Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Παρουσιάστε! (17/11): Ένα μήνυμα αλλάζει όλες τις ισορροπίες

Οι εξελίξεις

Παρουσιάστε! (17/11): Ένα μήνυμα αλλάζει όλες τις ισορροπίες
TV 17.11.2020 17:15
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Όσα θα δούμε απόψε 17/11 στο Παρουσιάστε! Οι εξελίξεις είναι πολλές και ένα μήνυμα από τον έξω κόσμο θα αλλάξει τα πάντα!

Ο τυφώνας καλά κρατεί και όλοι είναι ακόμα εγκλωβισμένοι στο στρατόπεδο με παρέα τον χειρότερό τους εφιάλτη. Γλυκερία και Γούλας έχουν μείνει μόνοι μετά τη βόμβα που άφησε ο Έλτον για τα κρυφά της συναισθήματα, ενώ εκείνος αγνοείται στην αναζήτησή του για την τοποθεσία της χαλασμένης γεννήτριας.

Η Ναταλία προσπαθεί να δικαιολογήσει τη «λίστα» που έφτιαξε με τα καλά και τα κακά του Σκορδά και ανοίγει διπλό μέτωπο με τον ζηλιάρη γιο της και το θιγμένο της «αμόρε». Αλλά ένα μήνυμα απ' τον έξω κόσμο θα αλλάξει εντελώς τις ισορροπίες.

Ο ανασφαλής Καρυπίδης παλεύει να μην πιέσει άλλο την Φραντζέσκα, αλλά οι παρεμβάσεις του Φίλη που παριστάνει την «προξενήτρα», δεν βοηθούν καθόλου. Την ίδια ώρα, ο Πανδής βγάζει τα καταπιεσμένα εσώψυχά του στον Ταξίαρχο, ενώ ο Δαλέκας και ο Αντύπας εξορμούν μες στον τυφώνα για να βρουν φάρμακο για τον δηλητηριασμένο Παπανίδη.

Παρουσιάστε - Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μπέζος, Μιχάλης Βογιατζάκης

Ιδέα-Σενάριο: Μάκης Πιτταράς

Δείτε εδώ πώς τα πηγαίνει η σειρά στην τηλεθέαση.

Έκτακτη τοποθέτηση του ΑΝΤ1 για τη σειρά Παρουσιάστε

Μόλις πριν από λίγη ώρα, ο ΑΝΤ1 έκανε μία έκτακτη τοποθέτηση σχετικά με τη νέα επιτυχημένη του σειρά, το Παρουσιάστε, η οποία αφορά το νέο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε (16/11) στις 21.00.

Αυτή είναι η έκτακτη τοποθέτηση του ΑΝΤ1 για τη σειρά Παρουσιάστε

Όλοι ετοιμάζονται για το πολυαναμενόμενο επισκεπτήριο. Αλλά ο τυφώνας που έχει πλημμυρίσει τη γύρω περιοχή, αποκλείοντας το στρατόπεδο από οδική πρόσβαση, έχει άλλα σχέδια. Οπότε τα μαγειρευτά των μαμάδων θα πρέπει να περιμένουν. Όταν ο τυφώνας Διαμαντής φτάσει μαινόμενος στο στρατόπεδο, οι φαντάροι και οι στρατιωτικοί εγκλωβίζονται και αναγκάζονται να την βγάλουν μαζί, θέλουν δε θέλουν, μέχρι να περάσει η θύελλα.

Ο Σκορδάς, αμπαρωμένος με την Ναταλία και τον Μαργαρώνη, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει επιτέλους το προβληματικό αυτό «τρίγωνο», προς αμηχανία όλων. Βαρκάρη και Μέγας κρύβονται στον θάλαμο και ο Μέγας έχει «πονηρές» ιδέες, αλλά η Καψάλη που έχει αποκοιμηθεί εκεί, τους αλλάζει πλάνα. Την ίδια ώρα, ο Έλτον απειλεί να ξεμπροστιάσει την τσιμπημένη Γλυκερία στον ανήξερο Γούλα αν εκείνη δεν του κάνει συγκεκριμένες «χάρες».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Παρουσιάστε: Τα πάνω κάτω στην σειρά του ΑΝΤ1 - Εξελίξεις

Κόβεται το "Παρουσιάστε"; Τα πάνω κάτω στον ΑΝΤ1

Share