Καταιγιστικές οι εξελίξεις 27/5 στο Έρωτας Μετά - Αποφασίζει να διακόψει την εγκυμοσύνη της η...

Το σημερινό επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καταιγιστικές οι εξελίξεις 27/5 στο Έρωτας Μετά - Αποφασίζει να διακόψει την εγκυμοσύνη της η...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα προβληθούν σήμερα στην δραματική σειρά «Έρωτας Μετά». Μια εξέλιξη πρόκειται να σας σοκάρει. Συγκεκριμένα, η Όλγα μαθαίνει πως είναι έγκυος και παίρνει την απόφαση να διακόψει την εγκυμοσύνη της.

Έχουμε το επεισόδιο όπως θα παιχτεί μέσα από την συχνότητα του ALPHA.

Έρωτας μετά Επεισόδιο 88

Ο Νίκος και ο Δημήτρης, έχοντας δει τον Λεγάτο να μπαίνει στο διαμέρισμα που πιστεύουν πως κρατάει την Άννα, περιμένουν να τον δουν να φεύγει για να μπουκάρουνε. Η ανακάλυψη των ψεύτικων διαβατηρίων της Αλίκης και του Αλέξανδρου φέρνει καινούρια ερωτήματα στο φως πράγμα που κάνει τον Παπαδόπουλο να στραφεί στην Όλγα για απαντήσεις. Ο Χρήστος, βλέποντας τον Αποστόλη τόσο πιεσμένο σκέφτεται να του προτείνει να δουλέψουν μαζί. Η Όλγα μαθαίνει ότι είναι έγκυος και αποφασίζει να διακόψει την εγκυμοσύνη της. Ένα μήνα πριν το ατύχημα, ο Νίκος γυρίζει σπίτι νωρίτερα και ακούει κρυφά ένα τηλεφώνημα της Άννας.

Ο Κώστας Νικούλι, που υποδύεται τον Δημήτρη από την σειρά του ALPHA, Έρωτας Μετά, αποκαλύπτει ποιος κρατάει την Άννα

Έρωτας Μετά εξελίξεις 27/5

Αποκλειστικό για τη σειρά Έρωτας Μετά - Βγαίνει το διαζύγιο Ηλέκτρας - Κωνσταντίνου

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, Έρωτας Μετά, αφού θα βγει το διαζύγιο της Ηλέκτρας και του Κωνσταντίνου! Έχουμε αποκλειστικά την συνέχεια από εκεί που σταμάτησε.

Τα αποτελέσματα από την εξέταση DNA στον Μιχαλάκη φέρνουν αναμπουμπούλα, με τον Χρήστο να θυμώνει και τον Κωνσταντίνο να μην μπορεί να το πιστέψει. Παράλληλα η Ηλέκτρα, που φεύγει από το σπίτι, τάσσεται υπέρ του Χρήστου και τον βοηθάει σε νομικά θέμα.

Η Αντιγόνη ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο ότι ο Μιχαλάκης είναι δικό του παιδί. «Τι είναι αυτά που λες; Τρελάθηκες; Ασε με επιτέλους με τις ανοησίες σου», της λέει και εκείνη του δίνει τον φάκελο με τα αποτελέσματα: «Εκανα τεστ DNA, κρυφά απ’ όλους! Αλλά εγώ έμαθα την αλήθεια! Αυτό το παιδί είναι δικό σου, είναι εγγόνι μου και δεν έχω σκοπό να το αφήσω». Ο Κωνσταντίνος εξοργίζεται, τα βάζει μαζί της και αρνείται να δεχτεί το γεγονός:

