Battle of the couples - highlights 3/3: Η ιστορία που συγκίνησε, το βέτο της παραγωγής και ο καβγάς

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Battle of the couples - highlights 3/3: Η ιστορία που συγκίνησε, το βέτο της παραγωγής και ο καβγάς

Στο χθεσινό 3/3 επεισόδιο του Battle of the couples, είδαμε μια ιστορία παίκτη που συγκίνησε, το βέτο που έχει ασκήσει η παραγωγή στα ζευγάρια, αλλά και έναν καβγά.

Να σημειώσουμε πως το ριάλιτι του ALPHA δεν τα πάει καθόλου καλά σε τηλεθέαση, αφού σημειώνει μονοψήφια.

Τα highlights 3/3 του Battle of the couples

Η ιστορία τους συγκίνησε τα υπόλοιπα ζευγάρια

Τα ζευγάρια είπαν την δική τους ιστορία αγάπης για το πως ξεκίνησαν την σχέση τους και αυτή εξελίχθηκε. Από αυτές τις ιστορίες αυτή που ξεχώρισε ήταν του Νίκου και της Άννας.

«Με τον Νίκο έχουμε πολύ όμορφες στιγμές. Από τις καλύτερες ήταν όταν του ανακοίνωσα ότι είμαι έγκυος στον γιο του κι όταν ήταν στο peak της καριέρας του, όπου μου είπε ότι αποφάσισε να τα παρατήσει όλα, να τα αφήσει πίσω και να είμαστε μαζί με τον γιο μας. Τώρα είμαστε εδώ μαζί».

Είδε το αγώνισμα και αρνήθηκε να συμμετάσχει - Το βέτο της παραγωγής

Battle of the couples highlights 3/3

Ενώ η Σάσα Σταμάτη προετοίμαζε τα ζευγάρια για το αγώνισμα εκτός σπιτιού, η Μαριάννα ανακοίνωσε πως αποφάσισε να απέχει από το συγκεκριμένο αγώνισμα καθώς λίγους μήνες πριν, είχε έναν τραυματισμό στο πόδι της και δεν θα ήθελε να το διακινδυνεύσει.

Η παρουσιάστρια, ακούγοντας το της υπενθύμισε το βέτο της παραγωγής, πως όλοι οι συμμετέχοντες διαγωνίζονται μαζί, ζητώντας έτσι και από τον Άγγελο να κάτσει στον πάγκο.

Αυτό είναι το ζευγάρι που κέρδισε τα 2000 ευρώ στη δοκιμασία

Ο Ριχάρδος και η Άντζελα κέρδισαν τα 2.000 ευρώ.

Έχασαν τα 6000 ευρώ και τσακώθηκαν μπροστά σε όλους

Τα ζευγάρια συνάντησαν στην αρένα τον παρουσιαστή. Εκεί, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανακοίνωσε πως θα έπρεπε αρχικά να χωριστούς σε δύο ομάδες, η κερδισμένη ομάδα δεν θα είχε να φοβηθεί τίποτα, ενώ η ηττημένη ομάδα θα περνούσε σε νέα διαδικασία από την οποία ένα ζευγάρι θα έχανε έως και 6000 ευρώ.

Ο Μιχάλης και η Γεωργία έχασαν 6000 ευρώ από τον λογαριασμό τους.