται ξαφνικά επίσκεψη από τον δίδυμο αδελφό του κυρίου Νιχάτ, τον Μιτάτ, και οι ισορροπίες στο σπίτι τους αλλάζουν. Για κάποιο μυστήριο λόγο, ο Μιτάτ φαίνεται να τα πηγαίνει καλά με την κυρία Χιουμά. Ετσι, η Σανέμ σκέφτεται να αξιοποιήσει αυτή τη συμπάθεια για να κάνει την κυρία Χιουμά να δει πιο θετικά τον επικείμενο γάμο της με τον Τζαν.

Φτερωτός Θεός ΣΚΑΙ εξελίξεις

Ο Εμρέ και η Λεϊλά είναι και πάλι μαζί και πολύ ευτυχισμένοι. Ο Γιγίτ γράφει ένα ερωτικό γράμμα στη Σανέμ, όμως την τελευταία στιγμή της λέει ψέματα πως προοριζόταν για την Ντερέν. Τώρα η Σανέμ νομίζει πως ο Γιγίτ είναι ερωτευμένος με την Ντερέν και βάζει σκοπό να τους τα φτιάξει! Ο Μιτάτ βγαίνει ραντεβού με την κυρία Χιουμά και καταφέρνει να την εντυπωσιάσει. Ετσι, η Σανέμ και ο Τζαν ζητούν τη βοήθειά του για να φέρουν τις οικογένειές τους πιο κοντά.

Η κυρία Χιουμά κάθεται για πρώτη φορά στο «τραπέζι των διαπραγματεύσεων» μαζί με την οικογένεια της Σανέμ για να συζητήσουν τον γάμο των παιδιών τους, όμως τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά! Ο Τζαν και η Σανέμ συνειδητοποιούν ότι θα πρέπει να ακολουθήσουν άλλο δρόμο αν θέλουν να προχωρήσουν τη σχέση τους στο επόμενο βήμα. Ξαφνικά έρχεται άλλη μια βόμβα για την κυρία Χιουμά και την κυρία Μεβκιμπέ, αυτή τη φορά από τη Λεϊλά και τον Εμρέ!

Σανέμ και Τζαν σκέφτονται το μέλλον

Στο τραπέζι όπου οι οικογένειες των ερωτευμένων συναντιούνται για πρώτη φορά, η μητέρα του Τζαν θα εξαπολύσει σοβαρές προσβολές κατά της οικογένειας της Σανέμ. Εκείνοι δεν θα συγκρατηθούν και θα φύγουν πριν την ώρα τους. Λίγο αργότερα, Τζαν και Σανέμ θα συναντηθούν κρυφά απ’ όλους και θα συζητήσουν για το μέλλον τους.

Για το πώς θα κάνουν αποδεκτή τη σχέση τους στους γύρω τους. «Μου φτάνει που με αγαπάς», θα της πει εκείνος, όμως η Σανέμ θα δυσκολευτεί να δεχτεί τελικά το γεγονός πως η μητέρα της δεν θέλει να ξαναδεί μπροστά της τη Χιουμά.