Τα 3 νέα επεισόδια (15-17/06) του Έρωτας Μετά πριν παιχτούν στον ALPHA - Η Άννα δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα

Πανικός στην αγαπημένη σειρά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα 3 νέα επεισόδια (15-17/06) του Έρωτας Μετά πριν παιχτούν στον ALPHA - Η Άννα δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα

Πριν ακόμα προλάβουν να παιχτούν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, σας έχουμε εδώ τα 3 νέα επεισόδια (15-17/06) της επιτυχημένης σειράς, Έρωτας Μετά. Η Άννα δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα από τον Λεγάτο που θα την σοκάρει.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι θα γίνει στα νέα επεισόδια του Έρωτας Μετά

Μη χάσετε και το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για τη συνέχεια της αγαπημένης σειράς. Δείτε εδώ τι πρόκειται να συμβεί με την Άννα.

Δευτέρα 15 Ιουνίου, στις 21:00 - Επεισόδιο: 95

Η Άννα στο σπίτι ανησυχεί για την εξαφάνιση του Δημήτρη. O Γιώργος με τον Τόνι ανακαλύπτουν ότι η δολοφονία Λεγάτου ήταν στημένη. Ο Τόνι δίνει στοιχεία στον Παπαδόπουλο, που αποφασίζει να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Αποστόλη στην αναζήτηση του Λεγάτου.

Η Κατερίνα ξεπερνάει κάθε όριο με τον Ηλία και χωρίζουν. Η Άννα αποκαλύπτει στον Γιώργο στοιχεία για το παρελθόν του Λεγάτου και αργότερα βρίσκεται με τον Κωνσταντίνο – ανακαλούν τη νύχτα του ατυχήματος. Η Άννα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Λεγάτο, ο οποίος την απειλεί να πάει σε αυτόν γιατί κρατάει τον Δημήτρη. Η αληθινή ταυτότητα του Λεγάτου αποκαλύπτεται.

Έρωτας Μετά νέα επεισόδια

Τρίτη 16 Ιουνίου, στις 21:00 - Επεισόδιο: 96

Ο Γιώργος πιέζει τον Σταύρο για τον Λεγάτο, όταν ενημερώνεται για την απουσία της Άννας. Η Κατερίνα απειλεί τον Ηλία προκειμένου να επιστρέψει κοντά της, ενώ ο Αποστόλης κι ο Παπαδόπουλος είναι στα ίχνη του Λεγάτου. Η Άννα βρίσκει τον Λεγάτο και τον απειλεί με όπλο, ενώ στο σπίτι τα παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με την αποκάλυψη του τραγικού παρελθόντος της.

Η Λαμπρινή είναι με τη Νόρα όταν οι πρόωροι πόνοι τις οδηγούν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Παράλληλα η Ηλέκτρα προσπαθεί να διαχειριστεί τον Κωνσταντίνο που είναι συντετριμμένος. Ο Αποστόλης έρχεται αντιμέτωπος με τον Λεγάτο. Την ίδια στιγμή ο Γιώργος μαθαίνει για την κατάσταση της Νόρας, ενώ ο Φώτης παίρνει μία τραγική απόφαση.

Τετάρτη 17 Ιουνίου, στις 21:00 - Επεισόδιο: 97

Με τον Γιώργο να τρέχει στο πλευρό της Νόρας και τον Αποστόλη να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ο Τόνι και ο Παπαδόπουλος καταλήγουν να δώσουν τέλος στην υπόθεση. Η Όλγα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να καθαρίσει τ’ όνομά της, ενώ τα νέα για τον Φώτη, συνθλίβουν το Γιώργο, που βλέπει ένα κεφάλαιο της ζωής του να κλείνει.

Η Άννα στον απόηχο της ομηρίας της, καταλαβαίνει πως θα χρειαστεί χρόνος για να επιστρέψει σε μια κανονικότητα. Μερικά χρόνια αργότερα, η Νόρα, ο Γιώργος, ο Χρήστος, η Ηλέκτρα, η Άννα, ο Δημήτρης, ο Κωνσταντίνος κι ο Ηλίας, ζούν ο καθένας τον δικό του “Έρωτα μετά”.