Elif: Η Ζουλιντέ σκέφτεται πως πρέπει να κλείσει την Μελέκ σε ίδρυμα

Όσα θα δούμε σήμερα το απόγευμα στο STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Η Ζουλιντέ σκέφτεται πως πρέπει να κλείσει την Μελέκ σε ίδρυμα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif θα δούμε την Ζουλιντέ προβληματισμένη, καθώς σκέφτεται μήπως είναι καλό να κλείσει την Μελέκ σε κάποιο ίδρυμα.

Όσα θα δούμε στην σειρά Elif

Η Γιλντίζ ετοιμάζει ένα κέικ και η Ελίφ είναι μαζί της. Η μικρή σχολιάζει πως το κέικ μοιάζει πεντανόστιμο, σαν αυτό που έφτιαχνε η Ιντζί και αυτή είναι η πρωτή φορά που αναφέρει ένα όνομα από το παρελθόν της. Η Σουρεϊγιά έρχεται μετά από ακόμη μία αποτυχημένη συνέντευξη για δουλειά και η Ελίφ της εύχεται καλή επιτυχία την επόμενη προσπάθειά της.

Η Λεμάν είναι στο μαγαζί της Τουλάι και λέει ψέματα πως είναι αναστατωμένη γιατί της επιτέθηκε ένας ληστής. Η Ζουλιντέ τη συμβουλεύει να πάει αμέσως στην αστυνομία αλλά η Λεμάν αρνείται. Όταν φεύγει από το μαγαζί τους ζητάει να μην πουν τίποτα σε κανέναν γιατί δεν θέλει να το μάθει ο Σαφάκ. Η Χουμεϊρά δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Ταρίκ ενώ βρίσκεται στο σπίτι της Ράνα και η Ράνα τρελαίνεται από θυμό γιατί πιστεύει πως ο Ταρίκ αγαπάει πραγματικά τη γυναίκα του.

Elif Κερέμ

Η Ζουλιντέ ανησυχεί για την ψυχολογική κατάσταση της Μελέκ και σκέφτεται πως ίσως να πρέπει να μπει σε ίδρυμα. Επιστρέφει σπίτι με αυτές τις σκέψεις και ξαφνιάζεται όταν βλέπει πως η Μελέκ έχει στρώσει τραπέζι και έχει ψήσει κουλουράκια για τον Εμιρχάν. Η Μπιρτσέ καθυστερεί να πάει στη δουλειά και ο Γιουνούς πιστεύει πως οφείλεται στο ότι το προηγούμενο βράδυ ξενύχτησε στο πάρτι.

Η αλήθεια είναι πως ο Γιουνούς δεν μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό του και ζηλεύει. Η Μελέκ βλέπει πως ο Εμιρχάν ξέχασε τα κουλουράκια και αποφασίζει να του τα πάει εκείνη στο μαγαζί. Η Πάρλα κάνει μία μυστηριώδη επίσκεψη στην Χουμεϊρά.

Καρέ-καρέ η μεγάλη συνάντηση Μελέκ - Βεϊσέλ - Τουλάϊ στην Elif

Η Ζουλιντέ δεν βρίσκει κανένα λόγο να μην αφήσει μόνο του τον Εμιρχάν με τη Μελέκ και φεύγει να πάει στο μαγαζί, αφού πρώτα τους έχει αφήσει το σταθερό τηλέφωνο. Ο Εμιρχάν κάνει τα μαθήματά του αλλά δεν βρίσκει τον χάρακά του. Η Μελέκ τηλεφωνεί στο μαγαζί της Τουλάι και εκείνη το σηκώνει, αλλά η γραμμή κλείνει. Το μόνο που άκουσε ήταν το όνομα Ζουλιντέ.

Η Ζουλινέ καταλαβαίνει πως την κάλεσαν από το σπίτι και πηγαίνει να δει αν όλα είναι καλά. Ανακουφίζεται όταν διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η Ιντζί θέλει να επισκεφθεί τον Εμιρχάν και η Τουλάι συμφωνεί να πάνε στο σπίτι της Ζουλιντέ όταν κλείσει το μαγαζί.

Η Ζουλιντέ ειδοποιεί τη Μελέκ: «Η Τουλάι με την Ιντζί είναι πολύ καλοί άνθρωποι, θα δεις θα τους συμπαθήσεις κι εσύ». Οταν φτάνουν εκεί, η Τουλάι βλέπει τη Μελέκ, παθαίνει σοκ και χάνει τις αισθήσεις της. Η Μελέκ τρομάζει και κρύβεται. Δεν θυμάται το όνομά της και όσα συμβαίνουν είναι τραυματικά για εκείνη: «Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι; Τι θέλουν; Δεν τους ξέρω», μονολογεί κλειδωμένη στο δωμάτιό της.

Πρώτα η Ιντζί και μετά η Τουλάι τη φωνάζουν Μελέκ, ένα όνομα που δεν θυμάται. Η Ζουλιντέ θυμάται όσα της είχε πει η Τουλάι για το παρελθόν και καταλαβαίνει πως η γυναίκα για την οποία της είχε μιλήσει για το τροχαίο είναι η Μελέκ.

Elif Μελέκ

Η Ελίφ είναι άρρωστη με πυρετό και η Σουρεϊγιά τη φροντίζει. Η μικρή παραμιλάει και ζητάει τη μητέρα της και η Γιλντίζ με τη Σουρεϊγιά λυπούνται το κοριτσάκι. Η Τουλάι είναι αναίσθητη και η Ζουλιντέ καλεί γιατρό. Λίγη ώρα μετά η Τουλάι συνέρχεται και θέλει να δει τη Μελέκ αλλά η Ζουλιντέ της εξηγεί πως η γυναίκα φοβάται και έχει κλειδωθεί.

Η Ζουλιντέ προσπαθεί να πείσει τη Μελέκ να βγει από το δωμάτιο και όταν καταλαβαίνει πως η Τουλάι και η Ιντζί είναι ακόμα εκεί, κλειδώνει ξανά. Ο Εμιρχάν θέλει να δει τη Μελέκ και εκείνη του ανοίγει. «Η Τουλάι, η Ιντζί και ο Βεϊσέλ είναι πολύ καλοί άνθρωποι! Τους αγαπάμε και μας αγαπούν! Μας βοηθάνε πάντα και είναι φίλοι μας! Μη φοβάσαι», την καθησυχάζει.

Η Ζουλιντέ καλεί τον Βεϊσέλ και του ζητάει να έρθει αμέσως σπίτι της. Ο Εμιρχάν κρατάει το χέρι της Μελέκ και τη φέρνει στο καθιστικό. Ο Βεϊσέλ μένει άφωνος όταν τη βλέπει ζωντανή μπροστά του.