MasterChef 5 - highlights 6/3: Τα κλάματα, η ατάκα έπος του Κουτσόπουλου και η αποχώρηση με κλάματα

Ανατροπές στο χθεσινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - highlights 6/3: Τα κλάματα, η ατάκα έπος του Κουτσόπουλου και η αποχώρηση με κλάματα

Μεγάλες ανατροπές είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5, όπου είδαμε μια αποχώρηση με κλάματα και απίστευτες ατάκες. Όπως αυτή του Κουτσόπουλου.

Αυτά είναι τα highlights του MasterChef 5

Στέφανος: «Νιώθω πολύ αδικημένος που βρίσκομαι υποψήφιος προς αποχώρηση»

Το επεισόδιο του Masterchef 5 μόλις ξεκίνησε και όπως φαίνεται ο Στέφανος δεν ξύπνησε με την καλύτερη διάθεση, μιας και δήλωσε πως νιώθει αδικημένος που βρίσκεται υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Ηρώ όρισε για αποχώρηση τον Στέφανο καθώς όπως είπε δεν άκουγε κανέναν και έκανε ό, τι ήθελε εκείνος μέσα στην κουζίνα, γεγονός που τελικά του στοίχισε στο πιάτο του, το οποίο ηττήθηκε.

Ο ίδιος σήμερα το πρωί σε συζήτηση του με την Μαρία και την Βίλλη, δήλωσε αρκετά αδικημένος ενώ τόνισε πως σε σχέση με τα δικά τους πιάτα ήταν πολύ καλύτερο!

Masterchef 5 - Στέφανος

«Κλάμα» με την ατάκα του Κουτσόπουλου - «Μαρίνα, κέρδισες σε giveaway του Φλωρινιώτη;»

Έδωσε ρέστα για ακόμη μια φορά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τις ατάκες του να προκαλούν «κλάμα» στο επεισόδιο του Masterchef.

Οι παίκτες μπήκαν στην κουζίνα με σκοπό να ξεκινήσει η διαδικασία ψηφοφορίας αλλά και ορισμού των παικτών προς αποχώρηση, μαζί με τον Στέφανο που έχει βγει ήδη από το προηγούμενο επεισόδιο.

Ωστόσο, ο αγαπημένος κριτής θέλησε για ακόμα μια φορά να αποδείξει πόσο χιούμορ έχει, με αφορμή την αποψινή και καθόλου διακριτική εμφάνιση της Μαρίνας.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια επέλεξε να φορέσει μια μαύρη μπλούζα με πούλιες και στρας, κάτι που μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε! Έτσι, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν άντεξε και την ρώτησε: «Μαρίνα, κέρδισες σε giveaway του Φλωρινιώτη;»

Masterchef 5 ατάκα Κουτσόπουλου στην Μαρίνα

Η Ηρώ ψήφισε την Μαρία και αυτή ξέσπασε σε κλάματα

Χαμό προκάλεσαν οι δηλώσεις αλλά και οι ψήφοι της Ηρούς στο επεισόδιο του Masterchef, καθώς την μια από αυτές την έδωσε στην Μαρία, με την ίδια να ξεσπά αμέσως μετά σε κλάματα.

Η Ηρώ εκτός από την Μαρία, ψήφισε και την Βίλλη, κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις καθώς οι 3 κοπέλες είναι αρκετά κοντά και καλές φίλες.

Ωστόσο η Ηρώ δικαιολόγησε κατευθείαν την κίνηση της, δηλώνοντας πως βάζει στην άκρη τα συναισθήματα και τις συμπάθειες και πως κρίνει καθαρά και μόνο μαγειρικά. Αμέσως μετά τα έβαλε και με τον Στέφανο, τον οποίο όρισε χθες ως υποψήφιο, τονίζοντας πως είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να συζητήσει.

Masterchef 5 η Ηρώ ψήφισε την Μαρία και αυτή ξέσπασε σε κλάματα

Η Μαρίνα "έδωσε" την κάρτα ασυλίας στην Μαρία

Η κατάφωρη αδικία στη Μαρία κατά την ψηφοφορία του MasterChef που την έβγαλε και στον «τάκο» έφερε αντιδράσεις τόσο στα ενδότερα των Μπλε όσο και στους Κόκκινους.

Με αυτή τη συνισταμένη η Μαρίνα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας για να σώσει την παίκτρια λέγοντας ότι «είμαι ένας άνθρωπος που είμαι δίκαιος νομίζω σήμερα υπήρχε μία αδικία. Θα επιλέξω να σώσω τη Μαρία και θεωρώ ότι χρειάζεσαι την κάρτα περισσότερο από τους υπόλοιπους».

Αποχώρησε και ξέσπασαν σε κλάματα

Πιο συγκεκριμένα, τρεις ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Στέφανος Χίλας, η Βίλλη Σεργή κι ο Παναγιώτης Τζαμαλής, που κλήθηκαν να εκτελέσουν μία απαιτητική μαγειρική δοκιμασία με βασικό συστατικό την μελιτζάνα.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους και πήραν την τελική απόφαση. Ο παίκτης που ανέβηκε απευθείας στον εξώστη ήταν ο Στέφανος Χίλας, αφού είχε το καλύτερο πιάτο από τους τρεις τους.

Με το αποτέλεσμα να κρίνεται για λίγους βαθμούς, η Βίλλη Σεργή, η οποία προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, έφυγε από το παιχνίδι.

MasterChef 5 highlights 6/3