Έρωτας με διαφορά (11/3): Η Ναταλία μπαίνει εμπόδιο στη σχέση της Ζέτας και του Κωστή

Της ζητάει να τον αφήσει να ζήσει τη ζωή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έρωτας με διαφορά (11/3): Η Ναταλία μπαίνει εμπόδιο στη σχέση της Ζέτας και του Κωστή

Το Έρωτας με Διαφορά, η νέα αγαπημένη σειρά του Star, που έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει απόψε με ένα νέο επεισόδιο, στο οποίο θα δούμε τη Ναταλία να μπαίνει εμπόδιο στη σχέση της Ζέτας με τον Κωστή.

Αυτά θα δούμε σήμερα (11/3) στο Έρωτας με Διαφορά

Ο Κωστής αντιμετωπίζει τις αντιρρήσεις της μητέρας του για τη σχέση του με τη Ζέτα και της ξεκαθαρίζει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της. Η Ζέτα αποφασίζει, ύστερα από την παρότρυνση της Φαίης, να αναζητήσει τον κατάλληλο κηδεμόνα για την επιμέλεια των παιδιών της.

Προτείνει στην Ελβίρα και στον Φίλιππο να φιλοξενήσουν τον Μάρκο για μια μέρα. Η Ελβίρα όντως περνάει τη μέρα της με τον Μάρκο.

Έρωτας με διαφορά (11/3)

Φαντάζεται τον εαυτό της με ένα παιδί, κάτι που ποτέ δεν ήθελε, αλλά τώρα δεν της φαίνεται τόσο τρομακτικό. Μέχρι που ο Μάρκος τρώει πολλά σοκολατάκια με λικέρ και αρρωσταίνει. Η Μάρω φροντίζει την Ιουλία, η οποία έχει συμπτώματα άνοιας. Ο γιος της, ο Τάκης, είναι μπλεγμένος σε παρανομίες και αδιαφορεί για τη μητέρα του.

Η Ναταλία ζητάει από τη Ζέτα να αφήσει τον Κωστή να ζήσει φυσιολογικά για την ηλικία του, να ανοίξει τα φτερά του και να γνωρίσει τον κόσμο, πραγματοποιώντας, μαζί με τον Άρη, το ταξίδι που πάντα ονειρεύονταν να κάνουν.

Πάει και για δεύτερη σεζόν η σειρά του Star

Η σειρά «Έρωτας με διαφορά» έχει προκαλέσει αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο ακολουθεί πιστά στα πρώτα επεισόδια την νέα παραγωγή του Star, με αποτέλεσμα το νέο εγχείρημα του καναλιού να πετυχαίνει και τα όνειρα να μεγαλώνουν.

Η υπόθεση αγάπης με πρωταγωνιστές την Φαίη Ξυλά και τον Βασίλη Μίχα, «ντυμένη» με το υπέροχο τραγούδι «Έλα μια νύχτα» της Αλέξια, έχει καταφέρει να κερδίσει την τηλεοπτική «μάχη», με αποτέλεσμα να είναι βέβαιο αυτή τη στιγμή, ότι δε θα μείνει μόνο στον έναν κύκλο 13 επεισοδίων, που είχαν προοριστεί να προβληθούν αυτό το διάστημα.

Έρωτας με διαφορά Star

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του Star, όπως αναφέρει και η «Real News», σκέφτονται να προχωρήσουν στην παραγωγή νέου κύκλου της σειράς, ο οποίος θα προβληθεί στην αρχή της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Στόχος, μάλιστα, είναι να δημιουργήσουν τέτοια αδημονία στο κοινό, που δεν αποκλείεται η σειρά να θυμίζει… Netflix αφού ήδη σαρώνει στο δυναμικό κοινό.

Αυτό σημαίνει, ότι οι άνθρωποι του σταθμού σκέφτονται η σειρά να προβάλλεται με αριθμό λίγων επεισοδίων κάθε χρόνο, όπως θα συμβεί φέτος. Με αυτό τον τρόπο θεωρούν, ότι θα δημιουργούν συνθήκες ανυπομονησίας για τον επόμενο κύκλο, σε αντίθεση με το να «μπουκώσουν» το πρόγραμμα με… αμέτρητα επεισόδια, όπως συμβαίνει συνήθως στην ελληνική τηλεόραση σε σειρές μυθοπλασίας, που πετυχαίνουν.

Κάπως έτσι, όχι μόνο θα προχωρούσε το εγχείρημα, αλλά θα μπορούσε και να πρωτοπορήσει σε έναν νέο δρόμο για την προβολή σειρών στην ελληνική τηλεόραση.