Η Φαμίλια (27/1): Ο Γιάννης αποκαλύπτει ένα μυστικό της Τζο

Σήμερα μπαίνει στη σειρά η Μάρα Δαρμουσλή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Φαμίλια (27/1): Ο Γιάννης αποκαλύπτει ένα μυστικό της Τζο

Κανονικός πανικός πρόκειται να επικρατήσει στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Η Φαμίλια καθώς ο Γιάννης θα αποκαλύψει στην υπόλοιπη οικογένεια ένα μυστικό της Τζο, το οποίο δύσκολα θα «μαζευτεί».

Αυτά θα δούμε απόψε στη Φαμίλια

Η Φαμίλια - Περίληψη Επεισοδίου - «Νεανικοί Έρωτες»

Οι δίδυμες είναι ερωτευμένες και στο σπίτι επικρατεί πανικός. Η Έλλη χωρίζει με το αγόρι της και είναι χάλια, ενώ η Άννα τα πάει καλά με το δικό της και είναι ευτυχισμένη! Ο Γιάννης κι η Μαίρη δεν ξέρουν τι να πρωτοπρολάβουν, ενώ θυμούνται και τον δικό τους νεανικό έρωτα, που τους οδήγησε στον γάμο. Θυμούνται, όμως, και ένα παλιό φλερτ του Γιάννη με μια συμμαθήτριά του και η Μαίρη καταφεύγει σε πράξεις για τις οποίες δεν είναι και πολύ περήφανη.

Φαμίλια νέο επεισόδιο 27/1

Την ίδια στιγμή, μαθαίνουμε ότι και η σχέση της Τζο με τον πρώην σύζυγό της, τον Μάνο, ήταν ένας νεανικός έρωτας. Ο Στάθης, όμως, αποκαλύπτει κατά λάθος και ένα μυστικό της Τζο κι εκείνη δεν ξέρει πώς να το «μαζέψει»! Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα, όταν χωρίζει και η Άννα!

GUEST: ΜΑΡΑ ΔΑΡΜΟΥΣΛΗ

H σειρά βασίζεται στο φορμάτ «LA FAMIGLIA» των Ran Dovrat, Avi Belkin και Ohad Perach. Διανέμεται από την ARMOZA FORMATS (an ITV Company).

Η επιτυχία της νέας σειράς του ΑΝΤ1 αποτυπώνεται και στα νούμερα τηλεθέασης. Δείτε εδώ.

Λίγα λόγια για τη σειρά Φαμίλια του ΑΝΤ1

Μια φαμίλια, που έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένη αλλά ακόμη περισσότερους να πάει σε ψυχολόγο, έρχεται από την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο καινούργιο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, ο ΑΝΤ1 επιστρατεύει μια φρέσκια οικογενειακή σειρά για τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης από τη νέα σεζόν. Η σειρά θα παίρνει τη σκυτάλη, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, από τη σειρά «Παρουσιάστε!» με ιστορίες από τον Ελληνικό Στρατό, όπου πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Μπέζος.

Φαμίλια 2/12

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 21:00, εκείνος, εκείνη και οι λοιποί συγγενείς θα ανάβουν το φιτίλι σε ένα εκρηκτικό μείγμα οικογενειακής τρέλας και γέλιου! Η Ιωάννα Ασημακοπούλου, έπειτα από πέντε σεζόν στην επιτυχημένη σειρά «Το Σόι Σου», αλλά και ένα πέρασμα από την αγαπημένη κωμωδία «Πέτα τη Φριτέζα» αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα κλασικό, κατά τα φαινόμενα και χαλαρωτικό sitcom.

Μαζί της, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, γνωστός στα οικογενειακά μπερδέματα από την παλιότερη ελληνική σειρά του MEGA, «Η Οικογένεια Βλάπτει», όπου και συνεργάστηκε για δεύτερη φορά - μετά τη σειρά «50-50» με τον Σάκη Μπουλά.