Φτερωτός Θεός: Αποκλειστικό! Ο Γιγίτ βάζει φωτιά στο σπίτι του Τζαν - Εκείνος θα πηδήξει μέσα και...

Δείτε όλες τις απίστευτες εξελίξεις πριν παιχτούν στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φτερωτός Θεός: Αποκλειστικό! Ο Γιγίτ βάζει φωτιά στο σπίτι του Τζαν - Εκείνος θα πηδήξει μέσα και...

Σούπερ είναι το αποκλειστικό για την ρομαντική σειρά του ΣΚΑΙ, «Φτερωτός Θεός». Ο Γιγίτ βάζει φωτιά στο σπίτι του Τζαν για να μην αποκαλυφθεί το μεγάλο του μυστικό. Ωστόσο, κανείς δεν θα περιμένει πως εκείνος θα πηδήξει μέσα για να σώσει ότι του έμεινε από τη σχέση του με την Σανέμ.

Όλοι φαίνεται πως αξίζουν να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Αζίζ με τη Μιχριμπάν βρίσκουν ο ένας στο πρόσωπο του άλλου την αγάπη, και ο Τζαν με τη Σανέμ προσπαθούν να αποφασίσουν αν αυτό που έζησαν έχει τελειώσει οριστικά. Τις σκέψεις τους θα διώξει ένα τραγικό γεγονός.

Ο Τζαν βλέπει από μακριά τη Σανέμ, στην άκρη της προβλήτας, να παίρνει το χάπι της. Εκείνο που της είχε συστήσει ο γιατρός να λαμβάνει για να είναι ήρεμη από τη στιγμή που ο αγαπημένος της την παράτησε και έφυγε μακριά. Ταράζεται, αλλά δεν δεν θέλει να εμφανιστεί μπροστά της, για να μην την τρομάξει. Αισθάνεται άσχημα που την έχει υποβάλει σε αυτή τη διαδικασία και υπόσχεται στον εαυτό του να μην τη στενοχωρήσει ποτέ ξανά. Σε μια στιγμή αποφασίζει να πάει κοντά της. «Παίρνεις κάποιο φάρμακο;» τη ρωτά και εκείνη είναι έκπληκτη που τον βλέπει μπροστά της, χάνει προς στιγμήν την ψυχραιμία της, αλλά του απαντά: «Υπάρχουν πολλά πράγματα που αγνοείς για μένα». Λανθασμένα προσπαθεί να κάτσει μαζί της. Η Σανέμ του γυρνά την πλάτη επιδεικτικά. Κάνει και εκείνος το ίδιο.

Φτερωτός Θεός Τζαν Γιαμάν

Τελικά αποφασίζει να της πει: «Συγγνώμη για όλα όσα πέρασες, Σανέμ. Και μόνο που σκέφτομαι πως έμεινες στην κλινική...». Η φωνή του σπάει και τον λόγο θα πάρει εκείνη: «Να μη στενοχωριέσαι για μένα, Τζαν, για όλες τις στιγμές που δεν ήσουν εκεί. Για την ακρίβεια, ούτε τώρα είσαι εδώ. Δεν ήρθες για εμένα...». «Θέλεις να φύγω δηλαδή; Δεν θέλεις ούτε να με βλέπεις; Δεν πιστεύεις σε εμένα;» τη ρωτάει και η απάντησή της είναι άμεση. «Ούτε εσύ πίστεψες ποτέ σε μένα. Εμεινες μακριά μου. Αν ποτέ μου έλεγες να φύγω, δεν θα σε άφηνα. Θα έμενα. Εσύ όμως έφυγες και εγώ έχασα το μυαλό μου. Αν με αγαπούσες όμως, δεν θα είχες φύγει ποτέ», του λέει και φεύγει από δίπλα του.

Τον τηλεοπτικό Τζαν ωστόσο, σήμερα το έχετε δει; Η αλλαγή στην εμφάνιση του είναι απίστευτη. Καμία σχέση με το πως τον βλέπουμε στη σειρά. Θα πάθετε πλάκα.

Η έκπληξη του Εμρέ!

Την ίδια στιγμή, οι γονείς της Λεϊλά αναγκάζουν τον Εμρέ να δώσει εξηγήσεις για την ύποπτη συμπεριφορά του. Μία μέρα πριν τον ακολούθησαν και τον είδαν να συναντιέται με μια άγνωστη γυναίκα, στην οποία έδειξε και ένα κόσμημα. Ομως τελικά οι προθέσεις του αποδεικνύονται τόσο αγνές όσο και η αγάπη του για την κόρη τους. Ξαφνιάζεται με τη καχυποψία τους, όμως γρήγορα εξηγεί πως το κόσμημα που αγόρασε προοριζόταν για τη Λεϊλά με αφορμή την επέτειό τους, και όχι για μια νέα γυναίκα που μπήκε στη ζωή του και την αναστάτωσε.

