Masterchef 5: Η Ηρώ ψήφισε την Μαρία και αυτή ξέσπασε σε κλάματα

Χαμός στην αποψινή ψηφοφορία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Η Ηρώ ψήφισε την Μαρία και αυτή ξέσπασε σε κλάματα

Χαμό προκάλεσαν οι δηλώσεις αλλά και οι ψήφοι της Ηρούς στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef, καθώς την μια από αυτές την έδωσε στην Μαρία, με την ίδια να ξεσπά αμέσως μετά σε κλάματα.

Η Ηρώ εκτός από την Μαρία, ψήφισε και την Βίλλη, κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις καθώς οι 3 κοπέλες είναι αρκετά κοντά και καλές φίλες.

Ωστόσο η Ηρώ δικαιολόγησε κατευθείαν την κίνηση της, δηλώνοντας πως βάζει στην άκρη τα συναισθήματα και τις συμπάθειες και πως κρίνει καθαρά και μόνο μαγειρικά. Αμέσως μετά τα έβαλε και με τον Στέφανο, τον οποίο όρισε χθες ως υποψήφιο, τονίζοντας πως είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να συζητήσει.

Masterchef 5 η Ηρώ ψήφισε την Μαρία και αυτή ξέσπασε σε κλάματα

MasterChef 5: Η ηλικία και καταγωγή της Ηρώς Περουλάκη

Η Χανιώτισσα Ηρώ έρχεται στο MasteChef 5 με έναν και μόνο στόχο... να κερδίσει και να είναι η πρώτη Ελληνίδα Masterchef. Για να καταφέρει να κερδίσει είναι αποφασισμένη να παλέψει σκληρά. Άλλωστε, η σκληρή δουλειά δεν είναι κάτι που τη φοβίζει, αφού από μικρή ηλικία έμαθε να δουλεύει πλάι στον πατέρα της στο κρεοπωλείο, που διατηρεί η οικογένειά της.

Η ίδια δηλώνει πως από τότε που θυμάται τον εαυτό της είναι με ένα μαχαίρι στο χέρι και όλη της η ζωή ήταν μια κουζίνα. Είναι δυναμική, εκρηκτική, παθιασμένη με τη μαγειρική και δύσκολα συμβιβάζεται.

Το όνειρο της, αν κερδίσει το έπαθλο, είναι να ανοίξει το δικό της εστιατόριο και να καταφέρει να αναβαθμίσει γαστρονομικά την παραδοσιακή κρητική κουζίνα.