Ρίχνει αυλαία το Battle of the Couples

Το τελευταίο γύρισμα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Μαρτίου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ρίχνει αυλαία το Battle of the Couples

Αυλαία πρόκειται να ρίξει το ριάλιτι ζευγαριών Battle of the Couples πολύ πριν τον προβλεπόμενα καιρό, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης ολοένα και χειροτερεύουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, οι ιθύνοντες του Alpha αποφάσισαν να κλείσουν τον κύκλο του όσο πιο νωρίς γίνεται για αυτό και τελευταίο γύρισμα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Μαρτίου ενώ το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί στα μέσα Απριλίου.

Έτσι, το έπαθλο δεν θα είναι σίγουρα 100.000 ευρώ αλλά πολύ χαμηλότερο. Ωστόσο, πρόκειται να υλοποιηθεί το «Κλουβί», ένα νέο τηλεπαιχνίδι με τον Χρήστο Φερεντίνο που θα ενταχθεί στην prime time του Σαββάτου.

Ρίχνει αυλαία το Battle of the Couples

Παναγιώτης Βασιλάκος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αλλαγή στο Battle of the Couples

Μετά την ανακοίνωση της αλλαγής προβολής του Battle of the couples στον ALPHA, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, λόγω της χαμηλής τηλεθέασης, αφού σημείωνε μέχρι και μονοψήφια στην prime time ζώνη του σταθμού, την ώρα που τα ανταγωνιστικά προγράμματα έπαιρναν "φωτιά" το κανάλι αποφάσισε να του αλλάξει την ώρα προβολής.

Έτσι λοιπόν χθες το Battle of the couples έπαιξε στις 23:45 το βράδυ! Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε και με τη σειρά του την ανακοίνωση αναρτώντας μια φωτογραφία του στο λογαριασμό του στο Instagram γράφοντας στην λεζάντα «tonight at 23:45 new episode».

Η ανάρτηση του Βασιλάκου για το Battle of the Couple στον ALPHA:

Παναγιώτης Βασιλάκος Battle of the Couples