Οταν ωστόσο τον ρώτησαν γιατί βρέθηκε με τη φίλη της Λεϊλά, εκείνος παραδέχτηκε πως το σκυλί της Εμέλ γέννησε και ήθελε να τη συναντήσει από κοντά για να πάρει ένα κουτάβι για τη Λεϊλά. Ομως κατάλαβε πως το κόσμημα που είχε στην τσέπη του ήταν καλύτερο για τη γυναίκα του, γεγονός μάλιστα που του επιβεβαίωσε και η ίδια η Εμέλ. Βέβαια, ύστερα από τα όσα είπε μπροστά σε όλους, η έκπληξη έχει χαλάσει... Ετσι η κυρία Μεβκιμπέ μετανιώνει για την καχυποψία της και αναγνωρίζει πως ο άντρας που επέλεξε η κόρη της την αγαπάει πραγματικά. Ο Εμρέ θα τους πει: «Καταλαβαίνω πως θέλετε να προστατεύσετε την κόρη σας, όμως δυστυχώς δεν με ξέρετε καθόλου». Μαζί με τη Λεϊλά αποφασίζουν να πάνε μια βόλτα.

Η Σανέμ παίρνει και πάλι τον ρόλο του μοντέλου για μια φωτογράφιση, μπροστά από τον φακό της κάμερας του Τζαν. Ομως και μόνο η παρουσία του την αποσυντονίζει τόσο πολύ που δεν μπορεί να το αντέξει. Της τονίζει πόσο όμορφο είναι το περιβάλλον γύρω τους για τη φωτογράφιση και τη στιγμή θα χαλάσει ο Γιγίτ που ψάχνει τη Σανέμ. Σύντομα όλη η ομάδα θα μαζευτεί γύρω τους και οι λήψεις θα ξεκινήσουν. Ομως η Σανέμ δεν μπορεί να συγκεντρωθεί. Ολοι έχουν τις αντιρρήσεις τους σχετικά με τον τρόπο της φωτογράφισης και τελικά ο Τζαν καταλήγει να τη φωτογραφίζει σε μια χαλαρή της στιγμή, όταν κάνει κούνια.

Φτερωτός Θεός εξελίξεις σειράς

Παράλληλα, ο Τζαν στήνει μια παγίδα που θα τον βοηθήσει να αποδείξει την αθωότητά του και ταυτόχρονα, τον πραγματικό χαρακτήρα του Γιγίτ. Συγκεκριμένα, όταν εκείνος πάει κοντά του να του πει για μία ακόμη φορά να αφήσει τη Σανέμ ήσυχη, ο Τζαν θα βγάλει από τη τσέπη του ένα φάκελο με ένα σκληρό δίσκο και αμέσως θα καλέσει κάποιον στο τηλέφωνο. «Καλησπέρα σας, έλαβα σήμερα ένα φάκελο από εσάς με ένα σκληρό δίσκο.... έλειπα για ένα διάστημα και τον έλαβα τώρα. Ναι, θέλω να κοιτάξω το αρχείο από την κάμερα του σπιτιού μου, ένα χρόνο πριν. Ελπίζω να μην έχει σβηστεί κάτι... Τέλεια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», θα πει και κρύος ιδρώτας θα λούσει τον Γιγίτ, καθώς το μυαλό του θα ταξιδέψει μήνες πριν, στη μέρα που πέταξε το ημερολόγιο της Σανέμ στη φωτιά. Ο Εμρέ, λίγο αργότερα, θα τον βοηθήσει να ολοκληρώσει το σχέδιό του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προς το τέλος της φωτογράφισης, που γίνεται μέσα στο σπίτι της Σανέμ, θα δημιουργηθεί ένταση μεταξύ της εκείνης και του Τζαν. Εκείνος θα της πει για την τελευταία λήψη να χαλαρώσει και να προσποιηθεί πως γράφει και εκείνη θα αντιδράσει αμέσως. «Δεν γράφω. Δεν μπορώ να γράψω. Ούτε μια λέξη δεν έρχεται στο μυαλό μου. Μπορείς να το καταλάβεις αυτό;». Ο Τζαν θα ζητήσει από τους φίλους τους να τους αφήσουν μόνους. «Σανέμ, όλο αυτό το διάστημα και εγώ δεν έβγαλα ούτε μία φωτογραφία. Η πρώτη μου φωτογραφία μετά από τόσο καιρό είναι εδώ μαζί σου. Δεν γίνεται όμως να είμαστε εχθροί», θα της πει και εκείνη θα αναρωτηθεί τότε τι είδους σχέση θα έχουν. «Θα είμαστε φίλοι; Ζευγάρι; Συνεργάτες; Ολα τα έχουμε δοκιμάσει άλλωστε. Δεν έχω σε τίποτα πίστη πλέον. Στις φωτογραφίες που μου τράβηξες πριν προσποιήθηκα πως δεν ήσουν γύρω μου. Κάνε και εσύ πλέον το ίδιο με μένα». Το τηλέφωνο του Εμρέ θα διακόψει τις σκέψεις του Τζαν που έχει μείνει μόνος του στον χώρο. Ο αδελφός του θα τον παρακαλέσει να πάει στο σπίτι που μένει τώρα, έξω από το κτήμα, καθώς εκείνη την ώρα ο Γιγίτ προσπαθεί να βρει τρόπο να το παραβιάσει και να μπει μέσα.

