Τα 3 νέα επεισόδια (01-03/06) του Έρωτας Μετά πριν παιχτούν στον ALPHA - Οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Αφεντάκη σοκάρουν

Τα έχουμε όλα εδώ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα 3 νέα επεισόδια (01-03/06) του Έρωτας Μετά πριν παιχτούν στον ALPHA - Οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Αφεντάκη σοκάρουν

Πριν ακόμα προλάβουν να παιχτούν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, σας έχουμε εδώ τα 3 νέα επεισόδια (01-03/06) της επιτυχημένης σειράς, Έρωτας Μετά. Μερικές αποκαλύψεις που θα γίνουν γύρω από τη δολοφονία του Αφεντάκη θα τους σοκάρουν όλους, αλλά πιο πολύ την Όλγα.

Αυτά είναι τα 3 νέα επεισόδια της σειράς Έρωτας Μετά

Δευτέρα 1η Ιουνίου, στις 21:00 - Επεισόδιο: 89

Ο Δημήτρης, στην προσπάθειά του να στριμώξει τον Λεγάτο, λέει στη Σοφία για την γυναίκα στο διαμέρισμα, επιβεβαιώνοντας έτσι της υποψίες της ότι την απατά. Ο Παπαδόπουλος ζητά από τον Τόνι τα διαβατήρια του Αλέξανδρου και της Αλίκης για να τα δώσει στην Όλγα. Ο Κωνσταντίνος παίρνει τηλέφωνο τον Λεγάτο και με πρόφαση τις γνώσεις του στα χρηματιστηριακά, τον καλεί στο γραφείο του για να τον ψαρέψει. Ένα μήνα πριν το ατύχημα, η Άννα κι ο Κωνσταντίνος αποφασίζουν να πάνε μαζί σε μια μιλόνγκα, χωρίς όμως να ξέρουν ότι ο Λεγάτος είναι εκεί και τους παρακολουθεί.

Έρωτας Μετά spoiler

Η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε μία πολύ ανατρεπτική φωτογραφία από τα γυρίσματα του Έρωτας Μετά. Δείτε την εδώ και θα πάθετε πλάκα!

Τρίτη 2 Ιουνίου, στις 21:00 - Επεισόδιο: 90

Τα νέα για τη δολοφονία του Αφεντάκη σοκάρουν τους πάντες, και περισσότερο την Όλγα που ξαφνικά βρίσκεται ξεκρέμαστη. Όμως συνέπειες από τη δολοφονία αυτή φαίνεται πως υπάρχουν και στη σχέση του Ηλία με την Κατερίνα όσο και της Όλγας με τον Παπαδόπουλο. Η Άννα ζητάει από τον Λεγάτο να στείλει η ίδια ένα βίντεο στους δικούς της. Η Σοφία, που δεν έχει πειστεί από αυτά που της λέει ο Λεγάτος, δέχεται μια ακόμα επίσκεψη του Δημήτρη.

Τετάρτη 3 Ιουνίου, στις 21:00 - Επεισόδιο: 91

Ο Παπαδόπουλος και η Όλγα καταφέρνουν να ξεφύγουν, αλλά το κυνηγητό τους συνεχίζεται. Ο Τόνι καλεί στο αστυνομικό τμήμα έναν αγιογράφο που φαίνεται να γνωρίζει πράγματα γι’ αυτόν που πλαστογράφησε τα διαβατήρια της Αλίκης και του γιου του Παπαδόπουλου. Ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να έρθει σε συνεννόηση με τον Χρήστο για το θέμα του Μιχαλάκη, ενώ η σχέση της Άντις και του Νίκου αρχίζει να φουντώνει ξανά. Η Μάγδα αρχίζει να υποπτεύεται πώς ο Ηλίας κάτι ετοιμάζει στην εταιρία και τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από μπελάδες. Είκοσι μέρες πριν το ατύχημα, η Άννα πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να βγάλει διαβατήριο, αλλά εκεί πετυχαίνει τον Φώτη.