Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Μελέτης και Ηλίας πιάνονται στα χέρια

Όλες οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Μελέτης και Ηλίας πιάνονται στα χέρια

Παρόλο που έχει περάσει αρκετός χρόνος, τόσο ο Μελέτης όσο και ο Μιλτιάδης δεν μπορούν να ξεχάσουν όσα συνέβησαν ανάμεσά τους στις Άγριες Μέλισσες.

Όμως και οι δύο παλέυουν να προχωρήσουν στη ζωή τους.

Ο Μιλτιάδης βρίσκει το θάρρος και ζητάει από τη Βιολέτα να γίνει και επίσημα γυναίκα του. Η πρόταση γάμου του άνδρα προκαλεί μεγάλη χαρά στη Βιολέτα. Όμως αυτή η όμορφη και τόσο συγκινητική στιγμή στη συνέχεια επισκιάζεται από ένα απρόσμενο γεγονός.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv, όταν ο Μιλτιάδης συναντάει τον Μελέτη, έχουν μια άγρια συμπλοκή και πιάνονται στα χέρια. Το γεγονός αυτό ξυπνάει σε όλους δυσάρεστες μνήμες από το παρελθόν. Ακόμα, έρχονται αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και τις άγριες μέλισσες.

Ευτυχώς, όμως, αυτή τη φορά καταφέρνουν άμεσα και χωρίζουν τους δύο άντρες, που είναι γεμάτοι μίσος ο ένας για τον άλλον. Έπειτα, ο Μιλτιάδης προσπαθεί να πείσει τον Λάμπρο, τη Βιολέτα και την Ανέτ πως το συμβάν αυτό με τον Μελέτη ήταν ασήμαντο και δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ ξανά.

Τις επόμενες εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, ωστόσο, δεν τις γνωρίζει κανείς…

άγριες μέλισσες

Άγριες Μέλισσες (27/1): Η Δρόσω είναι έτοιμη να διεκδικήσει το παιδί από τους Σεβαστούς

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Άγριες Μέλισσες αφού οι Σεβαστοί αγωνιούν για το παιδί και η Δρόσω θα βρει την ευκαιρία να το διεκδικήσει.

Ο Νικηφόρος ψάχνει να βρει την Ασημίνα και τον Σέργιο ενώ κατηγορεί τον Κωνσταντή για όσα έγιναν. Στο σπίτι των Σεβαστών, επικρατεί αναταραχή και όλοι αγωνιούν για το παιδί. Ο Τάκης προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω πως τώρα είναι η ευκαιρία της να διεκδικήσει το παιδί της αφού ο γάμος της αδελφής της διαλύεται. Η Δρόσω έχει κρυφές ελπίδες και τις μοιράζεται με τον Κωνσταντή που εκφράζει τα συναισθήματά του ανοιχτά.

Ο Τόλλιας και η Παγώνα μάταια προσπαθούν να πείσουν τη Σοφούλα να επιστρέψει στο σπίτι καθώς είναι αποφασισμένη να παντρευτεί τον Βόσκαρη.

Η Ελένη, βλέποντας την κατάσταση της Ασημίνας, αποφασίζει να μιλήσει στον Νικηφόρο. Ο Γραμματικός προτρέπει τον Λάμπρο να προχωρήσουν σε καταγγελία του Βόσκαρη με την ελπίδα να βρεθούν κι άλλες αποδείξεις εναντίον του. Ο Βόσκαρης, όμως, μαθαίνει την αλήθεια για τον Κυπραίο και ετοιμάζεται να κυνηγήσει την Ελένη και να την βάλει φυλακή.