Battle of the couples highlights 4/3: Τα νεύρα της Μαριάννας στον Άγγελο και το ζευγάρι προς αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Battle of the couples highlights 4/3: Τα νεύρα της Μαριάννας στον Άγγελο και το ζευγάρι προς αποχώρηση

Στο χθεσινό επεισόδιο του The Battle of the couples παρακολουθήσαμε την ακραία αντίδραση της Μαριάννας την στιγμή που ο Άγγελος αναφέρθηκε στην πρώην του, την «κλίκα της Θεσσαλονίκης», την λιποθυμία του Μιχάλη αλλά και το πρώτο υποψήφιο ζευγάρι προς αποχώρηση.

Αυτά είναι τα highlights 4/3 του Battle of the couples

Η αναφορά της πρώην του Άγγελου και η ακραία αντίδραση της Μαριάννας

Τα ζευγάρια μαζεύτηκαν στο σαλόνι του σπιτιού για να διαβάσουν ένα μήνυμα από την παραγωγή το οποίο έλεγε: «Το πεπρωμένο είναι στα χέρια σας. Η αρένα θα αποκαλύψει το πρώτο ζευγάρι που θα οδηγηθεί στη δοκιμασία αποχώρησης».

Αμέσως μετά από αυτό, ο Άγγελος και η Μαριάννα έκαναν αγχωμένοι τις πρώτες τους δηλώσεις στην κάμερα με τον πρώτο βέβαια κάποια στιγμή να αναφέρεται στην πρώην του.

«Είσαι το πεπρωμένο μου είχα πει στην πρώην μου αλλά είδες τελικά κατέληξα μαζί σου», είπε ο Άγγελος η Μαριάννα αφού τον χτύπησε του είπε: «Ποια πρώην σου ρε βλάκα; Πάρε την πρώην σου και έλα παίξε» με την ίδια αμέσως μετά να αποχωρεί.

«Η κλίκα της Θεσσαλονίκης»

Η Μαρίνα και Νίκος συζήτησαν εκτός σπιτιού, μετά την κίνηση που ενόχλησε στην αρένα με τον δεύτερο να παίρνει τον λόγο και να λέει: «Ο Κυριάκος είπε πάλι... "Δεν φοράνε παντελόνια, φοράνε φούστες". Ο λόγος είναι ότι μου κάνανε μια επίθεση μετά το σκηνικό με το τόξο που έγινε στην αρένα και σήμερα κλαιγόντουσαν σαν τις γυναικούλες. Θα πέσουν σιγά - σιγά οι μάσκες, εγώ δεν φοβάμαι κανέναν».

Η Μαρίνα αμέσως μετά απάντησε: «Είναι διπρόσωποι, είναι ψεύτικοι και είναι φίδια γιατί είναι κάτι άλλο από αυτό που δείχνουν» ενώ ο Νίκος μάλιστα έδωσε και την πρώτη κλίκα που υπάρχει στο σπίτι: «Σίγουρα θεωρώ επικίνδυνη την παρέα από τη Θεσσαλονίκη (Γιάννης - Μαρία, Ριχάρδος - Άντζελα) έχουν μπει στο σπίτι και έχουν κάνει μια συμφωνία να τους εξολοθρεύσουν όλους, και καλά...»

Battle of the couples highlights 4/3

Ο Μιχάλης τα έδωσε όλα στην αρένα και κατέρρευσε

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Μιχάλης αφού ντύθηκε πρώτα.. αγελάδα, τα έδωσε όλα στην αρένα και κατάφερε να φτάσει στον τερματισμό, έχοντας όμως χάσει σχεδόν τις αισθήσεις του.

Από πίσω ακριβώς βρισκόταν ευτυχώς η αγαπημένη του, η οποία έσπευσε να τον βοηθήσει, ξεσπώντας αμέσως μετά σε πανηγυρισμούς.

Ο Μιχάλης και η Γεωργία το πρώτο ζευγάρι προς αποχώρηση

Μετά την δύσκολη δοκιμασία που αντιμετωπίστηκαν χθες τα ζευγάρια, ένα από αυτά θα έβγαινε στο τέλος υποψήφιο προς αποχώρηση.

Όλα τα παιδιά έβαλαν τα δυνατά τους αλλά τελικά ο Μιχάλης και η Γεωργία δεν τα κατάφεραν, αλλά στιγμή δεν έχασαν το χαμόγελο τους, δηλώνοντας έτοιμοι να παλέψουν για την παραμονή τους. Να σημειώσουμε ότι το νέο ριάλιτι του ALPHA δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στην τηλεθέαση και είναι έτοιμο να κοπεί!