Battle of the couples trailer 11/3: Το ζευγάρι της εβδομάδας θα αλλάξει τις ισορροπίες

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Battle of the couples trailer 11/3: Το ζευγάρι της εβδομάδας θα αλλάξει τις ισορροπίες

Ο Κυριάκος και η Μαριάννα θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα ακόμα ζευγάρι στο επόμενο επεισόδιο του Battle of the couples, ώστε να αναδειχθεί το Ζευγάρι της Εβδομάδας.

Η επιλογή αυτού του ζευγαριού μόνο τυχαία δεν είναι, αφού ο Ριχάρδος, η Άντζελα κι οι «κολλητοί» τους θέλουν πάση θυσία να τους χαρίσουν την ασυλία. Κανείς δεν έχει καταλάβει ακριβώς τον λόγο αλλά κάτι θα έχουν στο μυαλό τους.

Σε αυτή τη δοκιμασία, τα ζευγάρια αρχικά θα πρέπει να συνεργαστούν για να τα καταφέρουν στον στίβο μάχης. Στη συνέχεια, οι άντρες θα χρειαστεί ν αποδείξουν ότι παρατηρούν τα πάντα στη σύντροφό τους, κι όταν τους ρωτάει «σ’ αρέσει αυτό που φοράω» κι απαντούν «ναι» καλύτερα να το εννοούν…

Ποιος έχει μνήμη ελέφαντα και ποιος θα εκτεθεί μπροστά σε όλους;

Δείτε εδώ στο μεταξύ και τις αμοιβές που λαμβάνουν τα ζευγάρια!

Battle of The Couples: Αλλάζουν οι μέρες και ώρες προβολής

Το Battle of Couples αλλάζει όπως φαίνεται τις μέρες και ώρες προβολής του μιας και στην prime time ζώνη που βρισκόταν, δυσκολεύτηκε να ξεχωρίσει - δείτε τα νούμερα τηλεθέασης -.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Battle of the Couples, από την επόμενη εβδομάδα θα προβάλλεται μόνο κάθε Πέμπτη και Παρασκευή. Συγκεκριμένα, το επεισόδιο της Πέμπτης θα παίζει 23:00 – 01:00 και το επεισόδιο της Παρασκευής 21:00 – 23:45, δίνοντας έτσι πάσα στο Φως στο Τούνελ.

Είναι γεγονός ότι από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη είναι πια πολύ περιορισμένο το έδαφος για να μπορέσει να σταθεί οτιδήποτε απέναντι από το Survivor, το MasterChef και τις Άγριες Μέλισσες και αυτό είναι κάτι που το Battle of the Couples το βίωσε σε ακραίο βαθμό την τρέχουσα εβδομάδα.

battle of couples