Καφέ της Χαράς: Ο Περίανδρος Πώποτας ανακοινώνει στο Κολοκοτρωνίτσι την εγκυμοσύνη

Εξελίξεις που «καίνε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καφέ της Χαράς: Ο Περίανδρος Πώποτας ανακοινώνει στο Κολοκοτρωνίτσι την εγκυμοσύνη

Μπορεί ο Μάνος να είναι ερωτευμένος με τη Βάλια και να θέλει να μοιραστεί τη ζωή του μαζί της, ωστόσο, τα σχέδιά του θα ανατραπούν όταν μάθει τα... χαρμόσυνα νέα της Αρετής, με τον πατέρα του, Περίανδρο Πωποτα να ανακοινώνει στο Κολοκοτρωνίτσι την εγκυμοσύνη της. "Χαμός" στο Καφέ της Χαράς.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Εγκυμοσύνη στο Καφέ της Χαράς

Για πρώτη φορά ο Μάνος είναι σίγουρος για τα συναισθήματά του. Μετά τη νύχτα έρωτα που πέρασε με τη Βάλια, δεν μπορεί να την βγάλει από το μυαλό του και ούτε θέλει να περάσει τη ζωή του μακριά της. Είναι λοιπόν έτοιμος να τα «τινάξει» όλα στον αέρα. Κοινώς να πει στην αρραβωνιαστικιά του Αρετή πως θέλει να χωρίσουν και κυρίως να το ανακοινώσει στον πατέρα του Περίανδρο, που ξέρει πως θα είναι ο πρώτος που θα του φέρει αντίρρηση. Ο

Οι εξελίξεις όμως θα τον προλάβουν και δεν θα αγγίξει την ευτυχία στο πλευρό της αγαπημένης του Βάλιας, καθώς η Αρετή όταν συναντηθούν θα του ανακοινώσει με χαρά πως είναι έγκυος στο παιδί του! Αμέσως θα του έρθει στο νου η νύχτα που είχαν περάσει, λίγο καιρό πριν και θα τα βάλει με τον εαυτό του που δεν ήταν προσεκτικός. Δεν θα πει τελικά κάτι στην Αρετή, όμως ούτε και θα δείξει να χαίρεται με τα χαρμόσυνα νέα που θα μάθει. Αυτό που θα αργήσει να μάθει είναι πως πίσω από το «σχέδιο» της εγκυμοσύνης κρύβεται και ο πατέρας του που έχει υποψιαστεί την τροπή που παίρνει η σχέση του με την παιδική του φίλη Βάλια.

Να σημειώσουμε πως κανονικό σούσουρο έχει δημιουργηθεί στον ΑΝΤ1 με τα τα νούμερα που σημείωσε το Καφέ της Χαράς στις 2/10.

Καφέ της Χαράς ANT1 εξελίξεις

Ανάμεσα σε δύο γυναίκες

Δεν μπορεί παρά να είναι αναστατωμένος ο Μάνος. Αναστατωμένος και διχασμένος ανάμεσα σε δύο γυναίκες, τις μοναδικές της ζωής του. Την Αρετή την αγαπάει και στα σπλάχνα της έχει το παιδί του, όμως την ίδια στιγμή είναι και τρελά ερωτευμένος με τη Βάλια. Για να μην πάρει κάποια λανθασμένη απόφαση ο Μάνος, ο Περίανδρος θα βάλει για μια ακόμη φορά το χέρι του και θα ενεργήσει αυτοβούλως.

Θα ανακοινώσει λοιπόν σε όλο το Κολοκοτρωνίτσι πως θα γίνει παππούς προκειμένου να εμποδίσει μια ενδεχόμενη σκέψη χωρισμού του γιου του από την Αρετή. Οταν το χωριό αρχίσει να δίνει στον Μάνο συγχαρητήρια που θα γίνει σε εννέα μήνες πατέρας, θα καταλάβει πως είναι αργά για να ζήσει τον μεγάλο έρωτα της ζωής του. Ή μήπως όχι; Εχοντας τη Στέλλα με το μέρος του, όλα είναι πιθανά...