Θρίλερ στο Γυναίκα χωρίς Όνομα - Ξεψυχάει ο Χατζής! Τι βρίσκει η Κάτια στα πράγματά του

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρίλερ στο Γυναίκα χωρίς Όνομα - Ξεψυχάει ο Χατζής! Τι βρίσκει η Κάτια στα πράγματά του

Ένα θρίλερ θα παρακολουθήσουμε στο Γυναίκα Χωρίς Όνομα, αφού ο Χατζής θα ξεψυχήσει από έναν πυροβολισμό και η Κάτια στο νοσοκομείο θα εντοπίσει κάτι που θα την σοκάρει στα πράγματά του.

Η Μαρίνα ψάχνει απεγνωσμένα την κόρη της αλλά πρώτη στο σημείο φτάνει η Μάρθα και παίρνει το κορίτσι. Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί εντοπίζουν τον Χατζή που προσπαθεί να το σκάσει και στη συμπλοκή τον πυροβολούν.

Η Κάτια με τον Φώτη απειλούν τον Χατζή προκειμένου να τους ομολογήσει πού βρίσκεται η Μελίτη, ενώ η Μαρίνα παλεύει να αποσπάσει ομολογία από τον άνθρωπο που την απήγαγε. Ομως ο Χατζής, παρά την αιχμαλωσία του, δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα και καταφέρνει να το σκάσει.

Τα ανοιχτά μέτωπα για τη Μαρίνα είναι δύο και μεγάλα. Από τη μια η απαγωγή της Μελίτης. Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται στο σκοτάδι κι εκείνη παλεύει να βρει μια άκρη που θα την οδηγήσει στο παιδί της. Από την άλλη η απρόσμενη εξαφάνιση του Χατζή. Δεν γνωρίζει τίποτα για την απαγωγή του από τους γονείς της. Οταν το μαθαίνει θυμώνει μαζί τους για την επιπόλαιη παγίδα που έστησαν πίσω από την πλάτη της. «Πώς κάνατε κάτι τέτοιο; Θέσατε τη ζωή του παιδιού μου σε κίνδυνο», τους φωνάζει. Ετσι στήνει τη δική της παγίδα στον απαγωγέα με τη συναίνεση του εισαγγελέα. Εντοπίζει το μέρος που κρατείται η Μελίτη και τρέχουν με τον Κωστή να τη βρουν. Στο ίδιο μέρος, όμως, πάει και η Μάρθα…

Η Μαρίνα βρίσκει το τηλέφωνο του Χατζή και το παραδίδει στον αστυνόμο, ελπίζοντας ότι θα βρεθεί κάποιο στοιχείο για τη Μελίτη. Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ κανείς δεν υποψιάζεται πως το παιδί βρίσκεται πια στα χέρια της Μάρθας. Η Μάρθα στο μεταξύ προσπαθεί να πείσει τον Χατζή που έχει ελευθερωθεί, να μην παραδοθεί και για να το καταφέρει του λέει ένα φρικτό ψέμα. Ο,τι η μικρή είναι νεκρή. Αργότερα ο Φώτης και ο Αντρέας τον πετυχαίνουν τυχαία στο ξενοδοχείο που κρύβεται και τον καταδιώκουν. Ο Χατζής πέφτει τελικά στα χέρια τους. Φώτης και Αντρέας τον πιέζουν να τους πει την αλήθεια για το πού βρίσκεται η Μελίτη. Αυτό που θα ακούσουν θα τους συγκλονίσει. «Η Μελίτη είναι νεκρή».

Καρέ - καρέ πως ξεψυχάει ο Χατζής - Τι βρίσκει η Κάτια στα πράγματά του

Η ξαφνική πληροφορία ότι η Μελίτη μπορεί να μη ζει πια, έχει βυθίσει στο πένθος και στον πόνο ολόκληρη την οικογένεια.

Η Κάτια και ο Φώτης είναι σε άθλια κατάσταση. Η Μαρίνα πάνω στην απελπισία της, ρίχνει όλο το φταίξιμο για τον χαμό της Μελίτης στον Κωστή, ο οποίος βρίσκεται έτσι κι αλλιώς σε απόγνωση. Παράλληλα η αστυνομία έχει εξαπολύσει κυνηγητό προκειμένου να βρει και να συλλάβει τον Χατζή. Τον εντοπίζουν καθώς προσπαθεί να το σκάσει και στη συμπλοκή τον πυροβολούν. Η Μαρίνα πάει απελπισμένη στο σπίτι της Μάρθας. Η Μάρθα σοκαρισμένη προσπαθεί να την εμποδίσει να μπει μέσα, για να μη δει τη Μελίτη. Η μικρή, όμως, ακούει τη φωνή της μαμάς της… Ο Χατζής δεν καταφέρνει να βγει ζωντανός από το χειρουργείο. Στα πράγματά του η Κάτια εντοπίζει το τηλέφωνο της Μάρθας.

