House of Fame: Υποψήφια ξανά η Ελενα Ροϊνού

Ξέσπασε σε κλάματα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
House of Fame: Υποψήφια ξανά η Ελενα Ροϊνού

Λίγο πριν το τρίτο Live show του House of Fame, οι συμμετέχοντες του talent show πέρασαν από τη γνωστή πλέον διαδικασία της επιλογής του πιο... αδύναμου παίκτη.

Εντάσεις, δηλώσεις και ανατροπές δεν έλειψαν από το House of Fame και αυτή την εβδομάδα. Αμέσως μετά το τέλος τη ψηφοφορίας, ο Πάνος Μεταξόπουλος επισκέφτηκε τους συμμετέχοντες, ενώ πέρασε σε ανακοινώσεις σχετικά με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Ως διευθυντής της Μουσικής Ακαδημίας, ο Πάνος Μεταξόπουλος ενημέρωσε την Ελενα Ροϊνού πως ψηφίστηκε ως η σπουδάστρια που δεν εχει θέση στην Ακαδημία. Η Έλενα ξέσπασε αμέσως σε κλάματα. Θυμίζουμε πως εχθές, έγινε πανικός με τις φωνές του Πάνου Μεταξόπουλου!

House of Fame: Αυτοί είναι οι δύο νέοι σπουδαστές της Ακαδημίας

Την εμφάνιση τους έκαναν σήμερα στο House Of Fame η Έλενα και ο Μηνάς, δύο νέοι σπουδαστές που έχουν σκοπό να φτάσουν πολύ ψηλά.

Η Έλενα είναι 28 χρονών κατάγεται από τον Πειραιά. Δηλώνει ανταγωνιστική αλλά όχι με αθέμητα μέσα και αν υπάρχει κάτι που πρέπει να πει είναι «ο παλιός είναι αλλιώς αλλά ο νέος είναι ωραίος.»

Ο Μηνάς είναι 23 ετών και ζει και σπουδάζει Πολιτικός Μηχανικός στην Θεσσαλονίκη, ασχολείται με το modeling και παράλληλα έχει κάνει κι άλλες δουλειές. Η αγάπη του για την μουσική ξεκίνησε στα 8 του όταν και ξεκίνησε να μαθαίνει μπουζούκι.

House Of Fame: Έξαλλος ο Μεταξόπουλος με τις σπουδαστές

Έξαλλος έγινε ο Πάνος Μεταξόπουλος μετά το live του House of Fame αφού οι εμφανίσεις των σπουδαστών δεν ήταν αυτό που περίμεναν.

Πιο συγκεκριμένα, τον χορογράφο «έβγαλαν» από τα ρούχα του οι δικαιολογίες που άκουσε από τους σπουδαστές σε ο,τι πήγε στραβά.

Ακόμα έκανε λόγο για «πενταήμερη» τονίζοντας πως είναι ανώριμοι ακόμα οι παίκτες και δεν έχουν πάρει στα σοβαρά ότι έχει συμβεί.