Βέβαια, δείτε και το αποκλειστικό για την τούρκικη σειρά Elif. Η Αρζού πνίγει την Elif...

Ο Γιγήτ βάζει φωτιά στο σπίτι του Τζαν

Η Χιουμά κάνει τη δική της αιφνιδιαστική επίσκεψη στο κτήμα της Σανέμ, αλλά διαλέγει τη χειρότερη δυνατή στιγμή. Η Μιχριμπάν έχει οργανώσει στον πρώην σύζυγο της Χιουμά ένα ρομαντικό δείπνο. Οταν λοιπόν η Χιουμά θα χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού με τη δικαιολογία πως θέλει να του μιλήσει, εκείνος θα της ανοίξει αλλά δεν θα είναι μόνος του. Δίπλα του θα είναι η Μιχριμπάν. Η Χιουμά χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ολοι θα τρέξουν να τη βοηθήσουν να συνέλθει εκτός από τον Αζίζ, που είναι σίγουρος πως και αυτό είναι ένα ακόμα κόλπο της για να την προσέξουν όλοι. Τους ειδοποιούν πως το σπίτι του Τζαν έχει πάρει φωτιά και όλοι τρέχουν προς εκείνη την κατεύθυνση παρατώντας τη Χιουμά στα σκαλοπάτια του σπιτιού της Μιχριμπάν. Για μία ακόμη φορά ο Γιγίτ έχει αντιδράσει με πανικό και απερισκεψία.

Τώρα ο Τζαν είναι πια εντελώς σίγουρος για την ενοχή του Γιγίτ και μένει μόνο να το αποδείξει και στους υπόλοιπους. Επιπλέον, με το θάρρος και τη γενναιότητά του αποδεικνύει πως δεν έπαψε ποτέ να αγαπάει τη Σανέμ. Περνάει μέσα από τις φλόγες και μπαίνει μέσα στο σπίτι που καίγεται για να σώσει κάτι πολύ σημαντικό για εκείνον. Ο Γιγίτ βλέπει από μακριά τον Τζαν που παλεύει με τις φλόγες και απογοητεύεται. Την ίδια στιγμή, η Σανέμ θέλει να τρέξει μαζί του, αλλά οι γονείς της, η Λεϊλά και ο Εμρέ δεν την αφήνουν. Τα δευτερόλεπτα περνάνε και εκείνος δεν έχει βγει από το σπίτι που φλέγεται. Οταν λίγο αργότερα τον δει μπροστά της, θα αισθανθεί καλύτερα. Θα του ετοιμάσει μάλιστα και μια κρέμα που θα τον ανακουφίσει από το κάψιμο στο χέρι. Οσο οι δυο τους συζητούν και έρχονται πιο κοντά, ο Γιγίτ βρίσκεται σε πανικό, γιατί πιστεύει ότι είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθούν τα πάντα. Ετσι, ζητά και πάλι τη βοήθεια της κυρίας Χιουμά για να κρύψουν όλα τα τεκμήρια της ενοχής του. Ο Τζαν συνεχίζει να του στήνει παγίδες και όλα δείχνουν πως η δικαίωσή του δεν αργεί πολύ.

