Έρωτας Μετά: Η Άννα γίνεται δολοφόνος! Πυροβολεί τον...

Οι εξελίξεις είναι σοκαριστικές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Μετά: Η Άννα γίνεται δολοφόνος! Πυροβολεί τον...

Δολοφόνος θα δούμε να γίνεται στο σημερινό επεισόδιο η Άννα, αφού θα πυροβολήσει τον άνθρωπο που ευθύνεται για τα όσα άσχημα της έχουν συμβεί μέχρι σήμερα. Οι σημερινές εξελίξεις στην σειρά «Έρωτας Μετά» είναι σοκαριστικές.

Στο σημερινό επεισόδιο η Άννα θα γίνει δολοφόνος

Τρίτη 9 Ιουνίου, στις 21:00 - Επεισόδιο: 93

Ο Παπαδόπουλος και η Όλγα βρίσκουν καταφύγιο σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι -ο Παπαδόπουλος υπόσχεται στην Όλγα ότι θα τη βοηθήσει. Αργότερα συναντά τον Γιώργο, στον οποίο προτείνει να παρέχει προστασία στην Όλγα, με αντάλλαγμα πληροφορίες για τον Αφεντάκη. Παράλληλα, ο Δημήτρης προσφέρεται να βοηθήσει την Σοφία να γλυτώσει απ' τον Λεγάτο. Τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή, όταν ο Λεγάτος ανακαλύπτει ότι η Σοφία του κρύβει την επικοινωνία της με τον Δημήτρη. Η Άννα βρίσκει το κουράγιο να το σκάσει από το σπίτι. Ο φόβος της όμως για τον Λεγάτο την κάνει να επιστρέψει. Εκεί ο Λεγάτος της λέει ότι ήρθε η ώρα να τον σκοτώσει και της δίνει ένα περίστροφο. Η Άννα τον πυροβολεί.

Έρωτας Μετά εξελίξεις 9/6

Τετάρτη 10 Ιουνίου, στις 21:00 - Επεισόδιο: 94

Η Άννα επανενώνεται με την οικογένειά της αλλά και με τον Κωνσταντίνο - η απουσία της σορού του Λεγάτου κάνει ξεκάθαρο σε όλους πως η υπόθεση δεν έχει τελειώσει. Ο Γιώργος ψάχνοντας για απαντήσεις βρίσκει την Σοφία νεκρή. Ανακρίνει εκ νέου τον Τυφλό και τον Σταύρο. Παράλληλα το σχέδιο Όλγας και Παπαδόπουλου ναυαγεί και οι δυο προσπαθούν να πιαστούν από όποια άκρη μπορούν. Η Κατερίνα πιέζει τον Ηλία να πάρουν τον έλεγχο της εταιρίας δημιουργώντας ρήξη μεταξύ τους. Ένας νέος κίνδυνος όμως πλησιάζει απειλητικά.

Ωστόσο, το μεγάλο φινάλε για τη σειρά του ALPHA «Έρωτας μετά» έχει φτάσει! Το τέλος δίνει στον κάθε ήρωα αυτό που αξίζει και ο έρωτας είναι ξανά ο πρωταγωνιστής! Όσοι ήταν να τιμωρηθούν τιμωρήθηκαν και όσοι άξιζαν πήραν τη δεύτερη ευκαιρία που τους έδωσε η ζωή. Δείτε αναλυτικά το μεγάλο φινάλε.