Battle of the couples: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Εισέβαλλαν τα ζευγάρια μέσα από.. φωτιές!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Battle of the couples: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Πριν λίγη ώρα το πολυαναμενόμενο Battle of the couples έκανε πρεμιέρα με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, με τα ζευγάρια να εμφανίζονται μέσα από φωτιές!

Το σκηνικό είναι μοναδικό και εντυπωσιακό και τα 12 ζευγάρια δηλώνουν πιο αποφασισμένα από ποτέ, όχι μόνο για την αγάπη τους, αλλά και για την νίκη τους!

Battle of The Couples πρεμιέρα

Στην έναρξη της Μάχης των Ζευγαριών, ο Παναγιώτης καλησπέρησε το κοινό λέγοντας: «Απόψε ξεκινάει το Battle of the couples! Καλωσήρθατε! 12 ζευγάρια είναι έτοιμα να ζήσουν την πιο δυνατή εμπειρία της ζωής τους.

Όλα τα ζευγάρια δήλωσαν συμμετοχή για να ριχθούν στη μάχη και να διεκδικήσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο»! Να υπενθυμίσουμε φυσικά, ότι το ριάλιτι θα προβάλλεται 4 φορές την εβδομάδα!

Battle of Couples: Αυτή είναι η υπερπολυτελής βίλα που θα μένουν τα ζευγάρια

To Battle of Couples έκανε πρεμιέρα, με τον Παναγιώτη Βασιλάκο στο τιμόνι και την Σάσα Σταμάτη στο πλευρό του. Λίγες ώρες πριν βέβαια, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από την υπερπολυτελή βίλα στην οποία θα μένουν τα ζευγάρια.

Το ριάλιτι, το οποίο θα προβάλλεται συνολικά τέσσερις μέρες μέσα στην εβδομάδα, θα διαδραματίζεται μέσα σε ένα σπίτι που θα ζήλευαν πολλοί.

Οι πρώτες εικόνες δείχνουν πως έχει αρκετές διαφορές από τη βίλα του The Bachelor, την οποία γνωρίσαμε στο πρώτο μισό της σεζόν, καθώς έχει πιο αυστηρό στιλ. Η Σάσα Σταμάτη θα ανοίξει αύριο στις 21.00 τις πόρτες της βίλας για να μπουν τα ζευγάρια.

Battle of Couples βίλαBattle of Couples τραπεζαρίαBattle of Couples Play RoomBattle of Couples σπίτιBattle of Couples βεράνταBattle of Couples σαλόνι