Λίγο αργότερα και ενώ το περιστατικό με το καμένο σπίτι του Τζαν φαίνεται να έχει τελειώσει, η Σανέμ θα κάτσει μόνη στο κτήμα να γράψει. Η έμπνευσή της έχει επανέλθει και δεν χορταίνει να γεμίζει σελίδες. Από το σπίτι του Αζίζ, στην άλλη άκρη του κήπου, ο Τζαν την παρακολουθεί στα κρυφά και νιώθει περήφανος που εκείνη επιτέλους βρίσκει σιγά σιγά τον εαυτό της.

Οι γονείς της Λεϊλά αισθάνονται ακόμη άσχημα για την έλλειψη εμπιστοσύνης που έδειξαν στον Εμρέ και αποφασίζουν να κάνουν κάτι για να εξιλεωθούν. Η πρωτοβουλία τους όμως θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, καθώς το μεγάλο μυστικό του Εμρέ και της Λεϊλά κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Φτερωτός Θεός ΣΚΑΙ

Ο Εμρέ αναγκάζεται να αποκαλύψει στους γονείς της Λεϊλά ότι δεν έχει δουλέψει εδώ και πολύ καιρό. Εκείνοι τον εκπλήσσουν με την αντίδρασή τους, δείχνοντάς του την αγάπη και την κατανόηση που στερήθηκε από τη δική του μητέρα. Εν τω μεταξύ, ο Τζαν και η Σανέμ, ο Τζέι Τζέι, η Ντερέν και οι υπόλοιποι ψάχνουν για τον γιο μιας γειτόνισσας ο οποίος χάθηκε στο δάσος. Η επαφή του Τζαν και της Σανέμ με τη φύση, μακριά από τους πάντες και τα πάντα, θα κάνει και πάλι το θαύμα της και θα τους βοηθήσει να έρθουν πιο κοντά. Ακόμα και η Ντερέν αρχίζει να νιώθει κάτι πρωτόγνωρο για έναν άντρα που δεν θα παραδεχόταν ποτέ ότι είναι ο τύπος της. Η ώρα θα περάσει όμως και το πρώην ερωτευμένο ζευγάρι θα εγκλωβιστεί στο δάσος. Ο Γιγίτ θα ανησυχήσει για τη Σανέμ και θα πάει να την ψάξει. Οταν ο Αζίζ του πει, «να μην ανησυχείς για τη Σανέμ. Μπορεί να είναι στο δάσος αλλά είναι με τον Τζαν, οπότε δεν κινδυνεύει», θα εκνευριστεί ακόμα περισσότερο.

Ο κύριος Νιχάτ κάνει μια πρόταση στον Εμρέ. Μέχρι να βρει καλύτερη δουλειά, να τον βοηθήσει στο παντοπωλείο της οικογένειας. Προς μεγάλη έκπληξη της Λεϊλά, ο Εμρέ δέχεται με χαρά. Ο Τζαν και η Σανέμ αναγκάζονται να περάσουν τη νύχτα μαζί στο δάσος. Η Σανέμ δεν ξέρει ακόμα αν μπορεί να του εμπιστευτεί και πάλι την καρδιά της, όμως ο Τζαν θα κάνει ό,τι μπορεί για να της αποδείξει ότι ποτέ δεν ήθελε να την πληγώσει. Ενώ εκείνη δείχνει να έχει κοιμηθεί, της μιλάει και μεταξύ άλλων της τονίζει πως το βιβλίο της, αυτό που μιλά για τον μεγάλο έρωτα που έζησαν, δεν το έχει τελειώσει, καθώς διαβάζει κάθε σελίδα του εκατοντάδες φορές.

Στο μεταξύ, η κυρία Χιουμά αρχίζει να ψάχνει τρόπο να βοηθήσει τον Γιγίτ, ώστε να μην αποκαλυφθεί το ένοχο μυστικό του...

Το μαντίλι της Σανέμ!

Ο Τζαν παλεύει με τις φλόγες για να σώσει το μαντίλι της Σανέμ. Είναι το μοναδικό αντικείμενό της που του έχει απομείνει και συχνά το βγάζει από την τσέπη του για να αισθανθεί κοντά του την παρουσία της. Κανείς δεν ξέρει πως έχει το μαντίλι, ούτε καν η ίδια η Σανέμ. Σύντομα όμως το μικρό του μυστικό θα αποκαλυφθεί και μάλιστα ίσως χρειαστεί να... παλέψει για να το πάρει ξανά υπό την κατοχή του.