Αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε της Κάτιας στο Γυναίκα Χωρίς Όνομα

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε της Κάτιας στο Γυναίκα Χωρίς Όνομα

Η Κάτια θα έχει ίσως το πιο συγκλονιστικό φινάλε από όλους όταν η σειρά Γυναίκα Χωρίς Όνομα ρίξει αυλαία αφού θα έρθει γι'αυτήν η λύτρωση και η αθώωση.

Προσοχή! Παρακάτω ακολουθεί spoiler για την σειρά του ΑΝΤ1, αν θέλετε να μάθετε συνεχίστε αν όχι, βγείτε γρήγορα από αυτό το άρθρο!

Από το περιοδικό TiviSirial και την Κωνσταντίνα Γαρδέλη

Αυτό είναι το φινάλε της Κάτιας στο Γυναίκα Χωρίς Όνομα

Η Κάτια επίσης είναι μια γυναίκα που ταλαιπωρήθηκε πολύ στη ζωή της. Σε νεαρή ηλικία ήταν μόνη και με ένα μωρό στην αγκαλιά. Το άφησε στο ίδρυμα για λίγο και της είπαν ότι πέθανε. Παντρεύτηκε τον Δημήτρη, αλλά και το δεύτερο παιδί που απέκτησε, ο Αλέξης, χάθηκε και θεώρησε υπαίτια τη Μαρίνα που μέχρι τότε δεν γνώριζε ότι είναι κόρη της. Συνέβησαν πολλά ανάμεσά τους και όταν έμαθε την αλήθεια, είχε να αντιμετωπίσει την αμνησία, τον Νίκο που την κακοποιούσε και τη Μάρθα που ήθελε να τη σκοτώσει.

Δείτε εδώ τα επεισόδια της σειράς γι'αυτή την εβδομάδα πριν τα παίξει ο ΑΝΤ1

Βρέθηκε όμως στον δρόμο της ο Αργύρης και αποτέλεσε τη σανίδα σωτηρίας της αλλά και τον άνθρωπο που θα ερωτευόταν βαθιά. Η απροσδόκητη εμφάνιση του γιου του Γιάννη όμως, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσε, αλλά και της πρώην γυναίκας του Εύας, ήρθε να φέρει τα πάνω-κάτω. Η Εύα και ο Γιάννης θα προσπαθήσουν με κάθε δόλιο τρόπο να πετύχουν τον σκοπό τους. Και αυτός δεν είναι ο μόνος κίνδυνος που παραμονεύει. Η Μάρθα ενοχοποιεί την Κάτια για τον φόνο του Νίκου και εκείνη συλλαμβάνεται. Η Μαρίνα κάνει τα πάντα για να τη βγάλει από τη φυλακή και θα τα καταφέρει. Η Εύα και ο Γιάννης θα φύγουν μακριά τους όταν όλα μαθευτούν και Κάτια και Αργύρης θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σοκ - Η Κάτια κατηγορείται για το φόνο του Νίκου

το τέλος της Κάτιας στο Γυναίκα χωρίς όνομα

Σοκ προκαλούν τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» και έχουμε αποκλειστικά τα επόμενα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση. Θα δούμε μεταξύ άλλων, την Κάτια να κατηγορείται για τον φόνο του Νίκου.

Η Μαρίνα ομολογεί τα πάντα στον αστυνόμο, την ίδια ώρα που η Μάρθα πείθει τον ψυχίατρο ότι είναι καλά και βάζει μπρος το δολοφονικό της σχέδιο. Κι αυτή τη φορά δεν αποτυγχάνει.

Η Μαρίνα και η Κάτια περιμένουν με αγωνία τη σύλληψη του Νίκου, με τον φόβο πάντα πως μπορεί να μιλήσει για την ψεύτικη ταυτότητα της Μαρίνας. Η Κάτια προσπαθεί παράλληλα να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις της Εύας. Την ίδια ώρα η Μάρθα προσποιείται ότι έχει μετανιώσει για όσα έκανε και ξεγελάει ακόμα και τον ψυχίατρο, ο οποίος πείθεται ότι έχει ισορροπήσει ψυχολογικά. Παράλληλα, ο αστυνόμος, μετά τη συνάντησή του με τον Νίκο, ψάχνει και βρίσκει την πραγματική ταυτότητα της Μαρίνας. Τώρα πια επιβεβαιώνονται όλες οι υποψίες του και η φυλακή για εκείνη φαίνεται μονόδρομος. Κι όχι μόνο αυτό. Η φωτογραφία της Μαρίνας από τη φυλακή έχει φτάσει στα χέρια του. «Ναι, εγώ είμαι αυτή στη φωτογραφία», του επιβεβαιώνει όταν της τη δείχνει και αναγκάζεται να του πει όλη την αλήθεια για τη ζωή της. Αργότερα, η Μαρίνα με τη βοήθεια της Κλειούς στήνει μια παγίδα για να συλληφθεί ο Νίκος.

Η Μάρθα λερώνει τα χέρια της με αίμα

Η Κάτια έχει ανοιχτά πολλά μέτωπα: Από τη μια, δεν μπορεί να υποψιαστεί την εμμονή της Μάρθας εναντίον της και από την άλλη, αποφασισμένη να προστατέψει τον Αργύρη, στριμώχνει και κατηγορεί ευθέως την Εύα για πλεκτάνη. Εκείνη από τη μεριά της προσπαθεί με ψέματα να κάμψει τις αντιρρήσεις του Γιάννη και να τον πείσει να συνεργαστεί μαζί της προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα από τον Αργύρη. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Μαρίνα είναι απελπισμένη. Βλέπει πια το μέλλον της στη φυλακή και δεν μπορεί να αντέξει αυτή την προοπτική. Καμιά παρηγοριά δεν μπορεί να μετριάσει την απόγνωσή της ότι θα αποχωριστεί και πάλι την κόρη της.
Ο Νίκος με τη σειρά του πιέζει τη Μάρθα να τον φυγαδεύσει. «Μου το χρωστάς. Ξεχνάς όσα έκανα για σένα;» της λέει. «Δεν πιάνουν οι απειλές σου. Δεν έχω τίποτα να χάσω πια», του αποκρίνεται εκείνη. «Κι όμως. Η Μαρίνα θα μπει φυλακή», είναι η απάντησή του. Την ίδια ώρα η Μαρίνα αποχαιρετάει τους δικούς της ανθρώπους ενόψει της φυλάκισής της. Ομως η Μάρθα καταστρώνει ένα νέο, σκοτεινό σχέδιο και στήνει τη δική της παγίδα στον Νίκο και στην Κάτια. Φροντίζει να βρεθούν στο ίδιο μέρος και καταφέρει ένα χτύπημα στη γυναίκα. Οταν η Κάτια συνέρχεται από το χτύπημα, βλέπει δίπλα της νεκρό τον Νίκο… Στο χέρι της βρίσκεται το όπλο του φόνου και έτσι συνειδητοποιεί με πανικό το κόλπο της Μάρθας να τον βγάλει από τη μέση, φορτώνοντας σ’ αυτήν την ευθύνη.