Φάρμα: Παρουσιαστής του ριάλιτι ο Σάκης Τανιμανίδης

Μάθε τέχνη κι' άστηνε κι αν πεινάσεις πιάστηνε που λένε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φάρμα: Παρουσιαστής του ριάλιτι ο Σάκης Τανιμανίδης

Σαν "βόμβα" έσκασε πριν από λίγο καιρό η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη - δείτε την εδώ - πως λόγω της εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα δεν θα παρουσιάσει φέτος το Survivor. Η συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ κάπως έτσι φαίνεται πως τερματίστηκε αλλά... δεν θα έμενε σίγουρα με σταυρωμένα τα χέρια ο παρουσιαστής. Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης, ο Σάκης έκλεισε με τον ΑΝΤ1 για να παρουσιάσει την Φάρμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Happy Day, ο Σάκης Τανιμανίδης μετά την αποχώρησή του από τον σταθμό του Φαλήρου δέχτηκε άπειρες προτάσεις αλλά μόνο η πρόταση για την Φάρμα ήταν αντάξια αυτού που έψαχνε κι έτσι τα χέρια δόθηκαν.

Σάκης Τανιμανίδης παρουσιαστής φάρμας

Η αλήθεια είναι πως η Φάρμα θα είναι ένα ριάλιτι που θα γυριστεί στην Αττική και συγκεκριμένα στην Μαλακάσα άρα αυτό δεν θα τον αναγκάσει να λείψει από το πλευρό της αγαπημένης του που περιμένει τους καρπούς του έρωτά τους, και λέμε καρπού γιατί κυοφορεί δίδυμα!

Το τρέιλερ της Φάρμα και η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Το κόνσεπτ; Δυο ομάδες ζουν απομονωμένοι σε μια αγροικία μακριά από τις σύγχρονες συνθήκες ζωής. Χωρίς ρεύμα, θα εκτρέφουν ζώα και θα καλλιεργούν χωράφια. Οι δυο ομάδες στο τέλος θα γίνουν μία και από εκεί θα προκύψει ο μεγάλος νικητής.

Ο νικητής κερδίζει 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.