The 2night Show: Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Έλλη Τρίγγου

Μαζί με την Δήμητρα Κατσαφάδου και τον Απόστολο Λύτρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The 2night Show: Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Έλλη Τρίγγου

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «The 2Night Show» την Έλλη Τρίγγου. Η ταλαντούχα ηθοποιός, από τις «Άγριες Μέλισσες», σχολιάζει με τον δικό της μοναδικό τρόπο τα γεγονότα που έχουν ταράξει τον χώρο της υποκριτικής.

Στηρίζει τις γυναίκες που τόλμησαν να μιλήσουν δημόσια για τα βιώματα τους και αποκαλύπτει πως η ίδια είχε φτάσει σε σημείο να βάλει «φραγή» στη θηλυκότητά της για να αποφεύγει «πειράγματα» και κινήσεις βίας και καταπίεσης.

Στη συνέχεια, αναφέρεται στην εξέλιξη του ρόλου της Ασημίνας στις «Άγριες Μέλισσες» - δείτε εδώ τις εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο -, που την απελευθέρωσε, ενώ αποκαλύπτει πώς είναι να συνεργάζεται με τον μικρό Σπύρο Ντούγια στα γυρίσματα. Τέλος, η αγαπημένη ηθοποιός περνάει μια βόλτα από τις «Σφήκες» και η συνάντηση τους είναι απολαυστική!

Καλεσμένη του Γρηγόρη και η Δήμητρα Κατσαφάδου, ιδρύτρια της εταιρείας καλλυντικών «La vie en Rose». Η επιτυχημένη χημικός και βραβευμένη επιχειρηματίας αποκαλύπτει πώς ξεκίνησε να φτιάχνει κρέμες περιποίησης στην κατσαρόλα του σπιτιού της, μιλάει για το bullying που έχει υποστεί στη παιδική της ηλικία λόγω του επιθέτου του πατέρα της, αλλά και για το πείσμα της να αποδείξει πως «η μαγεία της φύσης μπορεί να συναντήσει την ψυχολογία της ύλης».

The 2night Show Κατσαφάδου

Στην παρέα του «The 2Night Show» και ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας που έχει παραστεί σε πολλές υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη. Ο μαχόμενος δικηγόρος μιλάει για την έξαρση της εγκληματικότητας το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα, αναφέρεται σε πολύκροτες δικαστικές υποθέσεις που έχει αναλάβει και έχουν σοκάρει το πανελλήνιο και εξηγεί γιατί ένας δικηγόρος δεν πρέπει να ταυτίζεται ούτε με το έγκλημα ούτε με τον κατηγορούμενο.

The 2night Show Λύτρας

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Καλεσμένη στο The 2night show ήταν χθες η Demy που μίλησε για την ψυχική πάθηση που έχει από παιδί

«Έχω από παιδί μια ψυχική πάθηση που λέγεται OCD. Έχω εμμονή να τακτοποιώ κάποια πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο, για να μη μου συμβεί κάτι κακό. Ο σύντροφός μου το ξέρει για το “OCD” Επειδή κοιμάται πρώτος, δε βλέπει κόλα αυτά που συμβαίνουν. Είναι πράγματα που δεν έχουν λογική. Αν δεν το έχεις βιώσει δεν μπορείς να το καταλάβεις. Από παιδάκι είχα φοβίες και αγχωνόμουν».

Demy OCD

Για το θέμα των καταγγελιών που έχουν σκάσει τις τελευταίες μέρες, σχολίασε: «Δεν μου έχει τύχει να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά. Οι συνεργάτες μου έμπαιναν μπροστά. Δεν μου έκαναν εντύπωση όλα αυτά. Ζούμε σε μια σεξιστική κοινωνία. Και δεν μου κάνει εντύπωση που αυτές οι γυναίκες φοβόντουσαν να μιλήσουν τόσο καιρό».

Για τη συμμετοχή της στην Eurovision, είπε: «Ένιωθα δέος και συγκίνηση. Αλλά αγχώθηκα πολύ. Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Ζορίστηκα πολύ. Πήγα στη Eurovision πολύ κουρασμένη. Το αποτέλεσμα μετράει όσο cool κι αν το παίζουμε. Είχα συνηθίσει πάντα να είμαι πρώτη. Οπότε αυτό στη Eurovision, ήταν το πρώτο μεγάλο σοκ. Μετά τη Eurovision, ένιωθα σαν να μην ήθελα να τραγουδάω. Δεν αναγνώριζα τη φωνή μου και κουραζόμουν γρήγορα. Με την καραντίνα, μου έλειψε αυτό που κάνω».K