Εκβιασμός - σοκ στο Γυναίκα χωρίς όνομα: «Θέλω πίσω την Έλλη για να πάρεις την κόρη σου»

Ραγδαίες εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Εκβιασμός - σοκ στο Γυναίκα χωρίς όνομα: «Θέλω πίσω την Έλλη για να πάρεις την κόρη σου»

Εκβιασμός - σοκ στο Γυναίκα χωρίς όνομα, καθώς ο Χατζής απειλεί πως «θέλει την Έλλη πίσω» για να πάρει η Μαρίνα την κόρη της. Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του ΑΝΤ1.

Η Μελίτη κινδυνεύει στα χέρια του Χατζή. Ομως εκείνος δεν έχει σκοπό να την ελευθερώσει πριν καταφέρει να μάθει αυτό που θέλει και να προχωρήσει στην επόμενη φάση του σχεδίου του.

Εκβιασμός - σοκ στο Γυναίκα χωρίς όνομα

Ο εκτελεστής παρακολουθεί την Αλίκη με τα παιδιά και προετοιμάζεται για την απαγωγή της μικρής Κατερίνας. Η παγίδα που στήνουν ο Κωστής και ο Αντρέας στον Χατζή έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Η απαγωγή του παιδιού προχωράει κανονικά, αλλά ένα λάθος του απαγωγέα θα ανατρέψει τα πάντα. Στα χέρια του, αντί για τη μικρή Κατερίνα βρίσκεται η Μελίτη.Δείτε και ένα αποκλειστικό σοκ για τον Μιχάλη που μένει παράλυτος.

Ο Κωστής κι ο Αντρέας πηγαίνουν κατευθείαν στην αστυνομία. Οσο και να προσπαθούν όμως να πείσουν τον αστυνόμο για την εμπλοκή του Γεράσιμου στην απαγωγή, τα στοιχεία δεν είναι επαρκή για να τον ενοχοποιήσουν. Η Μαρίνα και η Κάτια αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν μόνες τους τον Χατζή και να βρουν τη Μελίτη. Η Μαρίνα πάει να τον βρει με σκοπό να κάνει τα πάντα για να φέρει πίσω την κόρη της. Οταν συναντιούνται, εκείνος χωρίς δισταγμό της ομολογεί με κυνισμό:

«Το ήξερα πως θα έρθεις. Σε περίμενα. Εγώ έχω την κόρη σου. Εγώ την κρατάω και δεν σκοπεύω να σου τη δώσω». «Κάθαρμα, πού είναι το παιδί μου; Δώστο μου», του φωνάζει εκείνη. «Θα το δώσω μόνο αν μου πεις αυτό θέλω να μάθω.

Γυναίκα χωρίς όνομα εξελίξεις

Πού κρύβεται η Ελλη;», τη ρωτάει. Η Μαρίνα γίνεται έξω φρενών που είναι τόσο αδίστακτος και βάζει σε κίνδυνο τη ζωή ενός μικρού παιδιού προκειμένου να καταφέρει τους σκοτεινούς σκοπούς του, αλλά δεν του λέει. Οταν αργότερα εξηγεί στον Κωστή τι ζητάει ο Χατζής, εκείνος, πάνω στην απελπισία του, σκέφτεται να ενδώσει προκειμένου να σώσει το παιδί του. «Οχι, μην το κάνεις. Ξέρεις πως αν του πεις πού είναι η Ελλη, θα τη σκοτώσει κι εκείνη και το μωρό της», του λέει και παρά τον πόνο που νιώθει για το κοριτσάκι της, καταφέρνει να τον συγκρατήσει.

Η Μελίτη προσπαθεί να αποδράσει

Η Κάτια αποφασίζει κρυφά από τη Μαρίνα να φτάσει στα άκρα για να βρει τη Μελίτη. Ζητεί τη βοήθεια του Φώτη γι’ αυτό. Εκείνος φοβάται για την ασφάλειά της, αλλά η γυναίκα είναι αποφασισμένη να παλέψει για την εγγονή της. «Πρέπει να μου βρεις ένα όπλο», του λέει.

Ο Φώτης έχει αντιρρήσεις, όμως τον πείθει να της το δώσει. Την ίδια ώρα η Μελίτη περνάει δύσκολα στα χέρια των απαγωγέων και η υγεία της κινδυνεύει. Το μικρό κορίτσι προσπαθεί να βρει τρόπο να δραπετεύσει από εκεί που την κρατάνε…

Ο συνεργάτης των απαγωγέων έχει συλληφθεί από την αστυνομία και πιέζεται να ομολογήσει πού είναι η Μελίτη. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Κάτια και ο Φώτης στήνουν παγίδα στον Χατζή. Η Μαρίνα με τη σειρά της, καταστρώνει νέο σχέδιο για να βρει την κόρη της. Πηγαίνει στον Χατζή και ζητάει αποδείξεις ότι η Μελίτη είναι καλά. Εκείνος αναγκάζεται να της επιτρέψει να της μιλήσει. Παράλληλα, η Κάτια είναι αποφασισμένη να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να βρει την εγγονή της.