Ενώπιος Ενωπίω: Απόψε 12/10 θα απογειωθεί με αυτή την κυρία ο Νίκος Χατζηνικολάου

Η καλεσμένη που ανυπομονεί να δει το τηλεοπτικό κοινό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ενώπιος Ενωπίω: Απόψε 12/10 θα απογειωθεί με αυτή την κυρία ο Νίκος Χατζηνικολάου

Απόψε (12/10) στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο “Ενώπιος Ενωπίω” τη Νατάσσα Μποφίλιου. Η σπουδαία ερμηνεύτρια μιλά για την πορεία της στο έντεχνο τραγούδι. Οι πρώτες συνεργασίες, οι συναυλίες και τα πρόσωπα που αγαπά.

Σημαντικοί καλλιτέχνες μιλούν για το ταλέντο και την ξεχωριστή παρουσία της στην ελληνική μουσική σκηνή.

Νατάσα Μποφίλιου καλεσμένη Ενώπιος Ενωπίω 12/10

Δείτε εδώ πόσο έχει αδυνατίσει, είναι αγνώριστη!

Λίγα λόγια για την αποψινή καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω

Όπως αναφέρει η Βικιπαίδεια, ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στα εκπαιδευτήρια Δούκα και σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ του οποίου είναι τελειόφοιτος Έχει πτυχίο πιάνου και θεωρίας από το Ελληνικό Ωδείο, επιπλέον αποφοίτησε από το Ωδείο Φίλιππος Νάκας.

Η πορεία της στο τραγούδι ξεκίνησε με τη συμμετοχή της στις συναυλίες του Χρόνη Αηδονίδη. Το 2004 συμμετείχε στην δεύτερη ακρόαση νέων ερμηνευτών που πραγματοποίησε η δισκογραφική εταιρεία Μικρή Άρκτος του Παρασκευά Καρασούλου, όπου διακρίθηκε και ακολούθως συμμετείχε με δύο τραγούδια στο άλμπουμ "Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου".

Το 2005 κυκλοφόρησε από την Μικρή Άρκτο ο πρώτος της προσωπικός δίσκος σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική του Κώστα Τσίρκα, με τίτλο "Εκατό μικρές ανάσες".

Το 2006 συμμετείχε στον δίσκο "Πεθαίνοντας στην Αθήνα" του Σταμάτη Κραουνάκη, που κυκλοφόρησε από την Λυχνία και περιείχε την μουσική από την ομώνυμη ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Το 2007 κυκλοφόρησε το CD-single "Εν λευκώ", σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη. Το ίδιο έτος, συμμετείχε με τρία τραγούδια και στη συλλογή "Η Γενιά του 2010" του Διφώνου, όπου συμμετείχαν επίσης η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Γιάννης Χαρούλης.

Το 2008 κυκλοφόρησε ο δίσκος "Μέχρι το τέλος", ο πρώτος της ολοκληρωμένος δίσκος, σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη με τραγούδια σημεία αναφοράς στην πορείας της όπως: "Εν λευκώ", Σ' έχω βρει και σε χάνω, και το ομότιτλο. Στο τραγούδι "Παρέα" συμμετείχε ο Κωστής Μαραβέγιας. Κοινό και κριτικοί ξεχώρισαν το δίσκο ως έναν από τους καλύτερους της δεκαετίας.Την ίδια χρονιά, συμμετείχε στον δίσκο "Love Obsession… jazz sensation 2" του Γιώργου Ψυχογιού, ερμηνεύοντας το τραγούδι "Τι είν' αυτό που το λένε αγάπη".

Την Πρωτοχρονιά του 2009, ο ραδιοφωνικός σταθμός Μελωδία ανέθεσε στην Μποφίλιου, στον Ευαγγελάτο και στον Καραμουρατίδη να γράψουν το τραγούδι της χρονιάς. Έτσι το «Ευχαριστήριο» είναι το πρώτο τραγούδι που μεταδόθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό μετά την αλλαγή του έτους. Τον Μάρτιο του 2009 κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρεία Metropolis το CD-single "Τρία Μυστικά", το οποίο παρουσιάστηκε ζωντανά στο πλαίσιο των εμφανίσεών της στο Live Stage. Ακολούθησε μια επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων στην Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα είχε ως μόνιμη βάση τον Σταυρό του Νότου και τα νυχτερινά κέντρα Orient και GaiA Live στην Θεσσαλονίκη.