Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Χαμός στο νέο επεισόδιο (01/06) Έρωτας Μετά - Ο Λεγάτος παρακολουθεί την Άννα και τον Κωνσταντίνο

Το έχουμε πρώτοι εδώ!

Χαμός στο νέο επεισόδιο (01/06) Έρωτας Μετά - Ο Λεγάτος παρακολουθεί την Άννα και τον Κωνσταντίνο
TV 01.06.2020 15:55
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός πρόκειται να γίνει στο νέο επεισόδιο (01/06) της επιτυχημένης σειράς του Alpha, Έρωτας Μετά, μιας και γίνεται μία τρομερή αποκάλυψη για τον Λεγάτο, ο οποίος παρακολουθούσε την Άννα και τον Κωνσταντίνο πριν από λίγο καιρό.

Δευτέρα 1η Ιουνίου, στις 21:00 - Επεισόδιο: 89

Ο Δημήτρης, στην προσπάθειά του να στριμώξει τον Λεγάτο, λέει στη Σοφία για την γυναίκα στο διαμέρισμα, επιβεβαιώνοντας έτσι της υποψίες της ότι την απατά. Ο Παπαδόπουλος ζητά από τον Τόνι τα διαβατήρια του Αλέξανδρου και της Αλίκης για να τα δώσει στην Όλγα. Ο Κωνσταντίνος παίρνει τηλέφωνο τον Λεγάτο και με πρόφαση τις γνώσεις του στα χρηματιστηριακά, τον καλεί στο γραφείο του για να τον ψαρέψει. Ένα μήνα πριν το ατύχημα, η Άννα κι ο Κωνσταντίνος αποφασίζουν να πάνε μαζί σε μια μιλόνγκα, χωρίς όμως να ξέρουν ότι ο Λεγάτος είναι εκεί και τους παρακολουθεί.

Η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε μία πολύ ανατρεπτική φωτογραφία από τα γυρίσματα του Έρωτας Μετά. Δείτε την εδώ και θα πάθετε πλάκα!

Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια του Έρωτας Μετά:

Τρίτη 2 Ιουνίου, στις 21:00 - Επεισόδιο: 90

Τα νέα για τη δολοφονία του Αφεντάκη σοκάρουν τους πάντες, και περισσότερο την Όλγα που ξαφνικά βρίσκεται ξεκρέμαστη. Όμως συνέπειες από τη δολοφονία αυτή φαίνεται πως υπάρχουν και στη σχέση του Ηλία με την Κατερίνα όσο και της Όλγας με τον Παπαδόπουλο. Η Άννα ζητάει από τον Λεγάτο να στείλει η ίδια ένα βίντεο στους δικούς της. Η Σοφία, που δεν έχει πειστεί από αυτά που της λέει ο Λεγάτος, δέχεται μια ακόμα επίσκεψη του Δημήτρη.

Έρωτας Μετά νέα επεισόδια

Τετάρτη 3 Ιουνίου, στις 21:00 - Επεισόδιο: 91

Ο Παπαδόπουλος και η Όλγα καταφέρνουν να ξεφύγουν, αλλά το κυνηγητό τους συνεχίζεται. Ο Τόνι καλεί στο αστυνομικό τμήμα έναν αγιογράφο που φαίνεται να γνωρίζει πράγματα γι’ αυτόν που πλαστογράφησε τα διαβατήρια της Αλίκης και του γιου του Παπαδόπουλου. Ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να έρθει σε συνεννόηση με τον Χρήστο για το θέμα του Μιχαλάκη, ενώ η σχέση της Άντις και του Νίκου αρχίζει να φουντώνει ξανά. Η Μάγδα αρχίζει να υποπτεύεται πώς ο Ηλίας κάτι ετοιμάζει στην εταιρία και τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από μπελάδες. Είκοσι μέρες πριν το ατύχημα, η Άννα πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να βγάλει διαβατήριο, αλλά εκεί πετυχαίνει τον Φώτη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βάσω Λασκαράκη: Ανατριχιαστικό βίντεο! Βουρκωμένη σαν "Άννα"

Αντώνης Καρυστινός: Ο «Κωνσταντίνος» από το Έρωτας Μετά σε καραντίνα - Τι συνέβη;

Share