House of Fame: Αυτό είναι το βιογραφικό του Γιάννη Αρβανιτίδη

Ένας από τους σπουδαστές που θα γνωρίσουμε στο νέο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Αυτό είναι το βιογραφικό του Γιάννη Αρβανιτίδη

Ένας από τους διαγωνιζόμενους του House of Fame είναι ο Γιάννης Αρβανιτίδης, τον οποίο πρόκειται να δούμε σήμερα στην πρεμιέρα του νέου μουσικού σόου.

Πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον 28χρονο Γιάννη Αρβανιτίδη, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια μένει στην Θεσσαλονίκη.

Αυτό είναι το βιογραφικό του Γιάννη Αρβανιτίδη από το House of Fame

Ο Ιωάννης Αρβανιτίδης είναι 28 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια μένει στην Θεσσαλονίκη. Το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε σε κοινό ήταν το «Ψίθυροι Καρδιάς» στην ταβέρνα του παππού του. Εργάζεται από τα 14 του και έχει περάσει απ’ όλα τα πόστα ενός νυχτερινού μαγαζιού.

Προσέχει πολύ την εξωτερική του εμφάνιση γιατί όπως λέει, μετράει πολύ. Μέχρι τα 17 του ήταν υπέρβαρος και ύστερα από μεγάλο αγώνα, έχασε σχεδόν 40 κιλά για να φαίνεται και να αισθάνεται καλύτερα. Ο Ιωάννης Αρβανιτίδης πήγε στις Ειδικές Δυνάμεις όπου εκεί γεννήθηκε η αγάπη του για την γυμναστική με την οποία ασχολείται επαγγελματικά.

Δηλώνει ευαίσθητος και φιλόδοξος ενώ στον έρωτα ομολογεί πως έχει πληγώσει… ενώ δεν έχει πληγωθεί ποτέ.
Ο λογαριασμός του Ιωάννη Αρβανιτίδη στο Instagram είναι @ioannis_arvanitidis κι έχει 7.916 followers. Δείτε εδώ και τους υπόλοιπους 16 διαγωνιζόμενους!

 House of Fame το βιογραφικό του Ιωάννη Αρβανιτίδη

House of Fame: Τα πρώτα πλάνα με τους παίκτες λίγο πριν την πρεμιέρα

Σήμερα στις 17:15 κάνει πρεμιέρα το νέο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, “House of Fame“ και έχουμε ήδη τα πρώτα πλάνα από την είσοδο των σπουδαστών στην βίλλα.

Οι 17 διαγωνιζόμενοι είναι έτοιμοι να συγκατοικήσουν στην ακαδημία και να βάλουν τα δυνατά τους να βγουν νικητές από το μουσικό ριάλιτι.

House of Fame πρώτα πλάνα

Με παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα και με μια κριτική επιτροπή η οποία θα αποτελείται από τον Γιώργο Αρσενάκο, τον Φοίβο, την Καίτη Γαρμπή και τον Γιάννη Πλούταρχο σίγουρα το θέαμα που θα μας προσφέρουν θα είναι μοναδικό.

Εμείς γνωρίσαμε ήδη τους 17 σπουδαστές και τώρα κυκλοφόρησαν και τα πρώτα πλάνα από την είσοδο των παικτών στη μουσική ακαδημία, μέσα από την εκπομπή Love It.