Παρουσιάστε (25/1): Μια ανατροπή φέρνει τους φαντάρους στα όρια τους

Όλες οι εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Παρουσιάστε (25/1): Μια ανατροπή φέρνει τους φαντάρους στα όρια τους

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του "Παρουσιάστε!" αφού οι φαντάροι έρχονται στα όρια τος μετά από μια ανατροπή.

Αυτά θα συμβούν στο σημερινό επεισόδιο του Παρουσιάστε

Το στρατόπεδο βρίσκεται σε κατάσταση εμπλοκής κι οι φαντάροι έχουν φτάσει στα όριά τους απ’ τις υπηρεσίες και τις αγγαρείες.

Και ενώ όλοι περιμένουν την καινούργια σειρά να μπει και να χαλαρώσουν λίγο οι «παλιοί», οι διοικητές ανακοινώνουν ότι δεν θα έρθει κανένας καινούργιος φαντάρος στο στρατόπεδο. Και το πήξιμο πάει σύννεφο.
Οι «πολικές» θερμοκρασίες στις Αρκουδιές κάνουν τη ζωή όλων ακόμα πιο δύσκολη.

Ο Γούλας, συνειδητοποιώντας ότι όλοι οι φαντάροι τον βρίζουν πίσω απ’ την πλάτη του, αρχίζει και τους κάνει τα χατίρια μήπως και τον συμπαθήσουν.
Όταν ο Σκορδάς τού βάλει χέρι, εκείνος βάζει λόγια στους φαντάρους για να βγάλει τον Σκορδά κακό και να επαναστατήσουν εναντίον του…

Στο μαγειρείο «Της Μανούλας Σου…», η Φραντζέσκα ξαναβρίσκει τα πατήματά της, ενώ ο Καρυπίδης έρχεται για να ζεσταθεί μέσα στο κρύο και για να ξαναζεστάνει την σχέση τους… Αυτά είναι τα νούμερα της σειράς του Αντ1!

μαυροματάκης

Δείτε όσα αποκάλυψε για τη σειρά ο πρωταγωνιστής του Παρουσιάστε Μανώλης Μαυροματάκης

Από τα χέρια του έφαγε η Μαντόνα και έκανε κορμί κολόνα! Απόφοιτος Πολυτεχνείου, κατ' εξοχήν θεατρικός ηθοποιός, που όμως εντυπώθηκε στη συνείδηση του κόσμου μέσα από μια διαφήμιση εταιρείας τηλεπικοινωνιών και φέτος κάνει εκ νέου αίσθηση στον ρόλο του Συνταγματάρχη Θανάση Σκορδά στο καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε!». Ο Μανώλης Μαυροματάκης μιλάει στο YOU για την κατάσταση που επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο το τελευταίο διάστημα, για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο και για τη γυναίκα-καταφύγιο στην οποία επιστρέφει μετά τα πολύωρα γυρίσματα...

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό You, Φωτογραφίες Πάνος Γιαννακόπουλος

Οι γιορτές ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία για ξεκούραση. Αυτές τις μέρες ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γυρίσματα και παράλληλα κάνει πρόβες για μια νέα παράσταση με άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία πρεμιέρας. Ο Μανώλης Μαυροματάκης, ωστόσο, δεν πτοείται και καταστρώνει σχέδια, δηλώνοντας πως είναι κατά του livestreaming στο θέατρο.

Πώς προέκυψε η πρόταση για το «Παρουσιάστε!»;

Με προσέγγισαν αρχικά για βολιδοσκόπηση από τον ΑΝΤ1, βλέποντας ότι τα πράγματα στο θέατρο δεν ήταν και πολύ αισιόδοξα. Υπήρχε, βέβαια, το εχέγγυο του Γιάννη Μπέζου, που ήταν πολύ σημαντικός παράγοντας για να πω «ναι». Το πήραν στα σοβαρά και καλά έκαναν! (γέλια)

Λένε πως ο Γιάννης Μπέζος δίνει χώρο και ευκαιρίες στους συνεργάτες του, ισχύει;

Είναι ένας πραγματικά γενναιόδωρος άνθρωπος και, από ό,τι μας λένε, είμαστε πολύ ταιριαστό ζευγάρι! (γέλια) Είμαστε πολύ διαφορετικοί στον τρόπο μας και στο παίξιμο, αλλά νομίζω πως ο ένας παίρνει πράγματα από τον άλλον. Τουλάχιστον από τη μεριά μου, τον παρατηρώ. Γελάω πολύ στα γυρίσματα μαζί του, έχει την ικανότητα να παίρνει το απόλυτο «τίποτα» και να κάνει τον κόσμο να γελάει. Πάντως ο στρατός έχει πολύ υλικό. Όταν βλέπεις κάτι παράλογο στη σειρά δεν είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Γενικά η πραγματικότητα που ζούμε είναι παράλογη.

Τις φετινές γιορτές πώς τις περάσατε;

Με τη σύντροφό μου, αλλά δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο. Αυτές οι γιορτές ήταν μια ευκαιρία για να ξεκουραστώ, να καθαρίσει λίγο το μυαλό μου και να διαβάσω το παρακάτω... μάθημα. Για να πω την αλήθεια δεν με τρέλαινε ποτέ η γιορτή των Χριστουγέννων, μου αρέσει το Πάσχα επειδή έχει περισσότερο «έξω». Δεν μου αρέσουν όσα γίνονται σε ένα σπίτι.