Νεφέλη Κουλούρη: «Η Δόμνα θα κάνει πολλά για τον Κωνσταντή»

Θα του συγχωρήσει την απιστία;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νεφέλη Κουλούρη: «Η Δόμνα θα κάνει πολλά για τον Κωνσταντή»

Η Νεφέλη Κουλούρη ήταν σήμερα καλεσμένη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη «Δόμνα», τον ρόλο που διαδραματίζει στις Άγριες Μέλισσες, ξεκαθαρίζοντας πως έχει σκοπό να κάνει πολλά για να σώσει τη σχέση της με τον Κωνσταντή.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο ειδύλλιο του Κωνσταντή με τη Δρόσω αλλά και στο πώς πρόκειται να το αντιμετωπίσει η Δόμνα, η οποία έχει να αντιμετωπίσει τον αρραβωνιαστικό της, τον πατέρα της και τον Μελέτη, ο οποίος θα αποδειχθεί πως είναι αδερφός της.

«Θα προσπαθήσει πάρα πολύ η Δόμνα να διεκδικήσει τον Κωνσταντή, με μεγάλη αξιοπρέπεια από μεριάς της. Μπορεί να φτάσει σε σημείο να κάνει ακραία πράγματα, αλλά όχι για να κάνει κακό στον ίδιο. Δεν ξέρω πότε θα μάθει ότι το τρίτο πρόσωπο είναι η Δρόσω. Η γυναικεία της φύση τής χτυπάει το καμπανάκι ότι κάτι υπάρχει, γιατί η σχέση τους αποδομείται σταδιακά. Βλέπει ότι ο σύντροφός της, σιγά σιγά απομακρύνεται.

Νεφέλη Κουλούρη Άγριες Μέλισσες

Είναι πολλά τα μέτωπα που έχει ανοίξει η Δόμνα. Η σχέση της με τον Κωνσταντή, με τον πατέρα της, με τον Μελέτη… Είναι πολλά που δεν γνωρίζει», αποκαλύπτει η Νεφέλη Κουλούρη.

Η ηθοποιός μίλησε και για τις ερωτικές σκηνές που είχε στις Άγριες Μέλισσες. «Στις ερωτικές σκηνές ήμουν πολύ χαλαρή. Όταν ένα περιβάλλον είναι τόσο προστατευμένο και με τους συνεργάτες υπάρχει φιλία, οικειότητα, σεβασμός, είμαστε όλοι επαγγελματίες και κάνουμε τη δουλειά μας», ανέφερε η Νεφελη Κουλούρη. Δείτε εδώ τι θα γίνει σήμερα στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες - spoiler: Απόπειρα αυτοκτονίας από την Δόμνα

Το Youweekly.gr πρώτο εδώ και καιρό σας έχει αποκαλύψει πως η Δόμνα θα μάθει ότι είναι αδερφός της ο Μελέτης. Δυστυχώς αυτό δεν θα έχει καλή κατάληξη, σύμφωνα με το νέο spoiler που θα σας αποκαλύψουμε για τις Άγριες Μέλισσες που ξεκινούν σήμερα να παίζουν ξανά στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ το σημερινό επεισόδιο).

Σύμφωνα με όσα είπε για τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, ο Κωνσταντής είναι πολύ ερωτευμένος με τη Δρόσω και θα θυσιάσει τα πάντα και αυτή θα ανταποκριθεί. Η Δόμνα καταλαβαίνει ότι δεν πρόκειται να είναι ποτέ ξανά με τον Κωνσταντή και προχωρά σε μια κίνηση απελπισίας, κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Αυτό προκαλεί σοκ στην οικογένεια των Σεβαστών και στο χωριό. Ο πατέρας της, Σωκράτης Θέμελης, γίνεται έξαλλος και καταδίδει στην αστυνομία τον Μελέτη και τον Κωνσταντή για την φυτεία ινδικής κάνναβης.

Ο Μάνος Βόσκαρης θα σταθεί στο πλευρό του Κωνσταντή και θα προσπαθήσει να τον σώσει από την φυλακή. Αντίθετα, ο Προύσαλης με τη βοήθεια του εισαγγελέα του Αλέξη Γραμματικού, θα προσπαθήσει να τους κλείσει και τους δύο μέσα. Έρχεται στις Άγριες Μέλισσες μια πολύ μεγάλη ρήξη για πρώτη φορά στη φιλία ανάμεσα στον Μελέτη και τον Κωνσταντή.