Παρουσιάστε (23/2): Ο Ταξίαρχος ορίζει τον Γούλα ως διοικητή του στρατοπέδου

Χαμός και στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παρουσιάστε (23/2): Ο Ταξίαρχος ορίζει τον Γούλα ως διοικητή του στρατοπέδου

Η νέα επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Παρουσιάστε, επιστρέφει απόψε (23/2) με ένα νέο επεισόδιο, το οποίο μάλιστα αναμένεται να είναι συναρπαστικό, αφού ο Ταξίαρχος αποφασίζει να ορίσει τον Γούλα ως αποκλειστικό διοικητή του στρατοπέδου.

Αυτά θα δούμε απόψε στο Παρουσιάστε

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου - Παρουσιάστε Περίληψη Επεισοδίου 36

Μετά από εξωτερική έφοδο που πετυχαίνει το στρατόπεδο σε κατάρρευση και τον Σκορδά σε ιδιωτικές στιγμές με την Ναταλία στο γραφείο του, οι συνέπειες είναι άμεσες! Ο Ταξίαρχος ορίζει τον Γούλα ως αμετάκλητο και αποκλειστικό διοικητή του στρατοπέδου. Το καθεστώς της «συν-διοίκησης» φτάνει στο οριστικό του τέλος…

Όσο ο Γούλας επιβάλλει την «δικτατορία» του στους άμοιρους φαντάρους, ο ντροπιασμένος Σκορδάς μετατρέπεται σε παραιτημένο, αξύριστο μικρομέγαλο που όλη μέρα σκοτώνει τον χρόνο του στο τροχόσπιτο της Ναταλίας.

Παρουσιάστε (23/2)

Όταν όμως αυτή κουραστεί με την όλη «κατάρρευσή» του, η σταγόνα θα ξεχειλίσει, και ο πρώην διοικητής θα καταφύγει στην έσχατη λύση… Ο Έλτον, φαντάρος πια, ανακαλύπτει από πρώτο χέρι όλα τα μυστικά ενός «καλού» φαντάρου.

Οι Ροΐδες, βλέποντας ότι υπό το καθεστώς του Γούλα ο ντελιβεράς τους πήζει στις υπηρεσίες και δεν έχει χρόνο για δουλειά, βάζουν μπρος το σχέδιο για την αναβολή της θητείας του παρά τη θέλησή του. Τα νέα ωστόσο φαίνεται πως είναι πολύ θετικά για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, αφού πήρε το «πράσινο φως» και για δεύτερη σεζόν.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του Παρουσιάστε

Μετά από συρροή ληστειών σε γειτονικά στρατόπεδα, ο Ταξίαρχος δίνει εντολή για ενίσχυση της ασφάλειας στο 12 ΤΥΠ. Όταν όμως οι διαφωνίες των διοικητών για τα μέτρα ασφαλείας οδηγήσουν ολόκληρο το στρατόπεδο στο χάος και τον πανικό, ο Ταξίαρχος αποφασίζει να “μετακομίσει” στο 12 ΤΥΠ για να βάλει τάξη στα πράγματα.

Στο «Της Μανούλας Σου», η Φραντζέσκα και ο Φίλης αναγκάζονται να προσλάβουν καινούργιο ντελιβερά στα κρυφά απ’ τον Έλτον για να καλύπτει τις ώρες που εκείνος θα έχει υπηρεσία. Αλλά ο Μπάμπης, ο πολλά υποσχόμενος κι “έμπειρος” νέος ντελιβεράς, τους αποδεικνύεται πιο αργός κι απ’ τον θάνατο.

Παρουσιάστε επόμενα επεισόδια

Πίσω στο στρατόπεδο, οι διοικητές παρατηρούν ότι ο Ταξίαρχος συμπεριφέρεται αλλόκοτα: αλλάζει συνέχεια γραφεία και διαρκώς ψάχνει πράγματα που έχει «χάσει».

Βέβαιοι ότι έχει αρχίσει να παθαίνει άνοια, αρχίζουν να τον παρακολουθούν και θα έρθουν αντιμέτωποι τον πραγματικό λόγο πίσω απ’ την «μετακόμισή» του στο στρατόπεδο…Κι όλοι θα προτιμούσαν απλά να είχε άνοια..