«Δεν είναι αλήθεια! Δεν σε πιστεύω». «Αυτή είναι η αλήθεια και δέξου τη! Μαζί μ’ εσένα θα τη μάθουν και οι άλλοι», του λέει και πράγματι η Αντιγόνη το ανακοινώνει σε όλους. Ολοι θα πρέπει για ακόμα μία φορά να διαχειριστούν άλλο ένα συγκλονιστικό δεδομένο στη ζωή τους. Αλλά κυρίως, πρέπει να βρουν τρόπο να το μάθουν ο Χρήστος και τα παιδιά: «Πώς θα τους πούμε κάτι τέτοιο;», αναρωτιούνται τα παιδιά! Εν τω μεταξύ ο Λεγάτος συνεχίζει να στέλνει τα αινιγματικά βίντεο της Αννας προς όλους, την ίδια ώρα που η αστυνομία παρακολουθεί στενά τις κινήσεις της Αλίκης και πλησιάζει πολύ στο να αποκαλύψει πολλά.

Η Ηλέκτρα στο πλευρό του Χρήστου

Έρωτας Μετά Διαζύγιο Ηλέκτρας Κωνσταντίνου

Η Ηλέκτρα και ο Χρήστος έρχονται σε ρήξη όταν εκείνη του λέει για τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA του Μιχαλάκη. «Δεν είναι αλήθεια! Ο Μιχαλάκης είναι δικό μου παιδί! Με ποιο δικαίωμα κάνατε εξέταση DNA; Πώς τολμήσατε να κάνετε κάτι τέτοιο;», φωνάζει και εκείνη του απαντάει: «Ηρέμησε! Δεν το κάναμε εμείς, η Αντιγόνη το έκανε! Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό, θα το λύσουμε! Το θέμα είναι τι θα κάνεις αν ο Κωνσταντίνος διεκδικήσει το παιδί». Ο Χρήστος δεν σηκώνει κουβέντα πάνω σ’ αυτό το θέμα: «Το παιδί είναι δικό μου και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό ποτέ». Για τον ίδιο λόγο η Ηλέκτρα τσακώνεται με τον Κωνσταντίνο, αυτή τη φορά πολύ έντονα και πολύ επιθετικά, αφού τον θέτει προ των ευθυνών του και του ζητάει να δει επιτέλους μια φορά την αλήθεια και να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα:

«Κατάλαβες τι μας δημιουργήσατε; Κατάλαβες σε τι κατάσταση μας έχει φέρει όλους η σχέση σας; Εσύ φταις για όλα». Εν τω μεταξύ η Αλίκη βρίσκεται νεκρή σε ερημική τοποθεσία. Η Ηλέκτρα βοηθάει τον Χρήστο για τα νομικά θέματα που αφορούν στην πατρότητα του Μιχαλάκη. Παράλληλα, βγαίνει το διαζύγιό της με τον Κωνσταντίνο και αποφασίζει να φύγει από το σπίτι αφού πρώτα το ανακοινώνει στα παιδιά της. Δεν έχει πλέον χώρο μέσα σ’ αυτό το σπίτι.

Στα ίχνη του Λεγάτου!

Η Κατερίνα και ο Ηλίας αποφασίζουν να παντρευτούν και ετοιμάζουν τα του γάμου τους. Την ίδια ώρα, ο Νίκος πηγαίνει για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα σχετικά με την Αλίκη και εκεί μαθαίνει ότι είναι νεκρή, αλλά και όλο το σκοτεινό παρελθόν της: «Δεν μπορεί να είναι αλήθεια», ψελλίζει σοκαρισμένος. Παράλληλα, όλα αυτά τον βάζουν σε νέες υποψίες σχετικά με την εμπλοκή της στο θέμα της μητέρας του: «Δηλαδή ήξερε τόσους μήνες που είναι η μητέρα μου; Επίτηδες μπήκε στις ζωές μας;», ρωτάει για να μάθει. Ο Δημήτρης έχει εντοπίσει τον Λεγάτο και τον παρακολουθεί προκειμένου να μάθει πού μένει και την κατάλληλη στιγμή να επέμβει ώστε να ανακαλύψει το πού βρίσκεται η μητέρα του!

Ωστόσο, δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος της σειράς!