Battle of the Couples trailer 20/3: Ποιο θα είναι το ζευγάρι της εβδομάδας;

Θα ανάψουν τα αίματα στο αποψινό πάρτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Battle of the Couples trailer 20/3: Ποιο θα είναι το ζευγάρι της εβδομάδας;

Ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα, το νέο επεισόδιο του Battle of the couples ξεκινάει, με την ψηφοφορία και την ανάδειξη για το Ζευγάρι της Εβδομάδας.

Ο Κυριάκος και η Μαριάννα αφήνουν ως πρώτο υποψήφιο ζευγάρι τον Γιώργο και την Εβελίνα. Με ποιους θα ανταγωνιστούν στο κρέμασμα και το πριόνι οι Κρητικοί;

Οι συμβολικές δοκιμασίες θα αποκαλύψουν πολλά για τις σχέσεις των ζευγαριών. Στο παιχνίδι της Σάσας, τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν χρήματα, αρκεί να αποδείξουν ότι ξέρουν πολύ καλά ο ένας τον άλλον.

Στο πάρτι της εβδομάδας, το θέμα είναι ελληνική βραδιά και ο Κωνσταντίνος Κουφός, είναι ο καλεσμένος – έκπληξη που θα ανεβάσει το κέφι. Μέχρι τη στιγμή, βέβαια, που θα… ανάψουν τα αίματα. Στο μεταξύ, άλλαξαν ξανά οι ώρες του ριάλιτι!

Πρόωρο τέλος για το Battle of The Couples

Πριν από λίγο καιρό ξεκίνησε το Battle of The Couples ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, το νέο ριάλιτι του ALPHA, βρίσκεται πολύ κοντά στο να σημειώσει ένα πρόωρο τέλος, λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που καταγράφει.

Ήδη από την πρώτη μέρα το Battle of The Couples δεν έκανε καλά ποσοστά και στη συνέχεια, ακολούθησαν μόνο μονοψήφια. Έτσι το κανάλι αποφάσισε να αλλάξει και βασικά να μειώσει τις μέρες προβολής του παιχνιδιού.

Battle of The Couples κόψιμο

Το πρωί της Παρασκευής ωστόσο ο Αλέξης Μίχας ξεκαθάρισε πως ο ALPHA έχει πάρει τις αποφάσεις του, έχει μειώσει τα επεισόδια και έτσι θα προβληθούν μόλις 26.

«Υπάρχουν οριστικές αποφάσεις στον Alpha. Ήταν αντικείμενο συσκέψεων όλες τις προηγούμενες ημέρες και το πρόγραμμα δεν ικανοποίησε, ούτε αισθητικά, ούτε από άποψη τηλεθέασης. Το τελευταίο γύρισμα θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου. Η αρχική έγκριση ήταν για 80 επεισόδια, έπεσαν στα 50 και τελικά θα δούμε 26 επεισόδια».