Γυναίκα χωρίς όνομα: «Θα σκοτώσω να σώσω την εγγονή μου» - Η Κάτια τα παίζει όλα

Η Κάτια τα παίζει όλα για την Μελίτη στο γυναίκα χωρίς όνομα, αφού λέει ακόμα και πως «θα σκοτώσει για να σώσει την εγγονή της». Απίστευτες είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1.

Ο Χατζής προχωράει στο σχέδιο της απαγωγής της μικρής Κατερίνας, αλλά από ένα λάθος, το κορίτσι που αρπάζουν οι άνθρωποί του είναι η Μελίτη.

«Θα σκοτώσω να σώσω την εγγονή μου» - Η Κάτια τα παίζει όλα

Ο εκτελεστής παρακολουθεί την Αλίκη με τα παιδιά και προετοιμάζεται για την απαγωγή της μικρής Κατερίνας. Η παγίδα που στήνουν ο Κωστής και ο Αντρέας στον Χατζή όχι μόνο δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά φέρνει τα αντίθετα. Η απαγωγή του παιδιού προχωράει κανονικά, αλλά ένα λάθος του απαγωγέα θα ανατρέψει τα πάντα. Στα χέρια του, αντί για τη μικρή Κατερίνα βρίσκεται η Μελίτη.

Ο Κωστής κι ο Αντρέας πηγαίνουν κατευθείαν στην αστυνομία. «Ο Χατζής το έκανε. Εκείνος πήρε το παιδί», λένε στον αστυνόμο. Οσο και να προσπαθούν όμως να πείσουν την αστυνομία για την εμπλοκή του Γεράσιμου στην απαγωγή, τα στοιχεία δεν είναι επαρκή για να τον ενοχοποιήσουν. Δείτε και ένα αποκλειστικό σοκ για τον Μιχάλη που μένει παράλυτος.

Γυναίκα χωρίς όνομα εξελιξεις

Η Μαρίνα και η Κάτια αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν μόνες τους τον Χατζή και να βρουν τη Μελίτη. Η Μαρίνα πάει να τον βρει με σκοπό να κάνει τα πάντα για να φέρει πίσω την κόρη της. Οταν συναντιούνται, εκείνος χωρίς δισταγμό της ομολογεί: «Εγώ έχω την κόρη σου. Εγώ την κρατάω και δεν σκοπεύω να σου τη δώσω αν δεν μου πεις πρώτα πού κρύβεται η Ελλη».

Η Μαρίνα γίνεται έξω φρενών που είναι τόσο αδίστακτος και βάζει σε κίνδυνο τη ζωή ενός μικρού παιδιού προκειμένου να καταφέρει τους σκοτεινούς σκοπούς του. Οταν η Μαρίνα το λέει στον Κωστή, εκείνος, πάνω στην απελπισία του, σκέφτεται να ενδώσει προκειμένου να σώσει το παιδί του. «Οχι, μην το κάνεις. Ξέρεις πως αν του πεις πού είναι η Ελλη, θα τη σκοτώσει κι εκείνη και το μωρό της», του λέει και παρά τον πόνο που νιώθει για το κοριτσάκι της, καταφέρνει να τον συγκρατήσει. Ανατροπή στο Γυναίκα χωρίς όνομα: O Μιχάλης μένει παράλυτος

Η υγεία της Μελίτης κινδυνεύει

Η Κάτια δεν μπορεί να ησυχάσει γνωρίζοντας ότι η εγγονή της είναι στα χέρια αυτού του σατανικού ανθρώπου. Ετσι αποφασίζει κρυφά από τη Μαρίνα να φτάσει στα άκρα για να βρει τη Μελίτη. Ζητά τη βοήθεια του Φώτη γι’ αυτό. Εκείνος φοβάται για την ασφάλειά της, αλλά η γυναικα είναι αποφασισμένη να παλέψει για την εγγονή της. «Πρέπει να μου βρεις ένα όπλο», του λέει. Ο Φώτης έχει αντιρρήσεις, όμως τον πείθει να της το δώσει. Την ίδια ώρα η Μελίτη περνάει δύσκολα στα χέρια των απαγωγέων και η υγεία της κινδυνεύει. Το μικρό κορίτσι προσπαθεί να βρει τρόπο να δραπετεύσει από εκεί που την κρατάνε…

Ο συνεργάτης των απαγωγέων έχει συλληφθεί από την αστυνομία και πιέζεται να ομολογήσει πού είναι η Μελίτη. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Κάτια και ο Φώτης στήνουν παγίδα στον Χατζή. Η Μαρίνα με τη σειρά της, καταστρώνει νέο σχέδιο για να βρει την κόρη της. Πηγαίνει στον Χατζή και ζητάει αποδείξεις ότι η Μελίτη είναι καλά. Εκείνος αναγκάζεται να της επιτρέψει να της μιλήσει. Παράλληλα, η Κάτια είναι αποφασισμένη να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να βρει την εγγονή της.