Παρουσιάστε: Έξαλλος ο Σκορδάς! Κατεβάζει επίσημα τα ρολά του «Men's Club» των φαντάρων

Όσα θα δούμε απόψε στην σειρά του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παρουσιάστε: Έξαλλος ο Σκορδάς! Κατεβάζει επίσημα τα ρολά του «Men's Club» των φαντάρων

Ακόμη ένα απολαυστικό επεισόδιο της σειράς Παρουσιάστε θα παρακολουθήσουμε απόψε μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Ανάμεσα στις εξελίξεις, θα δούμε έξαλλο τον Σκορδά με τους φαντάρους.

Αυτά θα δούμε στην σειρά Παρουσιάστε

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου - Παρουσιάστε Περίληψη Επεισοδίου 34

Έξαλλος με την τροπή που πήρε η πρωτοβουλία του για τις ομαδικές ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες , ο Σκορδάς κατεβάζει επίσημα τα ρολά του «Men's Club» των φαντάρων. Ο Γούλας όμως ψάχνει τρόπο να ξαναβγεί στην «αγορά» μετά την αίτηση διαζυγίου που καταθέτει η σύζυγός του.

Επανιδρύει το «Men's Club» για να μάθει πώς να βρει γυναίκα. Στο μαγειρείο της «Μανούλας Σου...» ο Φίλης μαθαίνει για το club των αγοριών και αποφασίζει να ιδρύσει το δικό του, αλλά για γυναίκες. Πολύ γρήγορα, οι ζήλιες και οι ίντριγκες ανάμεσα στα πρώτα «μέλη» βγαίνουν στη φόρα με τη Φραντζέσκα και τη Βαρκάρη να αναγκάζονται να λύσουν τις διαφορές τους.

Πίσω στο στρατόπεδο, ο Γούλας μονοπωλεί τις «συνεδρίες σαγήνης». Όταν ο Σκορδάς προσπαθήσει να βάλει οριστικό τέλος στο club, η μεγαλύτερη ρήξη ανάμεσα στους διοικητές βρίσκεται προ των πυλών. Να σημειώσουμε πως τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς είναι ικανοποιητικότατα.

Παρουσιάστε - Υπόθεση

Παρουσιάστε ΑΝΤ1

Δύο στρατόπεδα σε παραμεθόριο περιοχή. Δύο διοικητές στη μέση μιας «μάχης» που προϋπάρχει για μια γυναίκα και φουντώνει για μία θέση Ταξίαρχου!

Ο ένας στρατολάγνος, στυγνός μιλιταριστής με στρατόπεδο «Προβλεπέ» και ο άλλος το «απόλυτο Χύμα»!

Γούλας ο ένας, Σκορδάς ο άλλος! Ορκισμένοι εχθροί!

Ο Λευτέρης Γούλας (Γιάννης Μπέζος), διοικητής του σκληροπυρηνικού στρατοπέδου καταδρομέων, θα προσπαθήσει με θεμιτά και (κυρίως) αθέμιτα μέσα να αποκλείσει τον «γείτονα» διοικητή, Θανάση Σκορδά (Μανώλης Μαυροματάκης), απ’ την κούρσα της διαδοχής στη θέση του ηγέτη της Ταξιαρχίας.

Η κατάσταση όμως ξεφεύγει, όταν τα δύο στρατόπεδα συγχωνεύονται προσωρινά και αναγκάζονται να «συγκατοικήσουν» μοιράζοντας αρμοδιότητες και… πονοκεφάλους στον απερχόμενο Ταξίαρχο (Θοδωρής Κατσαφάδος).

Τι θα γίνει όταν ένα στρατόπεδο γεμάτο σκληρά εκπαιδευμένους κομάντος θα πρέπει να συνυπάρξει με ένα στρατόπεδο που ο πιο σκληρός του φαντάρος έχει τη μάνα του (Λένα Ουζουνίδου) σταθμευμένη απ’ έξω, με τροχόσπιτο;

Παρουσιάστε - Ηθοποιοί

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Μανώλης Μαυροματάκης, Λένα Ουζουνίδου, Βαλέρια Κουρούπη, Βασιλική Τρουφάκου, Σταύρος Μαρκάλας, Ελεάνα Καυκαλά, Κυριάκος Σαλής, Βίκτωρας Πέτσας, Μάνος Καζαμίας, Ιωάννης Απέργης, Αλέξης Βιδαλάκης, Μάριος Δερβιτσιώτης, Γιώργος Ζυγούρης, Ηρακλής Κωστάκης, Θάλεια Σταματέλου.

Στον ρόλο του Ταξίαρχου ο Θοδωρής Κατσαφάδος.