Σημαντική ανακοίνωση από τον ANT1

Τι θα συμβεί απόψε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σημαντική ανακοίνωση από τον ANT1

Μόλις πριν από λίγο ήρθε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1, η οποία αφορά ένα από τα πιο πολυσυζητημένα προγράμματα του σταθμού, το οποίο κάνει πρεμιέρα σήμερα το βράδυ.

Από απόψε και κάθε Τρίτη στις 23:30, το Special Report έρχεται με τον Τάσο Τέλλογλου, τον Αντώνη Φουρλή και τη Μαρία Σαράφογλου.

Φέτος, οι τρεις έμπειροι δημοσιογράφοι, μαζί με τους ρεπόρτερ και τους παρουσιαστές του ειδησεογραφικού τμήματος του ΑΝΤ1, θα φέρουν στο προσκήνιο νέες μεγάλες έρευνες, ενώ μέσα από διεισδυτικά ρεπορτάζ, ειδικές αποστολές εντός και εκτός συνόρων, αποκλειστικές συνεντεύξεις και αφηγήσεις, θα δώσουν μια άλλη οπτική για ό,τι συμβαίνει γύρω μας.

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ SPECIAL REPORT

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, το «Special Report» αποκαλύπτει πτυχές της προσωπικότητας της Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία μιλά στον Αντώνη Φουρλή για το πώς αντιμετωπίζει τα καθήκοντά της, αλλά και το πώς οραματίζεται τον ρόλο της ως η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Χαμός βέβαια γίνεται και σε ένα άλλο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Δείτε εδώ μία εξέλιξη - σοκ από τις Άγριες Μέλισσες.

Special Report ANT1
.

Το «Special Report» ακολούθησε την Πρόεδρο στο πρόσφατο ταξίδι της στο Καστελλόριζο, την ώρα που η ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις βρισκόταν στο απόγειό της και τη ρώτησε για το πώς θα πρέπει η χώρα να αντιμετωπίζει τις συνεχείς προκλήσεις στο Αιγαίο. Πίσω στην Αθήνα, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου, το «Special Report» κατέγραψε μια σπάνια συνάντηση της Προέδρου με γυναίκες συγγραφείς.

ΚΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΗ;

Εργαζόμενοι σε τρία εργοστάσια στη Βόρεια Ελλάδα, που ζουν σε έξι διαφορετικούς νομούς, προσβλήθηκαν τους δύο τελευταίους μήνες από COVID-19. Ο Τάσος Τέλλογλου ταξίδεψε στα Γιαννιτσά, τη Σκύδρα, τη Βέροια και τη Θεσσαλονίκη για να ερευνήσει πώς οι αρχές, οι υπεύθυνοι των εργοστασίων και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι διαχειρίστηκαν την διασπορά του ιού.

Πίσω στην Αθήνα, το «Special Report» καταγράφει τις προσπάθειες των υπευθύνων μέσα στο Τμήμα Ιχνηλάτησης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ενώ ο Τάσος Τέλλογλου μιλά με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, και τον Αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ, Γιώργο Παναγιωτακόπουλο, για το δύσκολο έργο της καταγραφής των κρουσμάτων στις συρροές που ανησυχούν τους ειδικούς.

Συναγερμός με την σειρά Ήλιος στον ΑΝΤ1 - Τι συνέβη κι έχουν αναστατωθεί όλοι

Συναγερμός έχει χτυπήσει σιγανά στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 για τη νέα σειράς Ήλιος, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης σιγά σιγά αρχίζουν να ξεφουσκώνουν!

Ο ΑΝΤ1 φέτος έχει σημειώσει τρομερή επιτυχία στην prime time ζώνη αφού οι σειρές του έχουν καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και κερδίζουν με διαφορά τα... αντίπαλα στρατόπεδα.

Εχθές, όμως, το βράδυ της Δευτέρας 12/10 ο Ήλιος έκανε στο δυναμικό κοινό μόνο 12,3 κι έχασε από το Έλα στη θέση μου που έπαιζε στον ALPHA την ίδια κι έκανε 13,1!

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 13,1
  • ALPHA: Αγγελική 11,2
  • ΑΝΤ1: Ήλιος 12,3
  • ΑΝΤ1: Παρουσιάστε 15,4
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 26,4
  • STAR: Greece Next Top Model 25,1
  • ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 11,6
  • Mega: Ευτυχισμένοι μαζί 6,0
  • OPEN: Η αρπαγή 8,3

Ήταν απλά μια τυχαία μέρα ή θα συνεχίσει αυτή η πτώση; Αναμένουμε... ο χρόνος θα δείξει.

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ήλιος!